aynen öyle yaptım anlatmıyordu gaza getirdim insanlara çamur atmadan önce düşün güven diye bi olgu var dedim oda döküldü. herkesin bilecegi şeyleri söyledi sonra askere gidiş tarihini sordum engelledi. ama rahberindeki adımı nasıl biliyor?amacin neyse ugrasma bosuna de ben sevgilime güveniyorum de
gaza gelip anlatir belki..
ama bana masus yapiyor gibime geldi..aranizi bozmak icin
sende öyle üstüne gidince basardim havasindadir
sevgiline sordugunde kizin kim oldugunu anlatmis sana..saklayacak birseyi olsa anlatmazdi herhalde
ama gercekten birsey var ise zaten ortaya cikar elbet birgün merak etme
aklımı kurcalıyor ama haala. sen varken bende vardım dediBu kız aranızı bozmaya çalışıyor bence. Konunu tekrar okudum. Erkek arkadaşın telefonunu istemiş senden. Onda olsa istemezdi. Boşver engelle gitsin.
aklımı kurcalıyor ama haala. sen varken bende vardım dedi
sevgilim arkadasımın kardeşi dedi gidip geliyodu markete dedi. ararken görmüş ihtimali var mı? kanıtla dedim askere gidiş tarihini tam olarak söyle dedim engelledi beniİspat etsin o zaman. Telefonunu nası görmüş ki seni nasıl kaydettiğini biliyor.
aynen öyle yaptım anlatmıyordu gaza getirdim insanlara çamur atmadan önce düşün güven diye bi olgu var dedim oda döküldü. herkesin bilecegi şeyleri söyledi sonra askere gidiş tarihini sordum engelledi. ama rahberindeki adımı nasıl biliyor?
kafam karıştı hangi ihtimal daha yüksek? bi arasın sorucam hepsini. deli oldum akşam akşam ya kız küçük bizden ve nişanlı galiba ya anlamadım ki ne istiyo bendenÇok buyuk ihtimal erkek arkadasin bu kiza yuz verdi ama sonra istemedi. Egosunu tatmin etmis olabilir. Gerci 2 ay calisti dedin, 2 ayda bunu yaptiysa bilemeyecegim.
Simdi deliriyor hatun kisisi.
Erkek arkadasin, kizin kendisine husumet besledigini soylememisse ilk tepkisinde demek ki amaci intikam degil.
Diger secenek erkek arkadasini seviyor ve yuz bulamadi.
aynen içten ve ağlayarak ettim o duayıcok sinir bozucu bir olay bu gercekten...
heleki dün dua etmisken bugun böyle olmasi tesadüf oldugunu sanmiyorum
ama sen simdilik sakin ol
zaten sevgilin bu olaya aciklik getirmesi lazim ..
hakkinda hayirlisi olsun
bende kızı kendi hesabından ekle dinle vardır bi bok.kızlar selam. okumakla yetinirken şimdi size akıl danışmam gerek
sevgilimle dün tartışmıştık (askerde kendisi) neyse konunun onunla alakası yok. bugun bi kız bana faceden mesaj attı ekler misin dedi. bende kimsin dedim. eklersen öğrenirsin dedi. bende dalga mı geçiyorsun kimsin söylesene dedim sevgiline sor o söyler bb dedi kız. aradı beni sordum ayşeyi tanıyor musun dedim evet dedi markete gidip geliyordu dedi (markette çalışıyordu askere gitmeden önce) ee ne gibi bi muhabbetiniz var dedim muhabbet yok gidip geliyordu sadece falan dedi bende salak gibi kızın bana mesaj attıgını söyledim numarasını ver bakim dedi ne alakaysa halbuki kız bana faceden yazdı ben numara falan demedim. bişey demeden kapattık telefonu sınırlı zamanı oluyor çünkü. neyse aklıma takıldı çok fena bütün bilgilerimi herşeyimi gizleyip kızı ekledim ama kabul etmedi. ne oldugunu öğrenmem lazım lütfen yardım edin mantıklı düşünemiyorum şuan. ben ne oldugunu çözmeden sevgilimin kıza bişey demesini istemiyorum. dün gece nedense içimden geldi dua ettim Allahım bilmediğim görmediğim istemeyeceğim bişey olduysa nolur karşıma çıkar dedim. acaba bu bi işaret mi? güvnmiyorsan neden birliktesin demeyin güveniyorum ama ne kadar güvensemde kim olsa şüphelenir. lütfen bi akıl verin napayım. bu arada bu kız daha önce sevgilimi eklemişti. baktım nişanlı galiba eminde değilim neler oluyor. karısık olduysa kusura bakmayın çok gerginim
Arkadasinin kardesiyse isler biraz degisir. Dogru mu bu bilmiyoruz gerci. Oyle oldugunu farz edersek, erkek arkadasina guclu duygular besliyor ve sen onunla birliktesin diye sana kin besliyor. Bence tabi.kafam karıştı hangi ihtimal daha yüksek? bi arasın sorucam hepsini. deli oldum akşam akşam ya kız küçük bizden ve nişanlı galiba ya anlamadım ki ne istiyo benden
iki saate aradı aradı aramazsa yarına kalır. kız benim sevgilimi eklediğinde isteği ben gördüm sevgilisi vardı kızın eminim ama şimdi başka face açmış nişanlı yanlış anlamadıysam. kafam çok karıştı bi yanım sana hak veriyor bi yanım ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorArkadasinin kardesiyse isler biraz degisir. Dogru mu bu bilmiyoruz gerci. Oyle oldugunu farz edersek, erkek arkadasina guclu duygular besliyor ve sen onunla birliktesin diye sana kin besliyor. Bence tabi.
Erkek arkadasinin tepkisinden anlarsin iyi analiz etmeye calis ilk bundan sonraki ilk konusmanizi.
canım gaza getirerek anlattırdım kıza bi kaç bişey söyledi sonra askere ne zaman gitti onuda biliyosundur o zaman dedim engelledi beni. bayadır konusmuyoruz askere gitti diye dedi ama zaten daha 8 gün oldu askere gideli nasıl baya oluyoolay tam belli değilçünkü cidden kız kıskançlık gıcıklk yapmışta olabilir hemen kötüye yorma
bi arasın sıkıştırıcam zaten aralarında bişey olmamış olabilir ama bu kız bu hakkı nasıl kendinde bulabildi buna müsade eden bizzat benim kendi sevgili. ahhhh bi arasın bekliyorum aramasınıtırt o zaman takma kafaya bence.sevgilini kıstır biraz derim