Allah rızası için vazgeçmek..!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de anlayamam. Kimse de anlayamasın zaten. Böyle bir şeyi de asla kabul de etmesin kimse. Ben ilk defa duyduğym bir dinde aklıma yatmayan bir inanış öğrendiğimde de bu da sömürülmüş bir din diyorum. Bütüyle saçma bir din bunlar da mal demiyorum. Inanmak sevmek de de büyük bir ihtiyaç. Keşke herkes bilimle ahlakla tamamen örtüşen şeylere inansa.

Ben ölüm yaslarindan aralarindaki farki anladim çok fazla çok 15 diyorlar çünkü istemiyorlar öyle bilinmesinin sizde inanin nabim kendi sahsi karariniz

sizin de şahsi kararınız tabi ki, ben okuduğum kaynaklardan (ki bilimsel eserlerdir) alıntı yaptım. yaşı 15 ise aradaki yaş farkı 25 oluyor

Yaw sen ayet le birine hakaret etmeye kadar vardırdın işi.
Belki akılsız olan sensin. Belki sende bir yerde dinden çıktın. Peygamberler bile imansız ölmekten korkarken sendeki bu hadsizlik nereden geliyor

Hani bazı insanlar cemaatlerin fetvalarını dinlemez Ya ben bunu bizzat diyanetin vaizinin bir sohbetinde dinledim hatta Hz.Ömer efendimizin eşlerinin kavga ettiğini Hz.Ömer’in sizi Resulullah’a şikayet edeceğim diye evden çıkıp gittiğini de ancak evin önüne geldiğinde Peygamber efendimizin eşlerinin daha fazla tartıştığını duyup benim evim Resulullahın evinden daha sakinmiş dediğinde Diyanetin vaizinin sohbetinde dinledim Hz.Aişemizin ne kadar ahlaklı olduğunu elbette biliyorum bu yaptığı da haşa ahlaksızlık değil o anlamda demedim eşini kıskanabilir

Yahu dini bile cahilce yorumluyorsunuz ya pess. Sizin gibiler yüzünden din bile yanlış algılanıyor.

Belki akılsız olan sensin. Belki sende bir yerde dinden çıktın. Peygamberler bile imansız ölmekten korkarken sendeki bu hadsizlik nereden geliyor
Idolumsun öyle guzel ve doğru yerden yakaliyorsunki taktir ettim saat 2 bucuk anamm sabah a kadar sürece galiba

Sen ne akıllısın öyle yaaa ayetleri inkar eden kişilere sıfır yorum bana gelince cart curt

Ben ölüm yaslarindan aralarindaki farki anladim çok fazla çok 15 diyorlar çünkü istemiyorlar öyle bilinmesinin sizde inanin nabim kendi sahsi karariniz
Gayet bilinmesini isteyen, peygamber yaptıysa gunah degildir diye düşünen bir tayfa da var.

Ben uni okurken okula sozde bir hoca getirdi ilahiyat fak. gruplari. Adamin gecmis konusmalarinda kizlar okumamali, 6 7 yasinda evlenebilirler gibi cumleler var. Pedofili olduklarini açıkça söyleyen de var yani.

Kimse demiyor 6 7 yaşındaki erkek cocuk da evlenebilir diye. Akillari sadece kiz cocuklarinda. Azgın pislikler.

Savaşta sevişmeyi düşünmek de ne bileyim jdjdkls
Şimdi benim diyeceğim dinden tamamen bağımsız ama görünce aklıma geldi yazayım dedim

Bir araştırmaya göre (nerede okuduğumu hatırlamıyorum kaynak totom olabilir bu yüzden) insanın seks yapmaya en meyilli olduğu zamanlar savaş zamanlarıymış. Sanırım twd izlediğim dönemler bunların ortalık zombi kaynarken hala bebek yapma sebeplerini merak ettiğim için araştırmıştım. Yani insan hayatını tehlikede hissederse soyunu devam ettirme içgüdüsüyle sevişmeyi daha çok düşünürmüş.

