• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Yahu arkadaşlar ne avukatı ? Bu saatte avukat ne yapacak ? Amerikan filmlerindeki gibi değil olaylar. Adamı alırlar gece nezarete kızı da karakolda misafir ederler. Avukatlık bir durum yok. Yarın kız şikayetçiyim der şu dönem aile içi şiddet taciz, kadın şiddeti asla pas geçilmeyen bir konu adamı pazartesi sabahına kadar tutarlar.

Kız ne olacak ? nerede kalacak ? kim yardım edecek ? bunu düşünün...... Avukatı polisi bir kenara bırakın artık .... Polis oraya gidip te asla boş dönmez.... Almıştır hepsini işhbar bakanlıktan geldi. Gittim bulamadım diyecek hali yok ya
Kiz intihari dusunuyor bu gece o pislik yuzunden canina kiymasindan korktuk hepimiz. Kizi sag salim alsinlarda gerisi bir sekilde hallolur insallah. Yeterki o kendine birsey yapmadan polisler yetissindi bizim derdimiz.

Kazen inşaAllah siz bilgi alabilirsiniz bize bilgi verin yoksa kalp krizi geçirip öleceğiz burada mühim olan kardeşimizin sinip korkup şikayeti geri çekmesi ki ceksede kamu davası olarak içeri tikarlar dimi :(

yok abla kim yazdı bilmiyorum avukat filan gerek yok o açıdan dedim ...
peki karakolda hukuki desteğe ihtiyacı olur mu?
en son ben darp için gittiğimde bişey çıkmaz şikayetçi olmacılar olmuştu. bir de korkuyo şuan. bakanlık barodan avukatını gönderir gerçi öyle bişey varsa. çocuklara hemen istiyolar barodan. ona da gelir diye düşünüyorum.

:(

avukat diyen bendim kazen abi. haliyle sanırım bana yazıldı bu. kusura bakma elden bu kadarı geldi bunu yazdık. aklıma da başka bişey gelmiyo.
bende avukat dedım
neden dedım cunku
adam kendını savunmak ıcın madde kullanıyordu dıyecek
kızcagızın kımsesı yok :( yanında bırı olmalı
avukat olunca kadın sıgınma evı karakol hastane gıbı işlemler ıcın kız ıcın daha ıyı olacak
bız gıtsek sorsak sen neyısın derler devlet kızı bıze nıye emanet etsın sımdı kalacak yer ıcın kız bızı tanımıyor nasıl guvensın oyuzden avukat dedım
kızın kalacak yerı meselesı var en basıtı

bende avukat dedım
neden dedım cunku
adam kendını savunmak ıcın madde kullanıyordu dıyecek
kızcagızın kımsesı yok :KK43: yanında bırı olmalı
avukat olunca kadın sıgınma evı karakol hastane gıbı işlemler ıcın kız ıcın daha ıyı olacak
bız gıtsek sorsak sen neyısın derler devlet kızı bıze nıye emanet etsın sımdı kalacak yer ıcın kız bızı tanımıyor nasıl guvensın oyuzden avukat dedım
kızın kalacak yerı meselesı var en basıtı
tabi canım. yanına kapı gibi hukukçu lazım şimdi onun:/

ayrıca onca şikayetçi olmasına rağmen koruma verilmeyen kadınlar geliyo aklıma... bi haber gelse de su serpilse içimize..

peki karakolda hukuki desteğe ihtiyacı olur mu?
en son ben darp için gittiğimde bişey çıkmaz şikayetçi olmacılar olmuştu. bir de korkuyo şuan. bakanlık barodan avukatını gönderir gerçi öyle bişey varsa. çocuklara hemen istiyolar barodan. ona da gelir diye düşünüyorum.

:KK43:
evet ıhtıyacı olacak avukata
bugun olmasa ptesı olacak

Bu arada ilk kez dalga geçmedim intihar edeceğim diyen biri ile .....

diğerlerine hep ölemez kiii ölemez ki yazardım.... Bunda da önce yazdım sonra ya ölürse dedim sildim sadece game over yazdım....
Kazen bir gelişme var mı bakın tansiyonum düştü 4 aylık gebeyim bir kızım var evladım kimsesiz yavrum biz onun herşeyi olalım lütfen bir bilgi edinin size yalvarıyorum :(

Bu arada ilk kez dalga geçmedim intihar edeceğim diyen biri ile .....

diğerlerine hep ölemez kiii ölemez ki yazardım.... Bunda da önce yazdım sonra ya ölürse dedim sildim sadece game over yazdım....
Simdi yaptiginiz gibi bu tarz mesajlarin hepsini "ya gercekse" diye ciddiye alin. Lutfen...

Back