allah canımı alsa da kurtulsam, eşim annemi sokağa atmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence hiç de eğlenilecek bir konu değil.
Bu hayatı yaşayan (maalesef) binlerce kadın varken, bunun ti'ye alınıp konu olacak açılması...

Kızlar prim vermeyin şuna. Kadın ya da erkek fark etmez, umurumda da değil.
Sessizce şikayet edelim gitsin.

Sen benim yas sordugumu nerden biliyosun

anlamadım. ne demek istediniz[/QUOTE]

demek istediğimi gayet acık dedim ,burasını çok seviyorum ve bir öneride bulunuyorum .her bölümde editörler var onlar yeni açılcak konuları okuyup öyle izin verselerde konu açılsa daha iyi olmaz mı...? bide mesela yeni üye hopp ilk konu yok kızlık zarı yok bilmem ne gb tuhaf konular tabiki böyle sorunalrıda paylaşabilir herkez ama belli bir mesaj sayısı olsa ondan sonra konu açabilseler biraz daha koruyucu olur . kötü bişey söylediğimi düşünmüyorum burasını benimsediğim için korumaya çalışıyorum . o kadar çok site varki burası farklı olmalı burası sadece bayanların oldugu bir site çünkü giriş bu şekilde insanları aldatıcak dalga geçicek konular engellenmiş olur

saol sadık ya, bi saati gırgır şamata geçirdik sayende, ama bi daha aynı konu olmasın ezberledik artık heyecanı kalmadı

anlamadım. ne demek istediniz

demek istediğimi gayet acık dedim ,burasını çok seviyorum ve bir öneride bulunuyorum .her bölümde editörler var onlar yeni açılcak konuları okuyup öyle izin verselerde konu açılsa daha iyi olmaz mı...? bide mesela yeni üye hopp ilk konu yok kızlık zarı yok bilmem ne gb tuhaf konular tabiki böyle sorunalrıda paylaşabilir herkez ama belli bir mesaj sayısı olsa ondan sonra konu açabilseler biraz daha koruyucu olur . kötü bişey söylediğimi düşünmüyorum burasını benimsediğim için korumaya çalışıyorum . o kadar çok site varki burası farklı olmalı burası sadece bayanların oldugu bir site çünkü giriş bu şekilde insanları aldatıcak dalga geçicek konular engellenmiş olur[/QUOTE]
ha bende ediörlerde konu açmasın anladımda. bölümlerimdeki görevlerimden biride bölümlerime konu açıp orayı hareketlendirmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…