Hepsini okudum konuların.
Ben de boşanmak üzere olan bir bireyim.
Dayak yedim,dövüldüm,sövüldüm kulak zarım patlatıldı. Buraya artık sorunlarımı yazmaya utanıyordum ki 2. üyeliğimi bu üyeliğimi açtım.
Herkes bana da dedi burda ''darp raporu alcaksın,baba evine gideceksin katlanmayacaksın'' baba evine gittim kocandır dendi geri gönderildim. 2-3 kere git gel yaşadım. En son evi bir terk ettim terk ediş o terk ediş. Şimdi peşimden sıyrıldı 1 aydır Allah'a şükürler olsun. Yeri geldi ben o evi terk ettikten sonra kızlarla kucak kucağa fotoğraf attı. Kalbime hançer saplanmış gibi hissettim. Yine herkes dedi tazminat aç nafaka al şunu yap bunu yap. Evet almam gerek,yapmam gerek bu benim hakkım ama ben sağ selim sıyrılmak istedim. Bi insan kocası başka kız buldu diye sevinir mi ? Ben sevindim. En azından benim peşimden düşer dedim. Şimdi avukat çekişmeli dava da dedi. 40 bin maddi 40 bin manevi tazminat yazalım 1000 lira nafaka yazalım. Yazdık ettik. Celb daha eline ulaşmadı o an o nafakayı tazminazı görünce aklı yerinden oynayacak adım gibi eminim. Saldırganlaşacak bana. Zarar verecek belki. Korkudan evden dışarı çıkmıyorum. Çıkamıyorum. Neden mi ? Sadece Şubat ayında 48 kadın cinayeti oldu o yüzden. Evet tek çözüm bu değil eve kapanmak değil haklısınız. Çok haklısınız ama.. Devlet birşey yapmıyor. Koruma kararı çıktı. Evimin önüne geldi seni seviyorum diye ne olacak şikayet etsem para cezası , 3 gün hapis cezası peki çıkınca ne olacak ? Daha beteri daha şiddetli biri.
Bakın hanımlar burda vur kır yaz şikayetçi ol demesi basit. Ama şiddet eğilimi olan bir adamla uğraşmak bir sanaat. Çok zor.