• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Hepsini okudum konuların.
Ben de boşanmak üzere olan bir bireyim.
Dayak yedim,dövüldüm,sövüldüm kulak zarım patlatıldı. Buraya artık sorunlarımı yazmaya utanıyordum ki 2. üyeliğimi bu üyeliğimi açtım.
Herkes bana da dedi burda ''darp raporu alcaksın,baba evine gideceksin katlanmayacaksın'' baba evine gittim kocandır dendi geri gönderildim. 2-3 kere git gel yaşadım. En son evi bir terk ettim terk ediş o terk ediş. Şimdi peşimden sıyrıldı 1 aydır Allah'a şükürler olsun. Yeri geldi ben o evi terk ettikten sonra kızlarla kucak kucağa fotoğraf attı. Kalbime hançer saplanmış gibi hissettim. Yine herkes dedi tazminat aç nafaka al şunu yap bunu yap. Evet almam gerek,yapmam gerek bu benim hakkım ama ben sağ selim sıyrılmak istedim. Bi insan kocası başka kız buldu diye sevinir mi ? Ben sevindim. En azından benim peşimden düşer dedim. Şimdi avukat çekişmeli dava da dedi. 40 bin maddi 40 bin manevi tazminat yazalım 1000 lira nafaka yazalım. Yazdık ettik. Celb daha eline ulaşmadı o an o nafakayı tazminazı görünce aklı yerinden oynayacak adım gibi eminim. Saldırganlaşacak bana. Zarar verecek belki. Korkudan evden dışarı çıkmıyorum. Çıkamıyorum. Neden mi ? Sadece Şubat ayında 48 kadın cinayeti oldu o yüzden. Evet tek çözüm bu değil eve kapanmak değil haklısınız. Çok haklısınız ama.. Devlet birşey yapmıyor. Koruma kararı çıktı. Evimin önüne geldi seni seviyorum diye ne olacak şikayet etsem para cezası , 3 gün hapis cezası peki çıkınca ne olacak ? Daha beteri daha şiddetli biri.
Bakın hanımlar burda vur kır yaz şikayetçi ol demesi basit. Ama şiddet eğilimi olan bir adamla uğraşmak bir sanaat. Çok zor.
Sizi o kadar iyi anliyorum ki. Korkmayin bu gunler elbet gececek. Para ugruna zitlasmayin degmez. Kendinize yeni bi hayat kurmaya bakin. Bi an once kurtulmaya bakin, bosverin ondan gelecek hayir Allahtan gelsin.. dualarim sizinle olacak. Allah yardimciniz olsun

Sizi o kadar iyi anliyorum ki. Korkmayin bu gunler elbet gececek. Para ugruna zitlasmayin degmez. Kendinize yeni bi hayat kurmaya bakin. Bi an once kurtulmaya bakin, bosverin ondan gelecek hayir Allahtan gelsin.. dualarim sizinle olacak. Allah yardimciniz olsun
Çok teşekkür ederim. Babam da diyor al düğün takılarını şununu bununu istemiyorum. Para da pulda da gözüm yok zaten. Avukat sadece taktik yaparak gidiyor. Kendisi de anlaşmaya yanaştı. Anlaşmalı boşanmak istiyor ama 1 senemiz dolmadığı için boşanamıyoruz. Çekişmeli açıp anlaşmalı devam edeceğiz. 6 ay var anlaşmalı boşanmamıza ama. Belki 6 ay sonra ortada olmayacak onu da bilmiyoruz o yüzden çekişmeli açtık. Eğer 6 ay sonra da boşanmak isterse hay hay diyip anlaşmalı kağıtları imzalayıp boşanacağız. Çok zor inanın bakalla sigara almaya gidiyorum evin camından önce sağa sola bakıyorum. Koştur koştur gidip alıp geliyorum. Zarar vermeyecek belki ama belki niyeti de o değil ama su uyur düşman uyumaz. Bir gün deli bir anına denk gelir alır bıçağı saplar. Ben öldükten sonra ne olacak kim kimi hapise tıkacak ki tıkılmıyor bile bu ülkede.

Özellikle bu ülkede. ..
Öyle haklısınız ki..
Şubat ayında sadece 48 kadın cinayeti işlenmiş 1 ayda bu ay 28 gün çekiyor düşünün.
Onun yanında işlenen tecavüz , çocuğa tecavüz,hayvana tecavüz,topuklu ayakkabıya tecavüz yazılmıyor bile.

