• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve ben ne yapacağız

Ne yazık ki adalet, zayıfı korumaz. Bir zamanlar peşimde takıntılı birisi vardı. Şikayetten sonuç alamadım. Annesini buldum. Dedim benim ölüm gibi bir korkum yok. Oğlun karşıma bir daha çıkarsa, çantama güzel bir bıçak koydum. İkimizden biri ölür, sonra niye böyle oldu deme. Oymuş, bir daha gelmedi peşime.

Bazı durumlarda kendini korumak için, içindeki merhameti ve insaniyeti bir köşeye ayırmak lazım. Hayat güçsüzleri ezer. Seni koruması gereken makamlar da koruyamıyorsa, o zaman kusura bakma. Dalını kıranın ağacını sökeceksin.

Annenizle birlikte, güzel bir plan yapıp, babanızı öldürün ve kaza süsü verin. Ya da nefsi müdafaya sokmaya çalışın. Mesela o uyurken ocağın gazını açık bırakıp gitmek gibi, evde yangın çıkartmak gibi. Ya da birgün biraz kışkırtsın. Dayak yesin. Sonra bıçakla vs. ya da uyuduktan sonra öldürsün. Desin beni öldüreceğini söyledi, canıma kast etti, nefsi müdafaa yaptım gibisinden.
Sen direkt akıl hastanesine git tedaviye başla

Ne yazık ki adalet, zayıfı korumaz. Bir zamanlar peşimde takıntılı birisi vardı. Şikayetten sonuç alamadım. Annesini buldum. Dedim benim ölüm gibi bir korkum yok. Oğlun karşıma bir daha çıkarsa, çantama güzel bir bıçak koydum. İkimizden biri ölür, sonra niye böyle oldu deme. Oymuş, bir daha gelmedi peşime.

Bazı durumlarda kendini korumak için, içindeki merhameti ve insaniyeti bir köşeye ayırmak lazım. Hayat güçsüzleri ezer. Seni koruması gereken makamlar da koruyamıyorsa, o zaman kusura bakma. Dalını kıranın ağacını sökeceksin.

Annenizle birlikte, güzel bir plan yapıp, babanızı öldürün ve kaza süsü verin. Ya da nefsi müdafaya sokmaya çalışın. Mesela o uyurken ocağın gazını açık bırakıp gitmek gibi, evde yangın çıkartmak gibi. Ya da birgün biraz kışkırtsın. Dayak yesin. Sonra bıçakla vs. ya da uyuduktan sonra öldürsün. Desin beni öldüreceğini söyledi, canıma kast etti, nefsi müdafaa yaptım gibisinden.
Nasıl böyle şeyler yazabildiniz, çok korkunçsunuz!

İcim bi tuhaf oldu bu dedikleriniz karşısinda bu kadar kolay gibi anlatmışsınız Allah korusun

İki tane üye ( Bibibela ve Zaren ) yorum değil de laf sokmak için gelmiş, onları muhattap almadan genel olarak şöyle bir cevap vereyim:

Bakın, ben de çocukken çok sessiz kırılgan yapıdaydım. Özellikle belli bir grup akran tarafından ortaokulda çok zorbalık gördüm. Meğerse sesimi çıkarmam gerekiyormuş, çıkardım ve devamı olmadı. O nun öncesinde kaç kere şikayet, ailelerle görüşme vs. sonuç vermemişti.

Ha şunu vurgulamak için büyük yazıyorum: ELEŞTİRİNİZDE HAKLISINIZ, YANLIŞ BİR YORUM YAPMIŞIM. HATALIYIM.

Kanuna başvurun denilmiş ama kadın şikayet ediyor, adam uzaklaştırma alıyor. Sonra o kızgınlıkla gelip, ya tekrar dövüyor ya da öldürüyor. Aldığı cezada da iyi haldi, açığa geçmeydi, denetimli serbestlik filan derken belki 10 sene bulmuyor. Hadi 100 sene yatsın, giden gelir mi?

