Allah ıslah etsin bunu yaptığı için :(

Öncelikle çok zor bir durum nişanlınız için ve sizin için.. Aileniz gerçekten bu kadar lafa iyi dayanmış benim anneme bu kadar ağır laf söyleyecek ben kv bozarım pardon diye kaşım kalktığı anda inmez anlarlar ama sizin kv değişik tabiri caizse terbiyesiz bir kadınmış. Nişanlınız eğer ailesini ömürlük silebilecekse düşünmeden evlenin seviyormuşsunuz sevgi kolay bulunmaz. Ama ya ailesini silmez de bir ömür ailesi ile görüşmek zorunda kalırsanız çok zorluk çekersiniz yani öyle bir kadınla anlaşmak çok zor size ayrılın demiyorum haddime de değil ama zor bir hayat sizi bekliyor inş mutlu olursunuz

canım dua edelimde inşaallah nişanlın evlendikten sonra değişmesişn
erkeklerin genelinde ailelerri haksızda olsa haklı gösterme çabası oluyor malüm...
nişanlını iyi tanı,laflarını,tavırlarını,sana ve ailene karşı.. ince ince dikkat et
inş iyi haberler verirsin ne diyim

ahhh şu erkek aileleri diyip başlıcam ama neyseeeeeeeee

Düğünü kendileri yaptıkları için gelme diyemiyoruz gelme dediğimiz zamanda para vermiyorlar tek başımıza yapabileceğimiz kadar iyi değil durumumuz..

Teşekkür ederim canım aminn

Konumdan anladığınız kadarıyla nerde cevap vermişim diyin ki şurda cevap vermişiniz.. Ban yaptıklarının yanında ben çok bile sustum mecburiyetten huzurumu mutluluğumu bozmasın diye..

İnş tatlım inşş..

Ayrılmak zaten istemiyoruz ne olursa olsun evleneceğiz sadece kaynanamdan ne kadar az zarar görürsek ne kadar onu takmazsak o kadar iyi ve mutlu oluruz..

Bence aldırma bariz blöf yapıyor Baktı ki senin ailen size sahip çıkıyor özellikle de damatlarını benimsiyor oda aklınca kıskanıyor işte. Öyle bi kaynana o düğünü kaçırmaz sırf laf edicek bişeyler bulmak için gelecektir. Bide bu tarz kadınlar ellerini hiç bişeylere sürmezler ama biri aman çok güzel olmuş dediğinde ben yaptım ben ettim derler. Aldırmaaa en güzel zamanların bunlar o onu dedi bu bunu dediyle tadını kaçırma, mutluluklarrr

Sanırım yaşlar küçük ve düğün masraflarını aileler karşılıyor.Ne kadar çok aileyi karıştırmışsınız herşeye.Herkes biraz geride durmasını bilmeli.Mesafeni koru ve sana sürtük diyen insanla çok bir araya gelme.

Allah yardımcın olsun canım ya eşine güveniyorsan evlen, yoksa çok çekersin.

Nişanlım, ben nurayla isteseniz de istemeseniz de evleneceğim sadece ailem olarak arkamda mısınız değil misiniz diyince hemen kıvırmaya başladı, arkandayım, düğüne de geleceğim ama onlarla çok muhattap olmak istemiyorum falan filan diye

Ben 22 nişanlım 23 yaşında. Zaten ağzınla kuş tutsa daha sevmem sevemem kaynanamı ve çokta muhattap olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…