üstünün kapanmasını istemiyorumbuna katılıyorum. konu sahibi. o eninde sonunda yumurtlayacaktır. sen üstüne gitme
dediği şeye bak ya sinirlerim çok bozulduBoşver o zaman hiç birim verme ısrarcı gözükerek... Anlatmak istediği bişey varsa zaten dayanamaz bir kaç güne o sana ulaşır tekrar.
ne dedi? konuştunuz mu?dediği şeye bak ya sinirlerim çok bozuldumantıgım gitti resmen
konuşmayı attım konuya. görmedin mi?ne dedi? konuştunuz mu?
Şimdi gördüm, tripli ergen gibii, ne tuhaf bir kız.konuşmayı attım konuya. görmedin mi?
yumurtluyor şuan taksit taksit. ergen gibi zaten ama ciddi şeyler söylüyorŞimdi gördüm, tripli ergen gibii, ne tuhaf bir kız.
Boşvericeksen niye seni huylandırıyor. Sanki sen yazmasan o dayanamayıp bir kaç güne yumurtlar bişeyler.
Markette çalışan kızlara falan mı sorsan acaba?
anlatıyor şuan güya ama herkesin bildiği seyleri söylüyoBen olsam eklemem.
Eklemeden de mesaj atabiliyorsa anlatsın madem.
yazıyo şuan ama bildiklerini söylüyo sonuna kadar dinlemiyim miSevgilin seninle sevgiliyken benimle de gorusuyodu demek istiyo yazismayi okudum. Ben olsam bu ergen gerisiyle ugrasmaz engeli basar gecerdim. Triplere bak sinir oldum
Kız dinlemessen içinde kalıcak, o kısmı kesinyazıyo şuan ama bildiklerini söylüyo sonuna kadar dinlemiyim mi
Ne diyoyumurtluyor şuan taksit taksit. ergen gibi zaten ama ciddi şeyler söylüyor
dinliyorum askere gittiği için konusamıyoruz dedi ne zaman askere gittiginide biliyosun o zaman tarihinide dedim yazmadı dahaKız dinlemessen içinde kalıcak, o kısmı kesin
askere gittiği için konusamıyoruz dedi ne zaman askere gittiginide biliyosun o zaman tarihinide dedim yazmadı dahaNe diyo
adımı telefonuna nasıl kaydettiğini biliyor?Kız dinlemessen içinde kalıcak, o kısmı kesin
Sevgilin bu kizla yazisiyodu heralde burdaykenaskere gittiği için konusamıyoruz dedi ne zaman askere gittiginide biliyosun o zaman tarihinide dedim yazmadı daha
galiba öyle iyice öğreneyim cinnet geçirmeden. AllahımSevgilin bu kizla yazisiyodu heralde burdayken