Anne ne olur ölme diye ağlayan kızı hatırladınız mı boğazı kesilen? Peki şehit edilen kadın polis memurunu. Suçlunun bilmem kaç tane suç kaydı olduğunun? Bir sürü örnek vardır ama son olarak şu video' ya bakın. İki karısını öldürmüş bir adam, 3. evliliği belki de 3. cinayeti için evlilik programına çıkmıştı.

Ya sizin başınıza gelse? Siz, anneniz ya da kızınız sürekli dayak yese? Bir kere yersen dayak olur. Düzenli olarka yersen, bu eziyet olur. Zulüm olur. Niye bir adamdan ömür boyu dayak yemek zorunda bir kadın?

Ha tekrar diyorum yorumum hatalıydı, yanlış bir tavsiyede bulundum. Ama devlet korumuyor işte masumu, güçsüzü, zayıfı.

Yine diyeyim hatalıydım. Yanlış bir akıl verdim. Ama aşağıda kanuna başvurup, 3 ay uzaklaştırma kararı aldıktan sonra öldürülen bir kadının haberini ekliyorum. Bu adam beni öldürecek, kurtan demiş. Bile bile gitmiş ölüme...

Ee şimdi tekrar konuşalım. Ne olmalı bu işin çözümü?

İki tane üye ( Bibibela ve Zaren ) yorum değil de laf sokmak için gelmiş, onları muhattap almadan genel olarak şöyle bir cevap vereyim:

Bakın, ben de çocukken çok sessiz kırılgan yapıdaydım. Özellikle belli bir grup akran tarafından ortaokulda çok zorbalık gördüm. Meğerse sesimi çıkarmam gerekiyormuş, çıkardım ve devamı olmadı. O nun öncesinde kaç kere şikayet, ailelerle görüşme vs. sonuç vermemişti.

Ha şunu vurgulamak için büyük yazıyorum: ELEŞTİRİNİZDE HAKLISINIZ, YANLIŞ BİR YORUM YAPMIŞIM. HATALIYIM.

Kanuna başvurun denilmiş ama kadın şikayet ediyor, adam uzaklaştırma alıyor. Sonra o kızgınlıkla gelip, ya tekrar dövüyor ya da öldürüyor. Aldığı cezada da iyi haldi, açığa geçmeydi, denetimli serbestlik filan derken belki 10 sene bulmuyor. Hadi 100 sene yatsın, giden gelir mi?

Anne ne olur ölme diye ağlayan kızı hatırladınız mı boğazı kesilen? Peki şehit edilen kadın polis memurunu. Suçlunun bilmem kaç tane suç kaydı olduğunun? Bir sürü örnek vardır ama son olarak şu video' ya bakın. İki karısını öldürmüş bir adam, 3. evliliği belki de 3. cinayeti için evlilik programına çıkmıştı.

Ya sizin başınıza gelse? Siz, anneniz ya da kızınız sürekli dayak yese? Bir kere yersen dayak olur. Düzenli olarka yersen, bu eziyet olur. Zulüm olur. Niye bir adamdan ömür boyu dayak yemek zorunda bir kadın?

Ha tekrar diyorum yorumum hatalıydı, yanlış bir tavsiyede bulundum. Ama devlet korumuyor işte masumu, güçsüzü, zayıfı.

Yorumunuz hatalıydı denilebilecek türden bir yorum değil ciddi ciddi cinayet tarifi vermişsiniz siz.
Türkiye gerçeklerinin biz de farkındayız, sanki büyük bir sırrı açıklıyormuşsunuz gibi yazmanıza gerek yok.
Dönüp bakın yazdığınız yoruma bir daha, insan gelip şu konuya yazmaz tekrar, unutulmasını bekler, öyle bir yorum o.

