• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Kahpe ler namussuzlar şerefsizler ahlaksızlar ota boka hallenenler kundaktaki bebeğe bile uçkuru açıp leş salyasini akıtan şerefsiz sürüsü Allah sizin belanızı versin tek duam cehennem de size odun atmak bol bol atesiniz olsun yaktiginiz her canın her zerresi için inim inim inleyerk ölümü isteyin de size kolay ölüm olmasın Allah belanızı versin haysiyetsiz mahluklar!!

Allahım sen yardım et ellerim titriyor şuan. Rabbim sen yardımcısı ol.

Yahu arkadaşlar ne avukatı ? Bu saatte avukat ne yapacak ? Amerikan filmlerindeki gibi değil olaylar. Adamı alırlar gece nezarete kızı da karakolda misafir ederler. Avukatlık bir durum yok. Yarın kız şikayetçiyim der şu dönem aile içi şiddet taciz, kadın şiddeti asla pas geçilmeyen bir konu adamı pazartesi sabahına kadar tutarlar.

Kız ne olacak ? nerede kalacak ? kim yardım edecek ? bunu düşünün...... Avukatı polisi bir kenara bırakın artık .... Polis oraya gidip te asla boş dönmez.... Almıştır hepsini işhbar bakanlıktan geldi. Gittim bulamadım diyecek hali yok ya

Kiz adamdan korkuo bise diyemediyse o zaman polis geri mi doner.nefesim daraldi iyi bi haber lutfen

Arkadaşlar polise kapıyı açmadığını nereden çıkardınız ? Polis apartmanın önüne gelmiş ışıklar sönük. Adreste hangi daire olduğu belli değil sadece bina adı var. Şu anda da polise ulaşılamadığına göre aldılar hepsini karakola gidiyorlar.
Polis de bir acayip diycem simdi. Herhangi bir kapiyi calip sorsa ogrenirdi hemen hangi daire oldugunu. Telefon etmekle ugrasacagina. Neyse umarim almislardir kizcagizi. Kizin telefonunu elinden almis olabilir polisler.

Yahu arkadaşlar ne avukatı ? Bu saatte avukat ne yapacak ? Amerikan filmlerindeki gibi değil olaylar. Adamı alırlar gece nezarete kızı da karakolda misafir ederler. Avukatlık bir durum yok. Yarın kız şikayetçiyim der şu dönem aile içi şiddet taciz, kadın şiddeti asla pas geçilmeyen bir konu adamı pazartesi sabahına kadar tutarlar.

Kız ne olacak ? nerede kalacak ? kim yardım edecek ? bunu düşünün...... Avukatı polisi bir kenara bırakın artık .... Polis oraya gidip te asla boş dönmez.... Almıştır hepsini işhbar bakanlıktan geldi. Gittim bulamadım diyecek hali yok ya
İnşallah Allah razı olsun

avukat diyen bendim kazen abi. haliyle sanırım bana yazıldı bu. kusura bakma elden bu kadarı geldi bunu yazdık. aklıma da başka bişey gelmiyo.

Ben yardım ederim her şekild e ama kızın ne nosu ne ismi var bende :(

Aile Bakanlığı yönlendirdiyse normalde polis kızı alır, şikayetçiyse talebi doğrultusunda adresi dışarıdan bulunamayan bir sığınma evine yerleştirir. Kendisi çıkmak istemedikçe eşine dostuna bilgi verilmez. Sisyphe Sisyphe daha iyi bilir, canım sen gönüllü çalışmıştın diye hatırlıyorum. Eş dost tanıdık var mı çevrende bu konuyla ilgilenebilecek?

Back