Çok teşekkür ederim. Babam da diyor al düğün takılarını şununu bununu istemiyorum. Para da pulda da gözüm yok zaten. Avukat sadece taktik yaparak gidiyor. Kendisi de anlaşmaya yanaştı. Anlaşmalı boşanmak istiyor ama 1 senemiz dolmadığı için boşanamıyoruz. Çekişmeli açıp anlaşmalı devam edeceğiz. 6 ay var anlaşmalı boşanmamıza ama. Belki 6 ay sonra ortada olmayacak onu da bilmiyoruz o yüzden çekişmeli açtık. Eğer 6 ay sonra da boşanmak isterse hay hay diyip anlaşmalı kağıtları imzalayıp boşanacağız. Çok zor inanın bakalla sigara almaya gidiyorum evin camından önce sağa sola bakıyorum. Koştur koştur gidip alıp geliyorum. Zarar vermeyecek belki ama belki niyeti de o değil ama su uyur düşman uyumaz. Bir gün deli bir anına denk gelir alır bıçağı saplar. Ben öldükten sonra ne olacak kim kimi hapise tıkacak ki tıkılmıyor bile bu ülkede.
Eminim avukatiniz en iyisini bilir ama siz yine de fazla mal mulk isine girip karsi tarafla zitlasmayin, germeyin. Hicbir sey olmaz Allahin izniyle bosanir bambaska bi yerde bambaska bi hayat kurarsiniz. Bu gunleri hatirlamazsiniz bile. Korkmayin diyemiycem ama umarim cabuk gecer bu gunler

İ
Eminim avukatiniz en iyisini bilir ama siz yine de fazla mal mulk isine girip karsi tarafla zitlasmayin, germeyin. Hicbir sey olmaz Allahin izniyle bosanir bambaska bi yerde bambaska bi hayat kurarsiniz. Bu gunleri hatirlamazsiniz bile. Korkmayin diyemiycem ama umarim cabuk gecer bu gunler
İnşallah inşallah. Peşimden sıyrılsın hatta evlensin bile gram umrumda değil

Son olarak lütfen bu konu emsal niteliğinde olsun ama.
Burda yorumlar yazarken aldatılan,dövülen,sövülen bir kadına kesinlikle zıtlaşması yönünde telkinler yapmayın.
En iyisi uzlaşarak anlaşarak bitirmek bu işi. Canımızdan hiçbir şey değerli değil.
Eğer ben de burda denilenleri yapsaydım. Kayınvalideme içimdeki kini kussaydım , o erkek müsvettesine içimde ki kini kussaydım belki bu satırları yazmıyor bile olurdum.
Boşan demek dava açmak çok kolay.
Ama bunu sakince , sağlıklı bir şekilde bitirmek zor olanı.
Her erkek boşanırken canavarlaşıyor.

Konudaki kadın ne durumda şu an? Olayı instagramdan duyup geldim.Allah yardimciniz olsun. Sizi dogru yoldan ayirmasin

Öyle haklısınız ki..
Şubat ayında sadece 48 kadın cinayeti işlenmiş 1 ayda bu ay 28 gün çekiyor düşünün.
Onun yanında işlenen tecavüz , çocuğa tecavüz,hayvana tecavüz,topuklu ayakkabıya tecavüz yazılmıyor bile.
Ben daha bilmediğimız bunun çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum

Konudaki kadın ne durumda şu an? Olayı instagramdan duyup geldim.Allah yardimciniz olsun. Sizi dogru yoldan ayirmasin
Aminn..
En son sikayetci olmamis saglik kontrolunden de gecmis ama tecavuzu soylememis,serberst birakmislar sikayet olmayinca yine ayni eve o karaktersizle ayni zulume mahkum oldu ne yazikki

Aminn..
En son sikayetci olmamis saglik kontrolunden de gecmis ama tecavuzu soylememis,serberst birakmislar sikayet olmayinca yine ayni eve o karaktersizle ayni zulume mahkum oldu ne yazikki
sağlık kontrolünden madde kullanımı varsa nasıl geçmiş peki bilgi var mı?

Back