Yorumunuz hatalıydı denilebilecek türden bir yorum değil ciddi ciddi cinayet tarifi vermişsiniz siz.
Türkiye gerçeklerinin biz de farkındayız, sanki büyük bir sırrı açıklıyormuşsunuz gibi yazmanıza gerek yok.
Dönüp bakın yazdığınız yoruma bir daha, insan gelip şu konuya yazmaz tekrar, unutulmasını bekler, öyle bir yorum o.
Kimse bir şeyi unutmuyor, taa önceki yazdığın konuyu mesajı bile yazıyorlar. Hatamı da kabul ettim. Benim için çok önemli değil ama 3 günlük ban cezası da aldım. Ona da itirazım yok.

Ben 9 aydır evliyim. Boşanmak istiyorum. Şiddetli geçimsizlik var ve anlasamiyoruz psikolojim çok kötü oldu zaten bozuktu psikolojim daha önce intihar girişimleri vs oldu aile ortamı ve babamdan dolayı çok sinirli bir insan ve intihara meyilli oldum. Şuanki adamda annem gibi olmak istemiyorum. Annem gidemiyor boşanmak istiyor ama babam tehdit ediyor annem korkuyor arkasinda kimsesi yok ailesi yok kim duracak destek olacak anneme. Ben önceden cesaretliydim annemi kurtaracagim diyordum ama şimdi ben de aynısı oldum cesaretim yok tek başıma hayat kurmak için çok zayıfım psikolojim zayıf ufak şeyde intihari deniyorum. Tahammülüm yok birseye. Annem yillardir aldatildi dövüldü ve şuan hayattan kopuk köle gibi kendi evinde. Son zamanlarda annem ve ben aynı durumda hissediyoruz yasamaktan bıktık keyfimiz yok. Gidelim mi diye düşündük beraber. Ama ben korkuyorum babam bizi rahat birakmaz gelip anneme birşey yapar bizi bulur diye korkuyorum. Gücümüz yok paramız yok. Adalet yeterli değil. Devlete sığınsak yeterli koruma saglayamiyor. Biz kendimizi nasıl kurtarıp koruyacağız. Birisi akıl versin lütfen. Bu şekilde hayat siz mı yaşamaya devam edeceğiz
Önce bir iş bul ayakların üzerinde dur , ilk kendini sonra da anneni kurtar , baban bir halt yapamaz izinizi kaybettirirsiniz, şehir değişirsiniz gerekirse ama önce ayağa kalk ve toparlanmaya bak , sakin hamile kalma iyi korun yoksa hiç çıkamazsın o evden ...

Kimse bir şeyi unutmuyor, taa önceki yazdığın konuyu mesajı bile yazıyorlar. Hatamı da kabul ettim. Benim için çok önemli değil ama 3 günlük ban cezası da aldım. Ona da itirazım yok.
O zaman siz de çok akılda kalıcı hatalar(!) yapıyor ve tekrarlıyorsunuzdur. Şimdi gelip konuya bir daha yazdınız mesela ya nickinize baktım benim de aklımda kalacak. Bence bu konuya banınız açıldıktan sonra dönmeniz ve üzerine yazmanız da yanlış. :)
Ban cezası filan bir şey değil ayrıca, sizin o yorum TCKda suç.

Sessizlik iyidir, kullanın arada derim.

Aman Allahım bu nasıl akıl verme kendinizdemisiniz siz?

leyla0651 leyla0651 Allah kötü insanlarla karşılaştırmasin bizi sizde bu kotu insanlardansiniz.Evet bir çok kişi kötü şekilde öldü . Onlarin eside sizin gibi hain planlar yapti. Herkes kendi adeletini mi sağlasın nefsi müdafaa olur anlaşılır. Ama resmen siz nasıl öldürmeleri gerektiğini ayrıntılı anlatmışsınız sizde katil profili var. Siz annen tutsun ,sen vur vs derken bu insanlar öldürürken , sonrası cok mu iyi olacak psikolojik olarak bunu kimse kaldıramaz. Ama siz bunu normallestiriyorsunuz size sormak istiyorum siz kaç kisiyi bu şekilde öldürdünüzde böyle rahatlıkla akil veriyorsunuz. Kendinize kalsin akliniz, başka seçenek yerine öldürme seçeneğini sunan bunu soğuk kanlilikla planlayan bu eylem sonucu akil sağlığıni bile kaybedebilecekken hala savunmalar yapmanız ürkütücü. İnşallah sizle kimsenin yolu kesişmez

