Ben burda dogup büyüdüm. Bir araba galerisinde ticaret ve muhasebe ile ilgili meslek yaptim ayrica karate ögretmeniydim, ama anne olduktan sonra cocuklarimin ilk 3 yillarini onlarin yaninda gecirmek istedim... Ama bu zamanda sadece esin kazanci ile gecinmek te mümkün degil. Cocuklarim 5 ve 2 yasindalar. Evden calisiyorum. Cok seviyorum isimi. Toplantilar düzenleyip kozmetik, temizlik ve beslenme destek ürünleri satiyorum. Cok yüksek kalitede ürünler ve her bir ürün icin 90 günlük memnuniyet garantisi var. Kaliteli olmasalar firma bu garantiyi vermez. Yani alan kullanip yarilasa bile her ne aldiysa, ve % 100 memnun kalmadiysa, hic bir neden belirtmeden geri verip parasinin tümünü geri alabiliyor...
Ben sükrediyorum bu isi bulduguma... Bilgi almak isteyen olursa, seve seve sorulari cevaplarim...
Ayrica buraya gelipte dil ögrenip, meslek ögrenenlere, okuyanlara hayranim... Azminize bayildim... Ayakta alkisliyorum sizi...
Ve arayis icinde olanlara da , lütfen hayallerinize simsIkI sarilin demek istiyorum... Cani gönülden isteyin, korkmayin. Caresizsen CARE si SENSIN! istedikten sonra hersey olur, yeterki cesaretli olun.