• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Şu an tekim ama ben duramıyorum yerimde aracımı sattım bu saatte taksi yok yoksa karakola gideceğim duramıyorum... offf bilgilerimi verdim karakoldan çıkar çıkmaz bana ulaşırsa ben ona destek olacagim
Sakin cikma sakinnnnn valahi cok kizarim sakin, bak polis alacak, yardimci olunacaksa sabah olunur,cikma vallahi midem agridi

Kankacim Corlu emniyetini arayip bilgi istesen? Polisten bir ses seda duysak keske.
ben aradım boyle bır bılgıyı paylasamayız dedı
kulagım ugulduyor beynım dondu baska bırsey dedıyse de duyamayacak kadar panikten dondum suan

Kız neden polise kapıyı açmıyor. .
Ya o pislik polisten önce gittiyse Allahım kapıyı kırsınlar ...

ben aradım boyle bır bılgıyı paylasamayız dedı
kulagım ugulduyor beynım dondu baska bırsey dedıyse de duyamayacak kadar panikten dondum suan

O da doğru yani mantıken belki kızın yerini öğrenmek isteyen o sapık yani nereden bilsinler herkese bilgi veremezler.

Kizin tam acik adresi belli degil mi? Polis neden telefon acmakla ugrasiyor?
kapıyı açmıyo galiba yavrum:(

şuan bence avukat lazım. avukat arkadaşlar nasıl bilgi alıcağmızı bilirler. üstelik muhakkak savcı hakim olmuş arkadaşları da vardır nüfuz sahibi tanıdıklarla durumu öğrenebilirler diye düşünüyorum.

hıc avukat arkadas yok mu burda :(

Şu an tekim ama ben duramıyorum yerimde aracımı sattım bu saatte taksi yok yoksa karakola gideceğim duramıyorum... offf bilgilerimi verdim karakoldan çıkar çıkmaz bana ulaşırsa ben ona destek olacagim
Allah razı olsun canım da sakın çıkma saat gecenin 3 olmuş neredeyse bide seni merak etmeyelim :KK200:
Polis ulaşmıştır belki

kapıyı açmıyo galiba yavrum:KK43:

şuan bence avukat lazım. avukat arkadaşlar nasıl bilgi alıcağmızı bilirler. üstelik muhakkak savcı hakim olmuş arkadaşları da vardır nüfuz sahibi tanıdıklarla durumu öğrenebilirler diye düşünüyorum.
O serefsiz evde degilse acar kapiyi polise neden acmasin kizcagiz. Ya acik adresi bilmiyor galiba polis.

Back