- 3 Nisan 2014
- 36.066
- 146.967
-
- Konu Sahibi Melek Pembeli
hepinizin yorumuna saygı duyuyorum... İnanın hiçbirşeyi ben kafamdan uydurmuyorum.. Biraz araştırsanız yeter.
Yani sizi niye bu kadar çok rahatsız etti anlamıyorum..
Ama sadece saygı duyuyorum.
Gidicem dedim ama gelip caktirmadan bakiyorum arada, Iran' da yasadik 2 yil, orda camlari erkek siler, kadinlar cikip cam silemez, cunkum kadin cinsel objeligin ötesine gecememistir, insan olarak da pek degeri yoktur maalesef.Sen sus seni de taşlarlar bu nebçim hafız diye.Çok da güzel bir laf var hani ameller niyetlere göredir.
Konu kapanmadan yetişirsem yazayım anımı. Ben sohbete gittim bi yere. Ordaki hoca olan kadınlardan biri hep gece ve carşafla cam silermiş biri görür diye. Neyse komşunun da kocası işe gece gidecekmiş denk gelmiş. Kadın hemen içeri kaçmış ama adam onu görmüş. Cam silen var bu saatte deli herhalde filan demiş dönmüş kendini yolcu eden karısına. Karısı da bizim hocamız o evet öyle yapar demiş. Adam da ne kilolu hocanız varmış demiş. Herkes bi vah vah tüh tüh çekti. Erkekler işte böyle kötüdür kardeşlerim dendi.
Yani neresinden tutsam elimde kalır tutmadan. Bak aynı zihniyet biliyorum ben bunları.
Biraz realist olun, koskocaman üç yıldan bahsediyoruz. Birbirinizin adını bile unutursunuz.Arkadaşlar bakın haklısınız hak veriyorum size. Evlen diyorsunuz.. Ama diyorum ki 3 yıl var.
Evet kişiyi tanımadan evlenmicem ki 2 yıldır sevgiliyim. Ve doğru olan evlenmek yakın ise o kişiyle sınırlar içinde konuşabiliriz. Ama benim evlilik yakın değil. 3 yıl var. Yıllarca konuşmak inanın uygun değil. Benim dinimde.Yıllarca flört doğru değil.
Evlilik zamanı yine konuşucaz pat evlenmicez yine sözlü kalcaz nişanlı kalcaz. Şuandada onu tanıyorum 2 yıldır..
Ama yıllarca günaha girmek olmasın diye ara verdik ayrılmadık. İkimizde bu konuda aynı düşüncedeyiz. Aynı hassasiyetteyiz.
Lütfen kırıcı olmayalım..
Dumanla haberleşerekYeni üye değilsiniz ama bilmiyorsunuz sanırım dini konu açmak yasak. Sadece bir şeyi merak ettim nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz?
EvetZina böyle bi şey değil ya.Cariyeyle sevişince zina yok. Normal görüşüp konuşunca mı zina?
O zaman kendime bir şarkı armağan etmek istiyorum.
Sonra bir melekle evlendim ama kendisi Lucifer in babası çıktı diye konu açıyor gençler. Bir ömür boyu tanımadığı adamın hayal kırıklığı ile çürüyorOturup evlenmeyi bekleyeceginize evlenme planları yapsanız hic görüşmeden etmeden nasıl evlenmeyi dusunuyosunuz anlamadım
Offf o işe hiç girmeyelim. Dindar biriyim Ama sürekli sorgularım bunu. Hele de bir kadını esir alıp anasından evladından kocasından ayırıp cariye yapmak falan. Aklım almıyor Ama ban yemek istemiyorum. Ben bu konudan kaçarZina böyle bi şey değil ya.Cariyeyle sevişince zina yok. Normal görüşüp konuşunca mı zina?
Arkadaşlar bakın haklısınız hak veriyorum size. Evlen diyorsunuz.. Ama diyorum ki 3 yıl var.
Evet kişiyi tanımadan evlenmicem ki 2 yıldır sevgiliyim. Ve doğru olan evlenmek yakın ise o kişiyle sınırlar içinde konuşabiliriz. Ama benim evlilik yakın değil. 3 yıl var. Yıllarca konuşmak inanın uygun değil. Benim dinimde.Yıllarca flört doğru değil.
Evlilik zamanı yine konuşucaz pat evlenmicez yine sözlü kalcaz nişanlı kalcaz. Şuandada onu tanıyorum 2 yıldır..
Ama yıllarca günaha girmek olmasın diye ara verdik ayrılmadık. İkimizde bu konuda aynı düşüncedeyiz. Aynı hassasiyetteyiz.
Lütfen kırıcı olmayalım..
Biraz radikal bir görüşünüz var sanırım o yüzden insanları rahatsız etti. Bir de derdinizin ne olduğu tam anlaşılmıyor, doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmışsınız ama bir yandan da çok mutsuzsunuz sanırım bu durumdan dolayı. Bir derdim var başlığında genelde bir çözüm aranır sizin durumunuzda iki çözüm var, biri dini görüşlerinizi yumuşatmaya çalışıp sevdiğiniz insanla zaten 2 yıl görüşmüşsünüz 3 yıl daha görüşmek ( sonuçta inançlar yoruma açık mevzular ) diğeri de tabularınızın dışına çıkmayıp sevdiğinizi bu uğurda feda etmek. 3 yıl uzun bir süre, malesef sonunuzun beraber olup olmayacağının sözünü kimse size veremez.hepinizin yorumuna saygı duyuyorum... İnanın hiçbirşeyi ben kafamdan uydurmuyorum.. Biraz araştırsanız yeter.
Yani sizi niye bu kadar çok rahatsız etti anlamıyorum..
Ama sadece saygı duyuyorum.