Allah ıslah etsin bunu yaptığı için :(

Ben olsam vazgeçerdim
Şimdiden çok yüz göz olunmuş
En başında sesini çıkartmayanlar bile evlendikten sonra daha fena olabiliyor, bu nasıl olur hiç bilemedim

Sen ille de evleneceksen mümkün olduğunca az muhatap ol
Ama eşin gitsin gelsin karışma hiç, o onun annesi ne olursa olsun.

Zaten karışmam ben istersem giderim o benim insafıma kalmış istemesem de gitmem..

Bi de 5 yıldır annem sustu diyosun
5 yıldır mı nişanlısınız ?
Ben sevgililik döneminde aileleri karıştırma taraftarı değiiml, son isteme,nişan,düğün gibi formalitelerde olsunlar yeter.

Son düzenleme:
Zaten karışmam ben istersem giderim o benim insafıma kalmış istemesem de gitmem..

Bence gitme
İnsaf minsaf diyosun da
Yüz bulunca evinin içine de karışır gibi
Çok fenaymış

Ama oğlu görüşecek tabi, bi de torun olunca görüşmeler sıklaşacak vs.

Bu kadarı değilse de benzer olaylar çok yaşamış biri olarak:-(düğüne gelir veya gelmez bilemem ama kesinlikle herzaman herseye karışacak ve hep hayatında olacak:-(:-( ogluda ilerde annem ama hata yapsada napıyım Hayatım diyecek. .bunlar yapar en güzel günlerin içine Afedersin sonrada bişey yokmuş gibi devam ederler..torunları da olunca koşup koşup gelirler. .

Bu kadarı değilse de benzer olaylar çok yaşamış biri olarak:-(düğüne gelir veya gelmez bilemem ama kesinlikle herzaman herseye karışacak ve hep hayatında olacak:-(:-( ogluda ilerde annem ama hata yapsada napıyım Hayatım diyecek. .bunlar yapar en güzel günlerin içine Afedersin sonrada bişey yokmuş gibi devam ederler..torunları da olunca koşup koşup gelirler. .

Bana zararı dokunmasın da ben yine mesafeli şekilde konuşurum hayatmla oynamasın yeter. Siz şuan nasılsınız durum ne bu arada kaç yaşındasınız

Bana zararı dokunmasın da ben yine mesafeli şekilde konuşurum hayatmla oynamasın yeter. Siz şuan nasılsınız durum ne bu arada kaç yaşındasınız

Aynı tecrübeden bende de var . Taktik değiştirip her şekilde hayatınıza girmeyi ve huzurunuz bozmayı başaracak , her zaman... Hep bir bahaneleri olacak .

Alttan alta devam eden ama yüzüme oynayan şeklinde devam. Yaşları ilerledikçe bide sen eşinle beraber hareket ediyorsan aktif bişey yapamıyorlar;-) benim eşim hep yanimda oldu severek evlendik.ama böyle olmayan anneci olanlar var sonradan:-( o zaman sıkıntı işte. .ben 14 yıllık evliyim ve 2 kizim var.33 yaşındayım. .kısaca eşim için idare ediyorum oda öyle. .sevmiyoruz birbirimizi şimdilik baltalar gömülü. .:-)r:-)esim olmasa hemen siler bizi bence..

Alttan alta devam eden ama yüzüme oynayan şeklinde devam. Yaşları ilerledikçe bide sen eşinle beraber hareket ediyorsan aktif bişey yapamıyorlar;-) benim eşim hep yanimda oldu severek evlendik.ama böyle olmayan anneci olanlar var sonradan:-( o zaman sıkıntı işte. .ben 14 yıllık evliyim ve 2 kizim var.33 yaşındayım. .kısaca eşim için idare ediyorum oda öyle. .sevmiyoruz birbirimizi şimdilik baltalar gömülü. .:-)r:-)esim olmasa hemen siler bizi bence..

Allah bir ömür ayırmasın inş :)

Aynı tecrübeden bende de var . Taktik değiştirip her şekilde hayatınıza girmeyi ve huzurunuz bozmayı başaracak , her zaman... Hep bir bahaneleri olacak .

Aynen hep bahane var;-);-) ay hastayım oğlum, ay özledim oğlum bka bla blaaa;-);-);-)

nişanlını iyi gözlemle derim. düğünden sonra annecimler başlamasın. bi dolu konu okuyoruz burda evlendikten sonra değişenlelre dair, o izlenimi ufacık da olsa alıyorsanız iyi düşünün derim. çünkü kv değişmez düğünden sonra da yapacağını yaparhuzur bozmak için.. nişanlının tavırları önemli ...

nişanlını iyi gözlemle derim. düğünden sonra annecimler başlamasın. bi dolu konu okuyoruz burda evlendikten sonra değişenlelre dair, o izlenimi ufacık da olsa alıyorsanız iyi düşünün derim. çünkü kv değişmez düğünden sonra da yapacağını yaparhuzur bozmak için.. nişanlının tavırları önemli ...

Teşekkürler fikiriniz için..

Ben bu filmi daha oncede gormustum.konunuzu baltalamaya calismicam lutfen yalnis anlamayin yorum istemissiniz.bence gelin nolursa olsun saygisini bozmamali.sen biraz kayanana cvp verdiginden dolayi saygiyi yitirmissiniz.suanda nisanlin srnin yaninda ama evlendikten sonra butun yapilanlari yuzune vuracak bak demislerdi dersin.anneci olacak cunki vicdan yapacak.
Ama siz sayginizi bozmasaniz ilerde hakkinizi gogsunuzu gere gere savunabilirsiniz.en azindan bunlar bunlar yapildi bana diyebilirsin.ama ilerde sende hic altta kalmadin cvabina hazir ol.
Bilmem anlatabildimmi

Aynı şeyleri ben de yaşadım, nişanlın rest çekerse eşşekk gibi de gelirler merak etme. Bir de neden her işine kv müdahil oluyo çağırma onu görmesin konuşsun dursun, he sen de ona gmre davran samimi olma. Nişanlın yanındaysa devam et..

tehlike canlari caliyor malesef:(
bu kadin cok cirkef benim bi arkadasim aynen bole bir kaynana yuzunden bikaçayda ayrildi esinden.kadin amacina ulasti.belki esin sana sahip cikar ama,sukadar soluyeyim zor gunler seni bekliyor.kadin cok cirkef daha simdiden bole hakaretler ediyo ve seni sevmedigini istemedigini belli ediyosa cooook zor.Allah yardimcin olsun canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X