• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Baştan sona okudum ve nasıl üzüldüğümü anlatamam Allah hepinizden razı olsun resmen sabahlamışsınız yardım etmek için seferber olmuşsunuz. İlk okuduğumda fake olduğunu düşündüm ama maalesef gerçek böyle insanların varlığına tahammül edemiyorum insan bile demek istemiyorum bu kız kardeşimizin babası varmış yatalak ona bakıyormuş ve babası vefat etmiş sonrasında bu pislik (amca oğlu) kızı yalnız bulmuş resmen kullanmış ve hayatını mahvetmiştir. Allah @Kazen den razı olsun yaptığı gerçekten örnek davranış ilgi gösterip gerekeni yapmış ve kardeşimizin kurtulmasına vesile olmuş. Çok üzgünüm gencecik bir kızın bu hale düşmesine bunları yaşamasına içim acıyor.. Allah hepinizden razı olsun helal olsun..

ya sabır sinirim oynadı

sımdı bu saatden sonra kendı bılır . onune kocaman bır yol cıkmıstı tertemız. bunu gerı cevırdı . kendı tercıhı bu yondeymıs madem kendı bılır.

yalnız bukadar kısının duygularıyla oynayıp baska kızlarında hayatını tehlıkeye attıgı ıcın onu asla affetmeyecegım.
Bu işin icinde bir is var bu kiza ulasmak sart bence..

Darp var içerden sesler geliyormuş memurlar gittiğinde ama kız şikâyetçi değil alkolün etkisiyle yaptı demis
İnanılır gibi değil
Kızıyoruz bazen adalet sistemine nasıl serbest bırakırlar diye ama koca kadın bişey yok dedikten sonra polis be yapsın adalet ne yapsın diye

Peki burdaki yazılanlar ihbar kabul edilmiyor mu nedir bu şimdi nutkum tutuldu
Gösterdim yazılanları basını salladı memur yapabileceğim birşey yok dedi:( konuyu detaylıca anlattım.. zaten basın dertte birde bununla mi uğraşıyorsun siz kadınlardan korkulur senin gibisini de gördü buboarakol ama görüyorsun o kız senin gibi düşünmüyor dedi hiç bişey diyemedim ama ama korkuyor diyebildim sadece:(

kızı polislerden önce geldiğinde döverken tehdit mi etti acaba şerefsiz! neden çekti şikayeti:(
o kız sağlıklı düşünemez ki uyuşturucuya alıştırılmış
polisler neden olayı irdelemiyor
olayın psikolog hatta psikatrist eşliğinde aydınlanması lâzım

Offffff şu korku yok mu offff
Buraya yazdi olanlari simdide inkar ediyor adam aklandı resmen. Sesbest birakilacaktir
bu korkudan degıl...
kadın en guvenılır yerdeydı
adam ellerındeydı
bunca olay
bu korkudan degıl ...
aksıne gercekden korkan kadın sıkayetden vazgecmez ıcerı tıktırır adamı kurtulurdu

Kızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam:KK43:

İnanmıyorum nasıl olur ya :KK42:

Ah @Hogatha canım senı nasıl korkuttu da sen böyle dıyorsun .
Lütfen korkma .
Şikayetçi ol lütfen !
Sana ozman hiçbirşey yapamaz .
Şuan tehlikedesın canım lütfen !!
Yıkma bizi.
Kahrolduk dunden beri .
Lütfen !!

Şikayetçi olursan senı kadın sığınma evıne gönderırler ve yemın ederım asla bılgılerını kımseye vermıyorlar .

Yepyenı bir başlangıç yaparsın.

bu korkudan degıl...
kadın en guvenılır yerdeydı
adam ellerındeydı
bunca olay
bu korkudan degıl ...
aksıne gercekden korkan kadın sıkayetden vazgecmez ıcerı tıktırır adamı kurtulurdu
acaba bagımlı oldugu için kendini uyusturucuya ve o pislige muhtacmı hıssedıyor kafam karma karışık oldu :KK43:

Dememiş hiçbirini uyuşturucuyu kendide temin edebilir kız şikâyetçi olmayınca bisey yapamıyoruz dediler:KK43:
Allah belasını versin kesin polisin geldiğini anlayınca ailesinden biriyle tehdit edildi keşke kıza ulasabilsek

Dün kapıyı kilitle, kapının arkasına birşeyler koy , onu içeri alma denildi .
Ama korkudan denilenleri yapamadı.
Şimdi de korku, utanç (Bence de utanmasına gerek yok. Kendi söylediği için) Geri adım attı.
Çocuklarımızı , öğrencilerimizi cesaretli yetiştirmeliyiz

Back