• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

içim bayılıyor artık..
neden bu kadar sinmiş,korkmuş bu kadınlar,
nedenn
en ağır tecavüz suçu bile nelerden indirim alırken
"kadına adalet için" yanında olmak çok mu zordu?
biri tutsaydı elinden kıza destek olmak için
her şey alenen ortada
ama yoook,
bu ülkede kadına adalet zor!! çünkü herkes görmezden geliyor, bu psikolojide bir insanın bile güçlü olması bekleniyor
lanet olsun

Hastanede darp edilmis bir kadin nasil birakilir ya bu isin baska bir yolu olmali kan testi yapilmamismidir ya da ne bileyim yaaa....Pesini birakmayalim ben watsap ihbar hatlarina yazdim umarim ulasirlar...Belki duşundugumuzden de zor durumda olabilir
Ben inandım bu kıza,kazen bile şok yaşadı,bazen kendi dediğine bırakılmamalı insanlar,bu da onlardan biri:(

Kazen Kazen yine diyorum burada bir üye uyuşturucu kullandığını beyan ediyor bu suçtur madem elimizde kişinin bilgileri var ihbar edelim. Suçu bildirmek bizlerin görevidir. E bu şekilde de uyuşturucuyu kimden temin ettiğini polislere bu üyemiz açıklamak zorunda kalacaktır. Devamını da önceki mesajımda yazdım.

Allah yardımcın olsun inşallah..herkes elinden geleni yaptı ama maalesef sonuç hüsran keşke hayatın için mücadele edebilseydin H Hogatha

kesinlikle katılıyorum. dün gece yanında birileri olmalıydı. aylarca hapis hayatı yaşamış. düzgün düşünemiyor. uyuşturucu etkisinde. son saniye intihar öncesi herşeyi kaybedecekken haber verdi buraya. belki evsiz sokakta bırakılacağını aç kalacağını falan düşündü o anda karakolda. tek başına ifade vermemeliydi
aynen
polısler kapıdayken bıle adam dövuyormus ya
döverken belkı dıyordu ne sanıyorsun , kurtulacagını mı sanıyorsun 2 gune serbest kalır senii öldururum dıyerek kandırdı korkuttu bellıkı

sucsuz olan adam polıs kapıdayken dovmez zaten ne ıcın dovdugu bellı

ozellıkle boyle deyıp korkuttuysa ıfade verırken devlet yanında demıstır memurlar muhahhak korkma demıstır muhakkak ama ıste... cok zor

arkadaşlar 100 sayfa okuyamıyorum, anladığım kadarıyla fake çıkmamış, kızı çok merak ettim, ne olur biriniz kısacık bir özet yazabilir mi?

içim bayılıyor artık..
neden bu kadar sinmiş,korkmuş bu kadınlar,
nedenn
en ağır tecavüz suçu bile nelerden indirim alırken
"kadına adalet için" yanında olmak çok mu zordu?
biri tutsaydı elinden kıza destek olmak için
her şey alenen ortada
ama yoook,
bu ülkede kadına adalet zor!! çünkü herkes görmezden geliyor, bu psikolojide bir insanın bile güçlü olması bekleniyor
lanet olsun
Kesinlikle en az bir gun müşahede altinda tutulmaliydi belki şantaj var belki uyusturucu darp edilmis bir kadin nasil haydi iyi gunler diyerek gonderilir bu ulkede adini bile yazamayan kadinlar var ne yani müstahak mi denmeli neden bu kadar ucuz bir hayatimiz var...

arkadaşlar 100 sayfa okuyamıyorum, anladığım kadarıyla fake çıkmamış, kızı çok merak ettim, ne olur biriniz kısacık bir özet yazabilir mi?

Ihbar üzerine kiza dayak atılırken polis kapıyı çilingir yardımıyla açıp aldılar biri hastaneye biri karakola gitti ve ardından kız şikâyetçi olmadi.. darp var ama şikâyetçi değilim, tecavüz yok dedi ikisi de aynı evde şu an tabi pislik kiza bisey yapmadiysa:(

aynen
polısler kapıdayken bıle adam dövuyormus ya
döverken belkı dıyordu ne sanıyorsun , kurtulacagını mı sanıyorsun 2 gune serbest kalır senii öldururum dıyerek kandırdı korkuttu bellıkı

sucsuz olan adam polıs kapıdayken dovmez zaten ne ıcın dovdugu bellı

ozellıkle boyle deyıp korkuttuysa ıfade verırken devlet yanında demıstır memurlar muhahhak korkma demıstır muhakkak ama ıste... cok zor
kesinlikle öyle. polis kapıdayken vurup vurup beni nasılsa salacaklar çıkışta beni şikayet edersen seni öldürürüm demiştir. yoksa polisi şahitken niye dövsün yani. kız da zaten psikoloji berbat o an tek başına ne yapacağını bilememiştir. aslında darp sabit yani. şikayet olmasa bile otomatik olarak işleme alınması gerekir. bide kızın hayatı şimdi çok daha kötü olacak. elinde telefonu yok burayla irtibat kuramaz. kıza şimdi yaptıklarının bin katını yapacak. nasılsa başına da iş gelmiyor gördü çünkü

