• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Benim anlayamadigim bir insan can havliyle yardim ister burda telefonda internete girecekte konu acacakta eli titreye titreye siteye nasil konu acti polisi aramak hicmi akla gelmedi dolayisiyla konu fake oluyor o durumda olsam Allsh korusun nasil konu acim

Yazdıklarına baktım da, çaresizliği hissettim ben ya. Reel üye gibi geldi inşallah suistimal eden Oscarlık oyuncu değildir. Konu sahibi, banın açılırsa bana ulaş psikologum ben. Destek alabileceğin yollar bulabilirim.
İnşaAllah ulaşır çünkü gerçekse size hepimize ihtiyacı var malesef kendimden utandım yazık bir kadına daha yardım elimiz uzanamıyor sindirilmiş dövülmüş kahretsin ya valla hi bu mahluklar yeryüzünden silinsin :(

İnşaAllah ulaşır çünkü gerçekse size hepimize ihtiyacı var malesef kendimden utandım yazık bir kadına daha yardım elimiz uzanamıyor sindirilmiş dövülmüş kahretsin ya valla hi bu mahluklar yeryüzünden silinsin :KK43:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda çalışan arkadaşlarım var, gerçekse bana iletişim bilgilerini verirse yardım almasını sağlarım. Ama korkuyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda çalışan arkadaşlarım var, gerçekse bana iletişim bilgilerini verirse yardım almasını sağlarım. Ama korkuyor.
İnşaAllah okuyordur korkma güzel kardeşim bak sana kaç insan destek veriyor hadi kazen ı ara msj at bi yolunu bulup biz burda kahrolduk lütfen canına zarar verme :(

"hesabımı banladınız" demiş....
bende cevap yazdım, "sizi aradım açın sesinizi duyayım kapatayım"
şimdi uzun bir sessizlik var....
Sesinizi duyayim kapatayim deyince korkmustur ya. Eger konu gercekse tabi. Size yardimci olacagim falan gibisinden birseyler yazsaydiniz keske.

Sesinizi duyayim kapatayim deyince korkmustur ya. Eger konu gercekse tabi. Size yardimci olacagim falan gibisinden birseyler yazsaydiniz keske.
aynen
konu gercekse tabı yazan uye erkek mı kadın mı ses taramasından gececegını de bılmeyebılır

üff :(

ya sanırım fena keklendık

Back