Allahım mantıklı düşünemiyorum lütfen yardım edin

Kiz dogru ya da yalan bisiler soyler bilemem ama nisanlinizla bir derdi oldugu kesin.
Bir sekilde iletisime gecin bence, hos kokular gelmiyor.
iletişime geçtim konustum sıkışınca engelledi kız beni. derdi ne anlamadım

Aradımı erkek arkadaşın?
aradı. yemin ederim söyledkleri doğru değil bi kere kız nişanlı ben böyle bi niyetinin olacagını nerden bileyim ama bekle düzelticem dedi ne yapaacak bilmiyorum. kafam allak bullak

hahahha harika plan canım ama gerek kalmadı kızla konuştum sonrada engelledi beni. nişanli bide hanımefendi. daha öncede sevgilimi eklemişti onaylamamıştım o zaman bakmıstım profiline sevgilisi vardı nişamlanmış ama bizimle derdi ne bilmiyorum

aradı. yemin ederim söyledkleri doğru değil bi kere kız nişanlı ben böyle bi niyetinin olacagını nerden bileyim ama bekle düzelticem dedi ne yapaacak bilmiyorum. kafam allak bullak

Rehberinde ne diye kayıtlı olduğunu bilmesi için illa eline alıp karıştırması gerekmiyor. Belki markette yanında iken aradı, belki o seni anlattı ona, anlatırken söyledi. Kız manyak bir şey belli, boşver canım takma kafana.

yinede ister istemez kurcalıyor aklımı. kız nişanlıymış bide nasıl bi tezatlık bu anlam veremiyorum

markete gidip gelen birinin adını biliyorsa aralarında muhabbet dönmüştür bence. şahsen ben 13 yıllık bakkalımızın adını bilmiyorum o da beni bilmez.

markete gidip gelen birinin adını biliyorsa aralarında muhabbet dönmüştür bence. şahsen ben 13 yıllık bakkalımızın adını bilmiyorum o da beni bilmez.
Hiç konusmadim demedi zaten erkek arkadaşım gidip geliyordu normal bi muhabbet vardı falan dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…