Bu iç güdüyü biliyorum. Ben de suriyeliler kamplardaki mülteciler niye bu kadar cok doguruyorlar diye arastirirken bulmustum. Ama tavuk degiliz ki 21 gunde yavrumuz çıksın. Savaş surecinde bir de 9 ay hamile kadinlarla mi ugrassinlar

Gerçek buysa bile kurslarsa boyle anlatmazlar. Sizin bildiginiz gibi reşit üstü olarak anlatirlar. Ama arkadas az önce hesap yapti. Net 6 yasinda.
iddialarını yine rivayetlere
dayandırarak ispatlamaya çalışmaktadırlar. Buna göre Hz.Aişe Hz.Peygamber’le nişanlanmadan önce Mut’im b. Adiy’in oğlu Cübeyr ile nişanlı idi. Mut’im’in ailesi Müslüman olan Ebû Bekr’in kızını oğluna almaktan vazgeçince Ebû Bekr kızını Hz.Peygamber’e nikâhladı. Bu konuda Yaşar Nuri Öztürk’ün yaptığı değerlendirmeyi aktarmanın yararlı olduğunu düşünüyoruz: “Hz.Peygamber Hz.Aişe’yi nikâhladığında altı yaşındaysa nübüvvetten dört yıl sonra doğmuş olmalıdır. Daha ilk günlerde Müslüman olmuş Ebû Bekr’in, putperest bir aileye kızını gelin vermek üzere anlaşmış olması, bu şartlar altında nasıl mümkün olur? Anlaşılan odur ki Hz.Aişe, Ebû Bekr’in Müslüman oluşundan epey önce, putperest bir aile tarafından istenmiş ve babası da bunu kabul etmiştir. Eğer bu istek, Ebû Bekr’in Müslümanlığı kabulünden sonra olsaydı, Peygamber dostu bir Ebû Bekr, kızını putperest bir aileye asla vermeye kalkmazdı. O halde Hz.Aişe, Müslümanlığın zuhurundan önce doğmuş ve hatta o sıralarda, bir aile tarafından gelin edilmek üzere istenecek duruma gelmişti. Hz.Aişe’nin İslam’ın zuhurundan en az beş-altı yıl önce doğmuş olduğunu kabul etmek gerekir. Buna göre de, Hz.Aişe’nin Peygamber tarafından istendiği sırada en az 14–15 yaşlarında olması icap eder.”56
Bu grubun bir başka delili de Hz.Esma’nın ölüm yaşı ve tarihidir. Hz.Esma
H. 73 senesinde oğlu Abdullah öldürüldükten birkaç gün sonra Mekke’de 100 yaşında vefat eder. Hz.Esma H. 73 yılında 100 yaşında vefat etmişse, Hicret’te 27–28 yaşında; Hz.Esma’dan on yaş küçük olan Hz.Aişe de Hicret’te 17 yaşında olmalıdır. Hz.Peygamber’le de Hicret’ten sekiz ay sonra evlendiğine göre, Hz.Aişe’nin evlendiğinde yaklaşık 18 yaşında olduğu savunulur.Bir makaleden.

Idolumsun öyle guzel ve doğru yerden yakaliyorsunki taktir ettim saat 2 bucuk anamm sabah a kadar sürece
Dünya kuruldu kurulali pedofoliler malesef var ve hepside kilifini bulmus yok din yok savas erkek cocuklari içinde bademcilik var yani nerden tutarsan tut iğrenç ben o bahanelerle tecavüze tacize ugramis ismini hikayesini bile hiç bilmicemiz cocuklara genc kizlara uzuluyorum..

Şimdi bu bir tercüme peki ne demek istiyor orada bu arkadaşın kullandığı mana değil kesinlikle ama Allahın ayetini işine geldiği şekilde yazıp çizebiliyor sonra müslüman olmayan biz oluyoruz.
Yazmıyım yazmıyım dedim de ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…