• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

H Hogatha
Burayı okur musun bilemiyorum,
bir abla bir arkadaş bir dosta ihtiyaç duyarsan,
her zaman yanındayım...

Bu kötü günler geride kalacak, inan bana..
Güzel günler gelecek, yeniden hayatı seveceksin...

Sabah sabah butun vucudum diken diken oldu ve icimden o kadar cok şey soylemek geliyo ki ama agzimi açamiyom bastan sona okurken hep yuregim ağzimda okudum şimdi sadece onun içun dua etmekten başka bisey elimden gelmiyor allah yardimcisi olsun ve bu acisi son olsun umarim herseyi atlatir :KK61::dua:

Orayi ben de cozemedim.
Kapiyi kirip kizi alsinlar bu kadar. Neden telefon etmekle ugrasiyorlar anlayamadim?

Canlı olarak olay yerine ulaştıklarında imdat sesi veya beni kurtarın gibi bir cümle duymuyorsa yardım talep eden kişiden polis kapıyı kıramıyor maalesef.
Bu şekilde annesini döven şizofren bi hastanın evinin önünde beklemiştim 112 olarak
Ve irtibata ulaşamazlarsa kapı da açılmazsa geri dönerler polisler çünkü asılsız ihbar da çok. Bu konuda en iyisi112 yi aramak. Çünkü biz bir konuda şüpheye düştüğümüzde olay yerini terk etmiyoruz ve polisin ısrarla bize eşlik etmesini sağlıyoruz. Hastayı da kesinlikle olay yerinde bırakmıyoruz böyle bir şüphe varsa

Olay medyaya yansıdı mı acaba? Basında yer buldu mu? Haberi olan var mı?

Etiketin gelmedi abi tesadüf gördüm.

Beni bu akşam mazur görün öldüm ben dedin.
Niye ölüyosun Allah korusun dedim.
Ölürsem adam öleceğini bildi de dedin.

Ölmedin hatta birini ölümden kurtardın birşey demeye gerek yok :)
Koca onuda anlamadigim tek sey Kazen’in bu kadar hayati bir konu icin ingiltereden arayan uyenin telefonunu acmamasiydi bunun bahanesini ve onun histerikli mesajini hic bir sekilde anlamadim anlamayacagim....

neler olmuş hepsini şimdi gördüm. çok üzüldüm. güzel yürekleriniz sayesinde kız kurtulmuş. Allah razı olsun hepiniziden ve kazenden. o şerefsizinde Allah belasını versin.

90 sayfayı okudum gurur duydum buradaki herkesle. Konu sahibinin sesi olmuşsunuz hepiniz. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Yazıp yazıp siliyorum. İçim yandı kızcağıza.
6 gıbı uyuyakalmısım bende uyuyamadık gece
yenı uyandım
ruyamda sureklı adamı dovuyordum heryerım agrıyor suan

Ne diyorsun sen be kimle dalga geçiyorsun ben senle bir dalga geçersem şoka girersin sabah sabah..Sinir oldum sabah sabah ya..
Tartışmayın kızlar lütfen bütün sayfalri okudum konu açık kalsın bu defalık tuylerim diken diken sende bilemezdin böyle olduğunu lütfen tartışmayın hepimiz haber bekliyoruz

Kızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam:(

Cok sukur kurtuldu ins bundan sonra iyi bir hayati olur.kadin siginma evine verirler buyuk ihtimalle.tum sayfalari okudm gozlerim yasli suan.gece konuyu gormustum gercek degildir diye cikmistm suan vicdanim sizluyor
o sureklı fake konu acıp herkesı acaba ya surekleyenlerın vebalı boynuna
oyle konular ve oyle ınsanlar yuzunden hepımız yoksa yalan mı dedık bı ara

bundan sonra hıc bı konuda yalan dememek lazım

Watsapp ihbar hatlarina yazdim ancak henuz gorulmemis umarim birin
Kızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam:KK43:
Nasil yani peki nedeni

Kızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam:KK43:
nasıl ya
hastaneye goturulmedı mı bu kız
darp edıldıgı bellı degıl mı
bu nasıl iş

Off şimdi ne olacak:(

Ne diyosun ya :( :(

Back