• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Konu sonuçlandı,kızı o evden kurtardı polisler kazenin yardımıyla çok şükür
Dur canım yeni uyandım Allah razı olsun Kazen Kazen den ben birşey bilmiyorum sadece konuyu görünce dinlemek istedim okumadım başka yorumları

Dur canım yeni uyandım Allah razı olsun Kazen Kazen den ben birşey bilmiyorum sadece konuyu görünce dinlemek istedim okumadım başka yorumları
Ben de birebir yaşamadım olayı,gece durum sonuçlandıktan sonra karşılaşınca senin gibi oldum,2,30dan beri uyumadım şoktan üzüntüden ve sevinçten :(

Daha yeniokudum hepsini ins o pislik cezesini çeker allah arkadasimizin Yardımcısı olsun hepinizide tebrik ediyorum ne güzel böyle sessiz kalinmamasi herkesin seFerber olması keşke herkes böyle olsa

buldum leylmira leylmira sana akşam ne yazdım, yazsana abla....

Polisi son kez aradım ulaşılmıyor ve ben yatıyorum. Sabah bilgi vereceğim
Etiketin gelmedi abi tesadüf gördüm.

Beni bu akşam mazur görün öldüm ben dedin.
Niye ölüyosun Allah korusun dedim.
Ölürsem adam öleceğini bildi de dedin.

Ölmedin hatta birini ölümden kurtardın birşey demeye gerek yok :)

Artik çilen bitti...
Evet yaralarin var,sarip hayata yeniden başlayacaksın...Bir kadın olarak yasadigin acinin tarifi yok belki,ama bitti bundan sonrası onemli...
Dik duracaksın her yaralı kadın gibi,artık çaresiz degilsin son buldu,güzel gunler cok yakın...Yaralarını sarıp hayatın sana getirecegi guzellikleri düşün ve asla pes etme ve biliyorsun artik yalniz degilsin...
Her birimiz seninleyiz ve duacın....Allaha emanet ol....
Kazen ve degerli kk uyeleri her birinize yurekten tesekkurler....sayenizde bir insan bu igrenc muameleden kurtulduve en onemlisi yaşiyor....Hepiniz iyi ki varsiniz.....

Evdeyim canim çıkıcam birazdan ilk isim karakol orasan hastane olucak haber ederim sizleri bugün ...
İşin rast gitsin inşaAllah güzel haberlerle gelirsin. Kardeşimizi görürsen konuşursan hepimizden selam söyle biz onun arkasındayız :(

Ben de birebir yaşamadım olayı,gece durum sonuçlandıktan sonra karşılaşınca senin gibi oldum,2,30dan beri uyumadım şoktan üzüntüden ve sevinçten :KK43:
Çok üzüldüm kıza hastaneden çıkınca yardım edebilsek keşke öylece kalmasa hasta babasına bakıyormuş o ölünce başına neler gelmiş yazık

Back