Allahım mantıklı düşünemiyorum lütfen yardım edin

2buçuk senedir. orda 2 ay kadar çalıştı yani 2 aydır varlıgından haberdar. kız nişanli galiba yorum yapılmış fotolarına hayırlı olsun falan diye. kafayı yicem
bu kadar niye kafanı takıyorsun ki. . ? bişey varsa çıkar ortaya..

hayır beni eklemedi sadece mesaj attı beni ekleyemiyor ortak arkadas olmayınca. ona ulaşması çok zor çünkü askerde telefon falan kullanmıyor. ama şuan sevgilim bi şekilde ulaşmış olabilr ben söyledikten sonra. konduramıyorumda ne yapıcam bilmiyorum

bu kadar niye kafanı takıyorsun ki. . ? bişey varsa çıkar ortaya..
ya çıkmazsa? benim sorunum bu. salak yerine konmak istemiyorum varsa bişey çıksın ne oldugunu ögreneyim ne olacaksa da olsun

ilk başta ısrar ettiğinde diyorum
Şimdi sevgilin konuşup gözdağı vermiş olabilir o kıza
zaten ben sevgilime söylemeden önce ekledim baktım anlatmayack istek gönderdim

Keske sen detayli ogrenip sonra sonra Sevgilinle paylasaydin ..

Sevgiline sor ne demek kafayi yemis.

Birsey olabilir aralarinda , ama sevgilin buyuk ihtimalle butun delileri yok edecektir..

Keske sen detayli ogrenip sonra sonra Sevgilinle paylasaydin ..

Sevgiline sor ne demek kafayi yemis.

Birsey olabilir aralarinda , ama sevgilin buyuk ihtimalle butun delileri yok edecektir..
en büyük salaklığı orda yaptım zaten

eklemeye gerek yokki. diğeerleri bölümünden konuşabilirsiniz faceden
evet işte bende öyle düşündüm o yuzden eklemedim ama söylemedi ne oldugunu şimdide cevap vermiş çok affedersiniz ama gevşek gevşek bosver ya demiş delircem şimdi

Kimliğini gizlemeden mi ekledin? Kızın tanıyacağı şekilde?

Olmadı faceden mesaj atmayı dene.

Ama çocukla sevgili olduğunu biliyorsa, sadece markete gelip giden bir kız değil demek.
evet kendi facemden ekledim. mesajta attım uyuz uyuz boşver ya demiş

evet işte bende öyle düşündüm o yuzden eklemedim ama söylemedi ne oldugunu şimdide cevap vermiş çok affedersiniz ama gevşek gevşek bosver ya demiş delircem şimdi
eklemeyin zaten. konuşmak istiyorsa diğerlerinden konuşabilir. ne gerek var profilinizi resimlerinizi görsün

eklemeyin zaten. konuşmak istiyorsa diğerlerinden konuşabilir. ne gerek var profilinizi resimlerinizi görsün
herseyimi gizzleyip ekledim (( derdi ne olabilir. sevgilimle facede foto ilişki falan var ve basit degil aileler biliyo tanıstılar görüşüyolar falan ay ne alaka bilmiyorum ama :

Boşver o zaman hiç birim verme ısrarcı gözükerek... Anlatmak istediği bişey varsa zaten dayanamaz bir kaç güne o sana ulaşır tekrar.
konusmaları atıcam şimdi buraya bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…