Allah ıslah etsin bunu yaptığı için :(

Ve o kim ki 1500 tl lik gelinliğe bile layık değil dedi benim için.. Annemde tam tersi nişanlımı oğlu gibi sever..

Bu kadar sorunlu bir aileyle koca bir hayat geçer mi ? Sanırım geçmez... Yol yakınken ayrıl demek en kolayı tabi ama şu da bir gerçek ; evlenirken ailesiyle de evleniyorsun. Ne kadar uzak olsan da , ne kadar seyrek görüşsen de problemli insan her zaman problemli... Hele ki anlattığın kadarıyla kayınvaliden olayı savaşa dökebilecek kadar hırslı ve bencil biri.Eşin şimdi yanında gibi ama bunun bayramı var seyranı var hastalığı var düğünü var. Yani mecburen görüşmen gereken bisürü olay olacak ,iyi düşün derim...

Ufak bir not ; aileme o kadar hakaret eden insanlarla muhatab olabilir miydim , sanırım hayır !!!

Kaynana tam kaynana yani nedir o öyle :53:ağzım açık okudum bazı yerleri:47:Allahım biraz vicdan versin nasıl çirkef ya:47::47:blöf yapıyor bence kesin gelir diyorum hiç gelmeden durur mu onda öyle bir göz yok :41:inşallah çözersiniz problemleri düğün arefesinde bunların olması hiç hoş değil babanıza söylemeden halledilir inşallah nişanlınız yanınızdaysa gerisini düşünmeyin evet aileyle de evleniliyor ama evlendikten sonra aradaki samimiyetin seviyenin ne olacağı nasıl olacağı önemli sorunların olanların kapının dışında kalıp kalamayacağı önemli hakkınızda hayırlısı olsun üzüldüm:31:

kaynananı bana gönder bi güzel döveyim..oha ya bu nasıl insan.benim kaynanam yiyorsa bi laf etsin artık ağzını açamaz bana.ki allah korusun senin yaşadıklarını yaşasaydım ne olurdu bilmiyorum.ama eşimde nişanlın gibi melek.ben mutluyum hamdolsun.ama sana tavsiyem var.eşinle evlen mutlu olursun allahın izniyle korkma.ama ne olursa olsun kaynanayı sil at.bir daha eşin görüşmek isterse bile tepkini belli et.kesinlikle düzelmezler kaynanalar.ne olursa olsun arama ipleri kopar at.vallahi yuvan dağılır benden söylemesi.aramızda 2 sokak var ayda bi kalmaya geliyor benimki.geçen eşime dedim gelmeyecek.bugünde gidip adam gibi konuşcam gelsin ama kalmasın dicem.kaynanalar neden böyle ya :26:

sizin davranışınızda hoş değil bence.. :26: eşinizin annesi düşmanı değil sonuçta. ki benim eşim annesini silse ben kabul etmem. annesini silen bi eş eşini de çok kolay siler. ana kuzusu da olmasın ama dengeli olsun isterim.

Düğün olacak bitecek , herşey süt liman olacak sanma sakın
Bu kadın sonuna kadar sizinşe uğraşacak, huzur vermeyecek, hep arıza çıkaracak
Yazık ki böyle
Buna ne aşk ne sevgi dayanmaz bir yerden sonra
Allah ıslah etsin onu
Mümkün olduğunca muhattap olmayın ve uzak durun , dişinizi gösterin

sizin davranışınızda hoş değil bence.. :26: eşinizin annesi düşmanı değil sonuçta. ki benim eşim annesini silse ben kabul etmem. annesini silen bi eş eşini de çok kolay siler. ana kuzusu da olmasın ama dengeli olsun isterim.

Yalnız annesi başka çare bırakmıyor.. Pardon kafam o kadar dağınık ki bana dediniz sandım. yorumu silemiyorumda.

Son düzenleme:
Bu kadar sorunlu bir aileyle koca bir hayat geçer mi ? Sanırım geçmez... Yol yakınken ayrıl demek en kolayı tabi ama şu da bir gerçek ; evlenirken ailesiyle de evleniyorsun. Ne kadar uzak olsan da , ne kadar seyrek görüşsen de problemli insan her zaman problemli... Hele ki anlattığın kadarıyla kayınvaliden olayı savaşa dökebilecek kadar hırslı ve bencil biri.Eşin şimdi yanında gibi ama bunun bayramı var seyranı var hastalığı var düğünü var. Yani mecburen görüşmen gereken bisürü olay olacak ,iyi düşün derim...

Ufak bir not ; aileme o kadar hakaret eden insanlarla muhatab olabilir miydim , sanırım hayır !!!

O onun terbiyesizliği. Ben nişanlımı seviyorum nişanlımın bir terbiyesizliği olmadı aileme karşı.

Pis sürtükler, pis açlar ne yaaaa :53: Buna nasıl cevap vermediniz. Bunu diyen kadın gelmezse gelmesin ya. Hatta evinize de gelmesin mümkünse. Terbiyesizmiş.

Düğün olacak bitecek , herşey süt liman olacak sanma sakın
Bu kadın sonuna kadar sizinşe uğraşacak, huzur vermeyecek, hep arıza çıkaracak
Yazık ki böyle
Buna ne aşk ne sevgi dayanmaz bir yerden sonra
Allah ıslah etsin onu
Mümkün olduğunca muhattap olmayın ve uzak durun , dişinizi gösterin

Aminnn inşş nasıl biliyorsa öle yapsın rabbim

Pis sürtükler, pis açlar ne yaaaa :53: Buna nasıl cevap vermediniz. Bunu diyen kadın gelmezse gelmesin ya. Hatta evinize de gelmesin mümkünse. Terbiyesizmiş.

