allah canımı alsa da kurtulsam, eşim annemi sokağa atmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çünkü ben izin alarak bu konuyu açtım ve sosyal bir deney yapıyorum...
Kimseden izin almadınız, niye izin alarak konuyu açtım diyorsunuz? Burası sizin kitabınıza üyelerimizin tepkilerini malzeme yapacağınız, sosyal deney yapabileceğiniz biryer değil.
Üyelere kitabınıza malzeme olacaklarını söylediniz mi? Tabii ki söylemediniz, burdaki karakterleri onların izni olmadan kitabınıza yazmanızın hukuki boyuttaki yerini biliyor musunuz?
Lütfen siteye sürekli üye olarak insanları rahatsız etmeyiniz.

Eski meski, birisi hortlatmış bari yorum yazayım diye alıntılanmıştım ki…
çünkü ben izin alarak bu konuyu açtım ve sosyal bir deney yapıyorum...
Tahmin edilen yorum gelmiş. Kullanıcı adı ensefalit, güya hademelik yapıyor ama karnıma demek yerine sol batın bölgesine diyor… bu kadar tıbbi kelimeyi kullanmayın da bari inandırıcı olsun. 1 veriyorum. Madem deney yapıyorsunuz az daha özenin, inandırıcı olsun. Korkunç bir hikaye uydurmuşsunuz.
Bu ka eski koju ne diye gozume girdi.
Yahu eski olduğunu fark ettiyseniz bile bile niye hortlattınız

Madem hortlamış, ben de yorumda bulunayım. Senaryo iğrenç. İlkin kadın gibi ilerlerken sonra erkek oldu dayak yiyen kişi. Çok fazla Esra Erol seyretmeyi bırakmışsınızdır diye ümit ediyorum.

kendime samsun 216 eşime de kısa winston light aldım
Detaya gel
Samsun 216 da kalmadı artık
zile basayım mı basmayayım mı diye kararsızken zile basmayıp sağ elimin orta parmak boğumuyla hafifçe kapıyı tıkırdattım

onurumla, şerefimi dişlerinin arasına çekirdek yapıp kabuklarını da yüzüme tükürüyordu...
Ay bu güzel olmuş ama
uyuduktan sonra bir parça ekmekle birkaç zeytini mideme zulalayarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…