İki tane üye ( Bibibela ve Zaren ) yorum değil de laf sokmak için gelmiş, onları muhattap almadan genel olarak şöyle bir cevap vereyim:
Bakın, ben de çocukken çok sessiz kırılgan yapıdaydım. Özellikle belli bir grup akran tarafından ortaokulda çok zorbalık gördüm. Meğerse sesimi çıkarmam gerekiyormuş, çıkardım ve devamı olmadı. O nun öncesinde kaç kere şikayet, ailelerle görüşme vs. sonuç vermemişti.
Ha şunu vurgulamak için büyük yazıyorum: ELEŞTİRİNİZDE HAKLISINIZ, YANLIŞ BİR YORUM YAPMIŞIM. HATALIYIM.
Kanuna başvurun denilmiş ama kadın şikayet ediyor, adam uzaklaştırma alıyor. Sonra o kızgınlıkla gelip, ya tekrar dövüyor ya da öldürüyor. Aldığı cezada da iyi haldi, açığa geçmeydi, denetimli serbestlik filan derken belki 10 sene bulmuyor. Hadi 100 sene yatsın, giden gelir mi?
Anne ne olur ölme diye ağlayan kızı hatırladınız mı boğazı kesilen? Peki şehit edilen kadın polis memurunu. Suçlunun bilmem kaç tane suç kaydı olduğunun? Bir sürü örnek vardır ama son olarak şu video' ya bakın. İki karısını öldürmüş bir adam, 3. evliliği belki de 3. cinayeti için evlilik programına çıkmıştı.
Ya sizin başınıza gelse? Siz, anneniz ya da kızınız sürekli dayak yese? Bir kere yersen dayak olur. Düzenli olarka yersen, bu eziyet olur. Zulüm olur. Niye bir adamdan ömür boyu dayak yemek zorunda bir kadın?
Ha tekrar diyorum yorumum hatalıydı, yanlış bir tavsiyede bulundum. Ama devlet korumuyor işte masumu, güçsüzü, zayıfı.