Allahım mantıklı düşünemiyorum lütfen yardım edin

bir şey diyeceğim çoğu koğuştaki kulübelrd ışardan aranıyor. bazı erkek arkadaşlar bunu söylemeyebilyor bilgin olsun.umarım öyle dğeildir ama akklında bulunsun
nasıl yani anlamadım canım

askeriyede ankesörlü telefonların bazıları dışardan aranabiliyor bilgin olsun.

askeriyede ankesörlü telefonların bazıları dışardan aranabiliyor bilgin olsun.
hepsi aranıyor bilgim varda benim kontur falan olmayınca o arıyo beni. yoksa ailesi arıyor zten bilgim var canım

e niye bekliyorsun arasana o zaman.gerekirse evden ara kendini yediğine değmez düşün düşün

Operatör şifresini iste, ordaki dokumden herseyi görürsün. Sürekli aradığı numaralara bak. Ben biraz psikopatim bu konularda :/

Operatör şifresini iste, ordaki dokumden herseyi görürsün. Sürekli aradığı numaralara bak. Ben biraz psikopatim bu konularda :/
O şifre nasıl alınıyor ki? bende öyleyim içim içimi yedi bitirdi resmen

Kız 96lı ve nişanlı mı? Vay be yenı nesil benı benden alıyor
Parmağında yüzük var altin bilezik filan var bide altina hayırlı olsun diye yorum yapılmış. Sevgilimi bu facesinden eklememisti ama diger facesinde de ilişkisi vardi. Bana mesaj attığı face dün açılmış

Sevgilim böyle akıl verdiğimi bilse " milletin başına dert aciyorsun " derdi. 2 arkadaşımın aldatildigini bu sayede ortaya çıkardım da, kizmisti bana :/ ama napim kadın kadına yardım etmeli.

Sevgilim böyle akıl verdiğimi bilse " milletin başına dert aciyorsun " derdi. 2 arkadaşımın aldatildigini bu sayede ortaya çıkardım da, kizmisti bana :/ ama napim kadın kadına yardım etmeli.
Dogrucu olmakta fayda var. Kizin davranışları da tuhaf o yüzden emin olamıyorum kanıt istedim askerde diye uzun zamandir konuşmuyoruz diyo ama gideli 10 gün bile olmadı ne bileyim ya anlamadım ki bende başımda bi bu eksikti

sevgilime sizi sormama gerek yok, önemli bir kişi olsanız zaten bahsederdi.. bahsetmediğine göre çok da önemli biri değilsiniz demektir...

şeklinde kızı bozacak bir mesaj atsaydınız keşke :)

sonuçta ciddi ciddi bir niyeti olsa böyle kelime oyunları yapmaz, adam gibi varsa bir durum söyler... ekle diye ne ısrarı bu ? niyeti gerçekten bir şeyler söylemek olan insan attığı ilk mesaj da her şeyi açıklar.. gizli kapaklı işler yapmaz..
eklemeden de söyler...
belli ki ekleyince sizin profil sayfanızdaki şeyleri inceleyecek...
içinize kurt düşürecek şeyler yapacak...
dikkate almaya değmez bence...

Sorunlarin var senin bi lafinla sevgilimi sorgulayacagimi mi dusundun dedim. Kiz nisanliymis sevgilim aradi yemin ederim yalan hepsi tanıyorum ama o anlamda degil dedi. Kiza kanitlamasi için bisey sordu engelledi beni ne dusunecegimi şaşırdım

Kiz dogru ya da yalan bisiler soyler bilemem ama nisanlinizla bir derdi oldugu kesin.
Bir sekilde iletisime gecin bence, hos kokular gelmiyor.

Yok kimsin söyle illaaa dersen normal yani şuan bu durum.Eklersen öğrenirsin demiş kız neyinden şüphelendin ki bunun? Kız yani sonuçta.Kızın sayfasında paylaşıma açık bişeyler varsa beğenen yorum yapanlara bak,aralarından birini seç o kişinin adına face aç.Yani mesela Seda diye bi kız o kızın bişeyini beğenmiş.Seda adında bi face aç ve sedanın fotosunuda al profil foto yap yine açtığın hesaba.Kimse face'de onu ekleyen kişiye sen yeni face mi açtın diye sorduktan sonra kabul etmez.Haaa yeni hesap açmış der kabul eder.Hemen gir bak işte neye bakmak istiyosan hesabında.Sonra dondurursun facei.Bence on numara taktik.Tabi özenle seçersen adına face açıcağın arkadaşını çok iyi olur.Mesela biri yorum yapmış ama o ayşe o yoruma cevap vermeden geçmiş.Genelde yakın arkadaşlar birbirlerinin yorumlarına cevap verir.Ayşe cevap vermediyse demekki yakın arkadaşı değildir aç o kişinin adına face ekle gitsin anacım. NASIL PLAN? bence tutar.(Denendi onaylandı zaten şimdi uydurmadım sdlkfhsdlkfh )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…