allah canımı alsa da kurtulsam, eşim annemi sokağa atmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence sadıkta üniversite okuyacak kafa bile yok muhtemelen işsizdir evde oturuyodur kk ya takılıyodur ben de biraz konu açayım vakit geçsin diye düşünmüştür, seni kimse almaz sadıkcım evde kalırsın git iş bul da evlen annem

Bir sonraki nickini ve konunu merak ediyorum.

mesaj sayısı doldurmada ne var yaw, yine de çözüm değil, arada eğleniyoz işte böyle bence çok dert değil yani

canım benim senin bunun gibi bi hayvanla yaşamayı nasıl düşünebilirsin ya
bundan bi kaç ay önce eşimde ailecek kahvaltıdaydık annem kardeşlerim teyzem falan eşimde kızı kardeşime kızarak burası müstakil ev değil burası benim eim düzgün konuşun deyip defolup gitti evden ki eniştem erkek kardeşim herkes bizde birbirimize baktık çünkü orda isim belirtmeden ortaya söyledi haklı olarak da herkes üstüne alındı ben bu sebepten bile ayrılmayı düşündüm sen kimsin benim ailemi kovuyorsun terbiyesiz ki senin anneni hatta hasta anneni dışarı atmış ya ........ edetim böyle evliliğin boşanmak istemiyormuşsun ya nasıl bunu diyebiliyorsun ay çok sinirlendim açıkçası sana

zaten itiraf oldu. tanıştırayım sadık abi.

Yok sadece buralara uğramamanı istıyoruz bunu neden bize çok goruyorsunki

o kadar çok varki böyle işsiz inanmazsınız okuduğu bölümlere
bizzat görmüşlüğüm var yani

Anneniz namazdan sonra eşinize hayırdır kızımmı demiş konu sahte diye bunu soruyorum zira eski türk filmleri senaryosu gibi olmuş pek inandırıcı gelmedi

konu sahte canım, konu sahibi erkek, adı da sadık, tanıştırayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…