• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Biliyorum Okusun.
Polise bildirileceğini daha iyi anlar.
Adres madres görüneceğini tahmin edebiliyordur heralde ip’den.
ınsallah o kapasıtesı vardır...
sahsen ekran goruntusu alıp emnıyete maıl ıle ıhbar edınce de ılgılenıyorlar
bunu da okusun

Ya ziyaretçinin artması olayı illa fake olmasıyla alakalı olmayabilir, yani bir yere link göndermesiyle falan. İnsanlar bazen fazla sayfa sayılı konulara meraktan tıklayıp bakıyor. Burayı dışarıdan okuyan kişi sayısı çok. Ben genelde fake olan üyeleri anlarım, bu nedense fake gibi hissettirmedi yaa bilmiyorum.

Ya ziyaretçinin artması olayı illa fake olmasıyla alakalı olmayabilir, yani bir yere link göndermesiyle falan. İnsanlar bazen fazla sayfa sayılı konulara meraktan tıklayıp bakıyor. Burayı dışarıdan okuyan kişi sayısı çok. Ben genelde fake olan üyeleri anlarım, bu nedense fake gibi hissettirmedi yaa bilmiyorum.
Fake olanlar genelde o gün açanlar oluyor. Yani ağır saçmalayanlar o an üye oluyor.
Bu arkadaş günler önce açmış üyeliğini...

3 asagı 5 yukarı artsa
yavas yavas artma azalma olsa haklısınız da
cümbüş var gıbı akın akın bırden bıre sayı cogalınca
ınsan nereye el sallıyoruz moduna gırıyor

Back