Mesaj olarak bunu nişanlıma attı hiç cevap cevap vermedik verdirtmedim kendimi onu seviyesine indirtemem. Allah'a havale ediyorum beni bilen biliyor.

Son düzenleme:
Kaynana tam kaynana yani nedir o öyle :53:ağzım açık okudum bazı yerleri:47:Allahım biraz vicdan versin nasıl çirkef ya:47::47:blöf yapıyor bence kesin gelir diyorum hiç gelmeden durur mu onda öyle bir göz yok :41:inşallah çözersiniz problemleri düğün arefesinde bunların olması hiç hoş değil babanıza söylemeden halledilir inşallah nişanlınız yanınızdaysa gerisini düşünmeyin evet aileyle de evleniliyor ama evlendikten sonra aradaki samimiyetin seviyenin ne olacağı nasıl olacağı önemli sorunların olanların kapının dışında kalıp kalamayacağı önemli hakkınızda hayırlısı olsun üzüldüm:31:

Benim aradaki samimiyetim ya hiç olmayacak ya da bayram seyran saygımdan nişanlımı sevdiğimden o kadar. Teşekkür ederim amin..

O onun terbiyesizliği. Ben nişanlımı seviyorum nişanlımın bir terbiyesizliği olmadı aileme karşı.

Evlendiğinizde gerçekten onlardan uzak yaşayabileceğinize inanıyorsanız evlenin gitsin diycem ama ...
Aslında bu durumlarda eşinizin sizi sözlü olarak desteklemesinden öte kendi ailesine karşı tavırlı olması gerekmiyo mu ? Yani bu kadar terbiyesizliği yapmalarına engel olması gerekmiyo mu? Sadece ailemden utanıyorum demek yeterli mi ? Annesini sizin ailenizden uzak tutması gerekirdi bence ...

Mesaj olarak bunu nişanlıma attı hiç cevap cevap vermedik verdirtmedim kendimi onu seviyesine indirtemem. Allah'a havale ediyor beni bilen biliyor.

Konunu okurken,evlilik öncesi yaşanabilecek sürtüşmeler diye düşündüm.
Sonunda yazdıkların epey kötü olmuş.
Amaaa onları sana söylememiş,kendi oğluna yazmış.
Nişanlının o mesajı sana okutması etik değil,ayrıca hiç akıllıca değil.
Ne yapacaktı ? Sana okutmadan annesini arayıp ne biçim konuşuyorsun o benim karım sayılır diyecekti.
Kusura bakma ama ben nişanlını çok hatalı buldum.

Kayınvalidenin tavrı hoş değil tamam ama maalesef böyle insanlar var.Arkasından verip veriştirip yüzüne gülerler.
Sinirli anıdır,oğluna patlamıştır,düşünmeden konuşmuştur.Önünü kesmesi gereken kişi,oğludur.

Evlendiğinizde gerçekten onlardan uzak yaşayabileceğinize inanıyorsanız evlenin gitsin diycem ama ...
Aslında bu durumlarda eşinizin sizi sözlü olarak desteklemesinden öte kendi ailesine karşı tavırlı olması gerekmiyo mu ? Yani bu kadar terbiyesizliği yapmalarına engel olması gerekmiyo mu? Sadece ailemden utanıyorum demek yeterli mi ? Annesini sizin ailenizden uzak tutması gerekirdi bence ...

Laftan anlamıyor 5 senedir çok konuştu yapmayın etmeyin diye ailesiyle çok kavga etti ben şahidim o sıra tamam diyorlar sonra yine yapıyorlar.

Son düzenleme:
Konunu okurken,evlilik öncesi yaşanabilecek sürtüşmeler diye düşündüm.
Sonunda yazdıkların epey kötü olmuş.
Amaaa onları sana söylememiş,kendi oğluna yazmış.
Nişanlının o mesajı sana okutması etik değil,ayrıca hiç akıllıca değil.
Ne yapacaktı ? Sana okutmadan annesini arayıp ne biçim konuşuyorsun o benim karım sayılır diyecekti.
Kusura bakma ama ben nişanlını çok hatalı buldum.

Kayınvalidenin tavrı hoş değil tamam ama maalesef böyle insanlar var.Arkasından verip veriştirip yüzüne gülerler.
Sinirli anıdır,oğluna patlamıştır,düşünmeden konuşmuştur.Önünü kesmesi gereken kişi,oğludur.

Nişanlım göstermedi ben baktım ilk ben gördüm zaten oda öncesinde görmemişti.
Ayrıca benim annemde çok sinirlendi ama terbiyesini hiç bozmadı ağzını açmadı mutluğum için.

Son düzenleme:
kaynanana inat evlen.
hatta dügün salonunda abee kaynana bak oglunu aldım diye göbeklerde at:1::1:
catlasın dursun :27:

Ben olsam vazgeçerdim
Şimdiden çok yüz göz olunmuş
En başında sesini çıkartmayanlar bile evlendikten sonra daha fena olabiliyor, bu nasıl olur hiç bilemedim

Sen ille de evleneceksen mümkün olduğunca az muhatap ol
Ama eşin gitsin gelsin karışma hiç, o onun annesi ne olursa olsun.

Back
X