leyla0651 leyla0651 Allah kötü insanlarla karşılaştırmasin bizi sizde bu kotu insanlardansiniz.Evet bir çok kişi kötü şekilde öldü . Onlarin eside sizin gibi hain planlar yapti. Herkes kendi adeletini mi sağlasın nefsi müdafaa olur anlaşılır. Ama resmen siz nasıl öldürmeleri gerektirifni ayrıntılı anlatmışsınız sizde katil profili var. Siz anndn tutsun ,sen vur vs derken bu insanlar öldürürken , sonrası cok mu iyi olacak psikolojik olarak bunu kimse kaldıramaz. Ama siz bunu normallestiriyorsunuz size sormak istiyorum siz kaç kisiyi bu şekilde öldürdünüzde böyle rahatlıkla akil veriyorsunuz. Kendinize kalsin akliniz, başka seçenek yerine öldürme seçeneğini sunan bunu soğuk kanlilikla planlayan bu eylem sonucu akil sağlığıni bile kaybedebilecekken hala savunmalar yapmanız ürkütücü. İnşallah sizle kimsenin yolu kesişmez
Hiç gördün mü beni hayatında ki bir msajdan hüküm veriyorsun? Yıllarca aynı şeye maruz kalsan, belki seninde aklından böyle olmasa da benzeri bir plan geçecek. Benim kimseye kötülüğüm dokunmadı bugüne kadar. Aksine çok iyi niyetli olduğum için he kötülüğe maruz kaldım. Adalet sağlayıcı devlettir. Ama sağlayamıyor işte. Ben yazdığım yorumun hatalı olduğunu belirttim.

Hiç gördün mü beni hayatında ki bir msajdan hüküm veriyorsun? Yıllarca aynı şeye maruz kalsan, belki seninde aklından böyle olmasa da benzeri bir plan geçecek. Benim kimseye kötülüğüm dokunmadı bugüne kadar. Aksine çok iyi niyetli olduğum için he kötülüğe maruz kaldım. Adalet sağlayıcı devlettir. Ama sağlayamıyor işte. Ben yazdığım yorumun hatalı olduğunu belirttim.
Hala cevap verebiliyorsunuz hayret. Siz burda anonim olduğum için bulunmam mı sanıyorsunuz. Siz cinayete azmettirmekten şikayet edilseniz ip adresinizden tespit edilir ve ceza alırsınız bunu bir bilinde susun artık

Hala cevap verebiliyorsunuz hayret. Siz burda anonim olduğum için bulunmam mı sanıyorsunuz. Siz cinayete azmettirmekten şikayet edilseniz ip adresinizden tespit edilir ve ceza alırsınız bunu bir bilinde susun artık
Bana cevaben yazılanlar varsa, niye cevap vermeyeyim? İnternette anonimlik diye bir şey yok. Cinayete azmettirme diye bir şey de yok çünkü vuku bulmuş bir olay yok. Konuyu açanın kim olduğu dahi belli değildir. Ha ceze alabilir miyim? 50 tane suç kaydı olan birisi almaz ama ben sadece şu mesajdan ceza abilirim, evet.

Bana cevaben yazılanlar varsa, niye cevap vermeyeyim? İnternette anonimlik diye bir şey yok. Cinayete azmettirme diye bir şey de yok çünkü vuku bulmuş bir olay yok. Konuyu açanın kim olduğu dahi belli değildir. Ha ceze alabilir miyim? 50 tane suç kaydı olan birisi almaz ama ben sadece şu mesajdan ceza abilirim, evet.
Vuku bulmuş olay yok ama herkese açık platformda detaylı cinayet yöntemlerini yazmış ve bunu uygulayın diye telkin etmişsiniz. Bir düşünün bakalım suç mu değil mi?