Polisi hic aramamasindan belliydi...
Ben dunden beri konuya hic yazmadim...cunku bu kurtulmak isteyen bir kadinin konusu degil belli...
ben dünden beri takip ettin inanın sabaha kdar gözüme uyku girmedi böyle snuçlanacagını sanmazdım en azından bi şikayetçi olur diye düşünüyordum

Aile Bakanlığında çalışıyorum arkadaşlar. 183 ile geldiyse mutlaka kadın sığınma evi bilgilendirmesi yapılmıştır. Şikayetçi olmasa bile korkuyorum gidecek bir yerim yok demesi sığınma evine alınması için yeterli 6284 sayılı kanuna göre. Ve eğer şu an İlk Kabul ve Müdahale Birimi ya da Kadın Konuk Evinde ise telefonunu ondan almışlardır ve güvendedir. Pazartesi konukevi sosyal çalışma görevlileri onunla görüşür hem rehabilitesi başlar hem de kamu kanalıyla şikâyetçi olurlar. Son olarak hayatı tehlikesi var diye Çorlu'da kalmaz.

en azından son sayfaları okuyamayanlar boş konuşmasın.

dün burda hamileler dokuz doğurdu, kalp hastaları kendine zor geldi.

hala laf salatası yapablar var. valla sabaha kadar yüreğimiz ağzımızda bekledik. laf söyletmeyiz.

muzurtilki muzurtilki anlatıym sana kuzu ben

bu garibim polise gitmiyceksin diye de korkutulunca dertleşmek için buraya geliyo. sonra kazen banladı kendi numarasını yazdı. fake değilsen ara da görelim mantığıyla. kız kazeni arıyo. kazen de 183ü arıyo. polis gitti kapısına. bu pislik de o esnada geliyo. polisin geldiğini anlayınca eve sızıp kızı darp etmete başlıyor kapıyı da arkadan kilitlemiş. apartman ayağa kalkıyor çilingir geliyo kızı 112 alıyo pisliği de 155 alıyo.

durum bu. sabaha kadar uyuyamadık çok fena bi geceydi. bi ara kızın sesi kesilince eyvah dedik. telefonlar açılmadı. sonra kazene haber geldi işte. böyle muzurım.

Koca onuda anlamadigim tek sey Kazen’in bu kadar hayati bir konu icin ingiltereden arayan uyenin telefonunu acmamasiydi bunun bahanesini ve onun histerikli mesajini hic bir sekilde anlamadim anlamayacagim....

Gece 03:00 nerede olduğumu hangi şartlarda olduğumu bilmeden saçmalamışsınız.

bu denlı korkan bır kız.
sıkayetcıyım dıyememıs ıste. bunun ıcın yanında yol yordam bılen bırı olmalıydı . madde kullanmıssın 8 ay tecavuze ugramıssın polısler kapıdayken bıle az once dayak yemıssın bır dusununce ... kım bılır ne oldu o an da kız sıkayet bıle edemedı

her ne kadar benım aklım almasa da asıl korkan kısının sıkayetcıyım demesı gereksede kullandıgı maddeden oturu saglıklı dusunemeyen kız
avukat varmı dıye yazdık sız boyle dedınız !

keske hersey amerıkan fılmlerınde kı gıbı olsaydı orda sıkayetcıyım demesıne bıle gerek yoktu boyle bır olay ıcın oyuzden kımse avukat ulassın dıye cırpınma ıhtıyacı da hıssetmezdı.

tek basına yol yordam bılmeyen kız
muayeneden bıle korkmus psıkolojısı kaldırmamıs olabılır sırf bu yuzden bıle sıkayetcı olmamıs olabılır

hersey bambaska olabılırdı

la havle vela kuvvet

Ihbar üzerine kiza dayak atılırken polis kapıyı çilingir yardımıyla açıp aldılar biri hastaneye biri karakola gitti ve ardından kız şikâyetçi olmadi.. darp var ama şikâyetçi değilim, tecavüz yok dedi ikisi de aynı evde şu an tabi pislik kiza bisey yapmadiysa:KK43:
:KK57::KK57::KK57:
neden tecavüzü söylememiş???

Back