- 15 Haziran 2016
- 7.706
- 20.418
- 38
- Konu Sahibi Melek Pembeli
Mevzu birinin kalbini kırıp kırmamak değil. Sokaktaki köpeğe taş atanın kalbini kırarım, bana küfredenin kalbini kırarım, çocuğuma zararı dokunanın kalbini kırarım, hırsızın kalbini kırarım......hakkım olsa kafasını bile kırarım.Bakın yemin ederim ki kalp kırmaktan çok korkarım Peygamber efendimiz size taş atana siz Gül atın diyor haklısınız yakışmıyor ama herşeye sakinliğimi korurum ama dini bilgisi olmadığı halde biliyormuş gibi insanları yargılayan ve ayet ve hadisleri kabul etmeyen kişilere karşı sakinliğimi koruyamıyorum maalesef
Ben Peygamber Efendimiz sav nin öyle bir hadisi olduğunu bilmiyorum,araştır,eğer yoksa söylemediği bir sözü ona adfetme.
İnsanlar özgür, dini bilgisi varmış gibi de yapabilir, dine hakaret de edebilir, ayet ve hadisi de kabul etmeyebilir. Önemli olan böyle bir durumla karşılaştığında senin ne yaptığın. Dinimiz kimseye hakaret özgürlüğü vermiyor, dinine hakaret edildiğinde ağzına geleni sayabilirsin diye bir izinmi var,yok.
herkes inançlı olmak zorunda olsaydı bunu Allah yapardı.
İslamiyet dayatma dini değildir. İslamiyet bir iyi insan olma projesidir.
Bak diğer arkadaşa iki satır yazdım bitti. Sana destan yazasım var neden? Çünkü senin yanlışın ondan daha büyük.
Benim katolik ahbaplarım var,ateist ahbaplarım var,hoca ahbaplarım var. Hepsine eşit davranıp eşit saygı gösteririm.çünkü benim dinim bunu emrediyor.
Ayeti hadisi inkar edeni Allah dünyada parçalayın demiyor, onun hesabını da senin hesabını da kesecek benim diyor.
Sünnete uygun bir dille uyarırsın kabul etmedimi,çok sinirlendim bre zındıklar diyemezsin,çeker gidersin.