- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Beraber mi gitmişler birdeResmen aynı evreler dedi ya memur gittiler dedi ya bisey yaptıysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beraber mi gitmişler birdeResmen aynı evreler dedi ya memur gittiler dedi ya bisey yaptıysa
Pes diyorum gerçekten şaşkınımEvet o pislik hala serbest serbest serbest
aileside pislik ozaman boyle bişeye bu zamana kadar nasıl göz yumdular anlayamıyorumo pislik tutuklansa bile dışardaki kansız ailesi kıza bir şey yapabilir. çekincesi ve korkusu bu bence. tek hissetti kendini
Bence adalete inanamamistir. O kadar salinan var ki! Ve şikayet ettigi halde öldürülen masumlar.bu korkudan degıl...
kadın en guvenılır yerdeydı
adam ellerındeydı
bunca olay
bu korkudan degıl ...
aksıne gercekden korkan kadın sıkayetden vazgecmez ıcerı tıktırır adamı kurtulurdu
Allah razı olsun senden kalktın gittin uğraştın hic olmadı bu sonuç ama ahhhh be kizimmmm ahhhhh eline geçmiş böyle fırsat ne istiyorsun dahaGösterdim yazılanları basını salladı memur yapabileceğim birşey yok dedi konuyu detaylıca anlattım.. zaten basın dertte birde bununla mi uğraşıyorsun siz kadınlardan korkulur senin gibisini de gördü buboarakol ama görüyorsun o kız senin gibi düşünmüyor dedi hiç bişey diyemedim ama ama korkuyor diyebildim sadece
ama asıl sımdı tehlıkedeo pislik tutuklansa bile dışardaki kansız ailesi kıza bir şey yapabilir. çekincesi ve korkusu bu bence. tek hissetti kendini
hıc tanımadıgı gormedıgı kısılerın destegıyle yardımıyla actıgı konudan 1 saat sonra kapısına polıs yetısmısBence adalete inanamamistir. O kadar salinan var ki! Ve şikayet ettigi halde öldürülen masumlar.
Eğer cezalar caydırıcı olsaydi bugun şikayet etmeye aday çok fazla kadın bunu yapardı
Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum adam artık daha beter eder bunun üstüne kendine güveni gelmiştir nasıl olsa bir şey olmuyor kızda şikayet etmedi diye. Keşke gerçekleri anlatsaydı ve bitseydi herşey..ama asıl sımdı tehlıkede
savcı cok ılgılenmıstı kadın sıgınma evlerı var izini kaybettırırdı adam ıcerde olduktan sonra
sımdı elını kolunu sallayarak aynı eve gırdı
kapıdakı polısten korkmayıp dövmeye devam eden adam artık hıc bıseyden korkmaz
''sıkayetcıyım'' hepsı bukadar basıtdı bunu soylemek 1 sanıye suruyor bunu dese kurtulusu olacakken ...
Allah razı olsun senden kalktın gittin uğraştın hic olmadı bu sonuç ama ahhhh be kizimmmm ahhhhh eline geçmiş böyle fırsat ne istiyorsun daha