Vuku bulmuş olay yok ama herkese açık platformda detaylı cinayet yöntemlerini yazmış ve bunu uygulayın diye telkin etmişsiniz. Bir düşünün bakalım suç mu değil mi?
İnternette her yazılan suçsa ohhoo. Yüzlerce örnek bulabilirsiniz. Hatta tv' lerde uygulamalı olarak dahi görebilirsiniz.

İnternette her yazılan suçsa ohhoo. Yüzlerce örnek bulabilirsiniz. Hatta tv' lerde uygulamalı olarak dahi görebilirsiniz.
Uğraşamıycam sizinle. Böyle devam edin bugün olmazsa bir gün başınız derde girer

Hala gelip utanmadan yazabildiğine göre sende bir sıkıntı var demektir seni kendi başına bırakıyorum sana en güzel ceza o çünkü :) beni zaten muhattap alamazsın kulvarlarımız farklı biraz daha bağırman lazım duyamıyorum yavrum 💋

Yine diyeyim hatalıydım. Yanlış bir akıl verdim. Ama aşağıda kanuna başvurup, 3 ay uzaklaştırma kararı aldıktan sonra öldürülen bir kadının haberini ekliyorum. Bu adam beni öldürecek, kurtan demiş. Bile bile gitmiş ölüme...

Ee şimdi tekrar konuşalım. Ne olmalı bu işin çözümü?
Binlerce kurtarılmış insan da var. Çağdaş Eğitim kooperatifleri var mesela. Köyünde şiddet gören,ekonomik gücü olmayan genç kızlar var,gayet de kurtarılıp okutuluyor. Hepsi baba,koca,abi mağduru. Gelip görebilirsiniz kız yurtlarımızı. Hepsi bu ülkenin vergileriyle yapılmış,gerçek ilim yuvası olan güvenli yerler. Okumak isteyen okutuluyor. Yüzlerce kadın iş sahibi ediliyor. Aralarında ismi değiştirilip kaybedilmeye çalışılan kadınlar var. Çocukları devletin olanaklarıyla büyüyor ,okutulup meslek sahibi yapılıyorlar.

Bu sitede bile “kadın sığınma evine gidemem,koşulları çok kötü ,bilmemkaç kadın aynı yerde kalıyormuş hepi madde bağımlısıymış” diyen düşük zekalılar var. Onları kim nasıl kurtarsın? Sizin verdiğiniz o manyakça cinayet işleme akılları ancak öylelerini psikopata çevirmeye yarar sevgili üye kardeşim. Hep kötü şeyler olmuyor. 100 tane olumsuz ve üzücü şey yaşandıysa emin olun 1500 tane de iyi sonuçlanan hikaye var.

Edit: yazım hataları düzeltildi

Son düzenleme:
Kendini korumanın tek yolu değmeyecek birini öldürüp hapislerde çürümek değildir, ekonomik özgürlüğü olmayan, gördükleri şiddet yüzünden psikolojileri bozulmuş, intihara meyilli kadına verdiğiniz akıl anne kızın ölümüne neden olursa da vebal alabilecek misiniz?
Kaldı ki verdiğiniz cinayet aklı 5237 sayılı TCK ‘nun 38. maddesi gereği suça azmettirmedir ve cezası da ağırdır.
Ayrıca, sitede kanunlara aykırı yorum yazmak yasaktır.
Kanunlara aykırı yorum yazmak yasaktır ama yazdıysanız da silinmez. Fıkra bu kadar.
Kim bilir kaç kişi o mesajı okuyacak ve normalleştirecek. Konuya uğrayanlar gerekli şikayetleri yapsın lütfen. Ancak devlet yetkilileri ulaşırsa mesaj silebilir KK yetkilileri, çünkü KK'nın kuralları kanla yazılmıştır.

Back
X