- 28 Mart 2008
- 3.955
- 7.113
- 358
Şükürler olsun çok üzüldüm ya bende gelişmeleri ekşiden okudumKonu sonuçlandı,kızı o evden kurtardı polisler kazenin yardımıyla çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükürler olsun çok üzüldüm ya bende gelişmeleri ekşiden okudumKonu sonuçlandı,kızı o evden kurtardı polisler kazenin yardımıyla çok şükür
hangi başlıkla yazmışlar orada,ben bulamadım gece baktım ama:/Şükürler olsun çok üzüldüm ya bende gelişmeleri ekşiden okudum
Dur canım yeni uyandım Allah razı olsun Kazen den ben birşey bilmiyorum sadece konuyu görünce dinlemek istedim okumadım başka yorumlarıKonu sonuçlandı,kızı o evden kurtardı polisler kazenin yardımıyla çok şükür
Güncel kısmında kadınlar klübünde tecavüz itirafı diyehangi başlıkla yazmışlar orada,ben bulamadım gece baktım ama:/
Ben de birebir yaşamadım olayı,gece durum sonuçlandıktan sonra karşılaşınca senin gibi oldum,2,30dan beri uyumadım şoktan üzüntüden ve sevinçtenDur canım yeni uyandım Allah razı olsun Kazen den ben birşey bilmiyorum sadece konuyu görünce dinlemek istedim okumadım başka yorumları
Tamam canım bakıyorum sağolGüncel kısmında kadınlar klübünde tecavüz itirafı diye
Etiketin gelmedi abi tesadüf gördüm.buldum leylmira sana akşam ne yazdım, yazsana abla....
Polisi son kez aradım ulaşılmıyor ve ben yatıyorum. Sabah bilgi vereceğim
_KuBeYHaTuN_ canım gidebildin mi hastaneye bizi de bilgilendirir lütfen inşaAllah iyidir kardeşimiz
İşin rast gitsin inşaAllah güzel haberlerle gelirsin. Kardeşimizi görürsen konuşursan hepimizden selam söyle biz onun arkasındayızEvdeyim canim çıkıcam birazdan ilk isim karakol orasan hastane olucak haber ederim sizleri bugün ...
Ne diyorsun sen be kimle dalga geçiyorsun ben senle bir dalga geçersem şoka girersin sabah sabah..Sinir oldum sabah sabah ya..oyyyy sen ne zekisin öyle.
Allah a şükür çok sevindim.Konu sonuçlandı,kızı o evden kurtardı polisler kazenin yardımıyla çok şükür
Çok üzüldüm kıza hastaneden çıkınca yardım edebilsek keşke öylece kalmasa hasta babasına bakıyormuş o ölünce başına neler gelmiş yazıkBen de birebir yaşamadım olayı,gece durum sonuçlandıktan sonra karşılaşınca senin gibi oldum,2,30dan beri uyumadım şoktan üzüntüden ve sevinçten