- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.485
- 1.623
- 101
Kazen fake oldugundan emin olmasaniz banlamazdınız degilmi?Bize heyecan yasatmaya ugrasir gibi bir haliniz var?
Ben sadece sesini duymak için banladım. Her zaman fake kullanıcıları banlamıyoruz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen fake oldugundan emin olmasaniz banlamazdınız degilmi?Bize heyecan yasatmaya ugrasir gibi bir haliniz var?
Banini açın Kazen bizde merak ettikMesaj attı ama telefonu açmıyor.... Mesajı atan o mu onu da bilmiyorum ama uykum geldi ....
fake mi yani? gerçek mi fake mi diye sıyırmadan fake ise derin bir uykuya dalıcam çnkü :)59 zıyaretcı
el sallayalım
ne yazmısMesaj attı ama telefonu açmıyor.... Mesajı atan o mu onu da bilmiyorum ama uykum geldi ....
Senaryoya göre aynı evde adamla birlikte.Mesaj attı ama telefonu açmıyor.... Mesajı atan o mu onu da bilmiyorum ama uykum geldi ....
İnşaAllah ulaşır çünkü gerçekse size hepimize ihtiyacı var malesef kendimden utandım yazık bir kadına daha yardım elimiz uzanamıyor sindirilmiş dövülmüş kahretsin ya valla hi bu mahluklar yeryüzünden silinsinYazdıklarına baktım da, çaresizliği hissettim ben ya. Reel üye gibi geldi inşallah suistimal eden Oscarlık oyuncu değildir. Konu sahibi, banın açılırsa bana ulaş psikologum ben. Destek alabileceğin yollar bulabilirim.
Bu şüphe neden olustu peki?Beni banladiginizda sesimi duymaya gerek duymamistiniz..ask olsun kirildim))Ben sadece sesini duymak için banladım. Her zaman fake kullanıcıları banlamıyoruz...
İnşaAllah ulaşır çünkü gerçekse size hepimize ihtiyacı var malesef kendimden utandım yazık bir kadına daha yardım elimiz uzanamıyor sindirilmiş dövülmüş kahretsin ya valla hi bu mahluklar yeryüzünden silinsin
saf olmak değilde her ihtimali düşünmek ama bende büyük ihtimal fakedir diye dusunuyorum. vebali bizim boynumuza yalancı çobana dönmesin açılan her konu diye.Buraya konu açabilen arayadabilir diye düşünuyorum bu kadar saf olmayalım
yalnız banlansa bıle burayı okuyabılıyorSenaryoya göre aynı evde adamla birlikte.
Konuşamaz ki...
Bence polise bildiriyorum diyin yalansa atlar zaten değilse bulurlar belki.
Evet konu açıp yazdığına göre mantıklıBuraya konu açabilen arayadabilir diye düşünuyorum bu kadar saf olmayalım
İnşaAllah okuyordur korkma güzel kardeşim bak sana kaç insan destek veriyor hadi kazen ı ara msj at bi yolunu bulup biz burda kahrolduk lütfen canına zarar vermeAile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda çalışan arkadaşlarım var, gerçekse bana iletişim bilgilerini verirse yardım almasını sağlarım. Ama korkuyor.
Sesinizi duyayim kapatayim deyince korkmustur ya. Eger konu gercekse tabi. Size yardimci olacagim falan gibisinden birseyler yazsaydiniz keske."hesabımı banladınız" demiş....
bende cevap yazdım, "sizi aradım açın sesinizi duyayım kapatayım"
şimdi uzun bir sessizlik var....
aynenSesinizi duyayim kapatayim deyince korkmustur ya. Eger konu gercekse tabi. Size yardimci olacagim falan gibisinden birseyler yazsaydiniz keske.
Biliyorum Okusun.yalnız banlansa bıle burayı okuyabılıyor