Allahın her bir gününde bakımlı olabilmek!

Aşırı abartılı makyaj yapmıyorum ama hergün mutlaka saçlarımı ya düzleştirir ya maşa yaparım, mutlaka eye liner rimel sürerim. Covid sebebiyle bb krem ruj bunları uzun zamandır bıraktım maskeden dolayı. Giyimime de dikkat ederim sonuçta çalışıyorsanız iş hayatındaysanız gelen insanların size davranışlarını bence dış görüntünüz belirliyor bence, hitap şekli bile değişiyor hatta insanların. Saç baş karman çorman gelene x abla diyorlarken düzgün giyimli bakımlı olana x hanım diye hitap ediyorlar..

Benim cildimin yapısından dolayı gozenek yoktu. Siyah nokta az olurdu. 1 seneden beri gozeneklerim genişledi burun yanlarından başlayacak. Ben maskeyi sucladim şaka bir yana günde ortalama 6-7 saat maskeyle duruyorum cidden etkiliyor bence yüzü.

Bence yaslada ilgisi var gozeneklerin olusmasi buyumesi.. maskede mahvediyor evet hatta sivilcelenmeyi maskeye yoranda var. eskiden sanki cildim ipek gibiymis farkinda degilmisim. Uzaktan yine fena degil bence ama tek tek incelemeye kalktigmda birsuru kusur buluyorum. Tabii bunu nerdeyse hic makyaj yapmamaya bagliyorum, fondoten vs kullanmadim hayatimda cok fazla.

Al benden de o kadar. Kendimi çalışmayan hiçkimseyle bakım ve ev işleri anlamında kıyaslamam. O sabah programı izleyip kahve içerken ben ergenlere boğaz patlatıyordum çünkü. Zaman ve enerji olayımız aynı değil

Imkaniniz olursa avrupa ulkesi gezin

Bu imkaniniz yoksada avrupada yasayan tanidiklariniz varsa onlara avrupadaki ogretmenler avukatti iste nebilim management olan insanlar nasil giyiniyor sorun bi

Bu konuda Turkiyenin onune gecilmez meslege gore giyim tarzi oluyo sanki.

Hatta gecenlerde esim bi video izletmisti bana

Amerikali bir bayan Turkiyeye universite okumak icin geldiginde saskinliklar icerisinde oldugunu, insanlarin okumak icin degilde podyuma gider gibi giyindigini suslendigini soylemisti vs

Bulabilirsem eklicem buraya

evet özellikle son 1 yıldır masakne deniliyor maskeden kaynaklı cilt sorunları insanlar dermotologa gidiyor bu sebeple doğru tespit yani

Rica etsem kupkuru cilt için önerinizi banada yazabilir misiniz
Vücudum kupkuru
Yüzümde kuruluktan pullanma ne kullansam iyi olur
özelden mesaj attım
kuru ciltler kullandıkları ürün içeriklerinde
ceramides,squalene,shea butter,caprıc ,sorbitol,panyhenol,hyalüronik asit,lipitler arasınlar :)
nemlendiriciyide cildiniz nemliyken sürün mesela yıkadınız ya tam kurutmadan uygulayın

Keşke bana yapsan

evet özellikle son 1 yıldır masakne deniliyor maskeden kaynaklı cilt sorunları insanlar dermotologa gidiyor bu sebeple doğru tespit yani
Evet kesinlikle etkiliyor ama dermatologa gitmedim daha cilt bakımına gittim. O da cildimi yoğurdu durdu, bir sürü işlem yaptı, bir sürü bir şey sürdü. Beğenmedim çok ilk baş güzeldi de etkisi çabuk geçti başka yer bulucam.

d vitamini düşük çıktı 2hafta önce belki ondandır
yani geriye başka birşey kalmıyor
yeterli besleniyorsan ek takviye alıyorsan düzenli bakım zaten yapıyorsun bir hastalığında yok geriye stres kalıyor d düşüklüğünde de olabilir tabii

saçlarını sıkı toplama ısıl işlemlerden uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…