• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Bende 3,5 yıllık üyeliğim de ilk kez inanmadım:olamaz:Sonundada gece gece kahroldum.Hepimizin çoluğu çocuğu var rabbim herkesin evladını korusun.Kimseyi sahipsiz bırakmasın şu hayatta:KK43:@Hogatha hayırlı haberlini bekliyoruz canım.Allah yardımcın olsun:dua::KK200:
Bi sen değilsin canım Hepimiz başta inanmadık yönetici yazana kadar :KK43:

Astoria Astoria canım konuyu okuyordum ben de. Zaten şuan normal prosedürde gerekli tıbbi kontrollere götürülecek ve o ildeki sosyal hizmetlere haber verilmesi gerekiyor. Saat kaç olursa olsun sosyal hizmet uzmanı oraya gitmek zorunda. Polis de bildirmek zorunda. Bu şekilde o hastaneden göndermezler zaten. Mor çatıda gönüllü çalışmıştım oranın da sığınma evleri var iletişime geçilir. Fakat burda zaten aciliyeti olan bir şey olduğu için daha sonra sığınma evi gibi seçenekleri sunacaklardır. Eğer bir sorun olursa zaten sosyal hizmetlerle iletişim kurup yönlendiririz.

Hah çok sağol canım. Arkadaşlar konu hakkında alabileceğiniz en detaylı bilgi birinci ağızdan yukarıda. Kızcağız da polisler tarafından alınmıştır diye düşünüyorum. Bence şimdilik rahatlayabilirsiniz. Gebe arkadaşlar gerilmesin.

Bakın bu olay öncesi gece 01:00'de bir estetik merkezinin sahiplerinin burada rezil ettim diye tehdit telefonları geldi, tam o olay bitti bu olay başladı ve kalbim normal atmıyor. Şaka yapmıyorum kalbim hiç normal değil hatta bir üyeye akşam 8 de mesaj atttım ölüm üzerine, nasıl gidiyor demiş öleceğim dedim. Abi agzını hayıra aç dedi bende bak bu mesajı sakla kazen abi öleceğini önceden bildi diye yarın yayınla dedim ölürsme tabi ........

bu sebeple beni lütfen aramayın ....
Siz de polisi aradiniz mi? Tehdit edilmissiniz, umursamamazlik yapmayin lutfen. Ne olacagi hic belli olmuyor.

Ya nasılsa konu sahibi burda yok ve yapılması gereken yapıldı o yüzden bir şey söylemek istiyorum. Buraya yazabilecek fırsatı varsa insanın polisi aramalı. Bakın saniyesinde kapısına giden polis oldu. Sanki emniyet güçleri boş yere varmış gibi davranmayın.
Bazı arkadaşlar ya salıverilirse demiş ortada tecavüz var şiddet var nereye salıyolar? Bu konuyu okuyan ilerde aynı duruma düşecek birini de yok yere korkutursunuz. Kimse salamaz artık o adamı şikayet çekilmedikçe. Eğer gereksiz bi korku yaşayıp kendi celladını kurtarmazsa. Avukat barodan atanacaktır. Devlet yanında artık merak etmeyin.

En azından karakolu arayıp böyle bi ihbar vardı bilgi alabilir miyim deseniz olmaz mi ?

Arkadaşlar bu tarz şeyler hakkında bilgi almak için aramayın, gizlilik esasından dolayı zaten bilgi vermeleri suç olur. Hele böyle durumlarda kişiler asla ifşa edilmez. Çünkü verilecek en ufak bir bilgi kişinin açığa çıkmasına neden olur. Şuan en acil olan polisin ona ulaşmasıydı..

Sapık degilim kazen kim olduğumu söyledim ayrica bu ayricalikli ve acil bir durum..Su anda rahatsiz olmanın sirasi degil..en az sizin kadar tedirgin olduk ve amacimiz belli, yardim etmek..
Tabi siz kimse karismasin ben halledrim diyorsanız buyrun o zaman..

Kim olduğunuzu biliyorum beni değil Çorlu karakolunu arayın lütfen.... Telefonda konuşamıyorum iyi değilim bu akşamdan beri diyorum. Yani size özel değil. Tansiyonum 16 e 11 şu anda. 2 doz ilaç aldım....

Lütfen rica ediyorum bir şey yapmak istiyorsanız Tekirdağ Çorlu karakolunu arayın lütfen ....

Arkadaşlar bu tarz şeyler hakkında bilgi almak için aramayın, gizlilik esasından dolayı zaten bilgi vermeleri suç olur. Hele böyle durumlarda kişiler asla ifşa edilmez. Çünkü verilecek en ufak bir bilgi kişinin açığa çıkmasına neden olur. Şuan en acil olan polisin ona ulaşmasıydı..

Kişinin ifşa edileceği şekilde değil de en azından kızın ihbar edildiği Platform olarak en azından kızımız ne durumda kurtuldu mu diye de mi bilgi vermezler. Bi tek ben değil hepimiz iyi bi haber bekliyoruz.

Kim olduğunuzu biliyorum beni değil Çorlu karakolunu arayın lütfen.... Telefonda konuşamıyorum iyi değilim bu akşamdan beri diyorum. Yani size özel değil. Tansiyonum 16 e 11 şu anda. 2 doz ilaç aldım....

Lütfen rica ediyorum bir şey yapmak istiyorsanız Tekirdağ Çorlu karakolunu arayın lütfen ....
Anladim sorun degil..bir panikle sizi aradim cunku irtibat kurabileceğim yetkili ve etkin kisiler vardi..neyse polis gitmis zaten.yarin o kişilere ulasir bir sekilde faydali olabilirim insallah..
Karakol yeterli degil su anda..

Back