• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

ya ya camdan falan girerse polis kapıyla uğraşırken?

nolursun bağır camdan polise o de yakalayın de, ay beynim durdu bişey diyemiyorum

Umarım iyisindir çok korkuyoruz oofffff bu gece uyku haram nolur herşey iyi olsun Allahım nolurrrrr sinirden titriyorum yaaa

Ya Allahim. Telefonla ulasamiyorlarsa kapiyi kirsinlar birsey yapsinlar yahu!!!

Hem tecavüz hem şiddet var kimse salmaz onu. Tamam adalet sistemimizde bazı açıklar var ama o kadar da değil yine. Şahit olduğum bi taciz olayı var ve 3 ay mahkemeye kadar cezaevine yatırıldı bile. Şikayet geri çekilmezse senelerce de yatacak. Bir de o konuda delil yok düşünün. Bu kadar da güvensizlik iyi değil. Sonra kadınlar yanlız hissediyor kendini şikayet de edemiyor eziyet çekmeye devam ediyor. Ne olursa olsun polisi aramalı derhal.

Sen utanılacak bir şey yapmadın ki. Utanacak tek kişi o şerefsiz. Senin başın herkesden dik olmalı. Merak etme yanına kalmaz o adinin. Korkup şikayetini geri falan çekme, sonuna kadar aynı ifadeyi ver.

Ayy stresten bayilacam bi haber alalım bu kızımız da diğerleri gibi olmasın sonu emin ellerde olsun :KK43::KK43:

kızın ismen duyurulması psikolojisini daha çok mahfeder. her şey mahfolacak utanıyorum olacaklardan ölmek daha iyi yazmıştı.
bu psikolojide birine sormadan duyurulamaz bu olay alenen
bundan sonrası da önemli,
önce can sağlığı ve ruh sağlığı...

Back