- Konu Sahibi Ensefalitis
arkadaşım başka işin yok heralde çok boş vaktin var da git başka yerde oyalan ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu senaryoyu gerçek sanıp, ayrıl diyen kadınların saflığından istiyorum :)
Bu konu türkiye'deki kadınların özetidir.
evet ben bir erkeğim ama rolleri değiştirin, ülkemizde binlerce kadın şiddet görüyor ve etraf ne der diye susup kalıyorlar...
susmak çare değildir, boşanmak ölüm de değildir...
hayatın amacı nedir biliyor musunuz?
üremek ve hayatta kalabilmek...
gerisi teferruat...
dersimizide verdik diyorsun da bu o kadar kolay değil işteBu konu türkiye'deki kadınların özetidir.
evet ben bir erkeğim ama rolleri değiştirin, ülkemizde binlerce kadın şiddet görüyor ve etraf ne der diye susup kalıyorlar...
gerisi teferruat...
Bencede ablaÇağırsu-ın sadıkayı yaaa tanışırdık
gerisi teferruat...
Çoookeğleniyo muyuz gençlerrrrr
yardımcı olacağınıza beni yerlerden yere vurun, ne olur sanki yardımcı olsanız bana, ne olur...
evliliğim sizin dişlerinizin ucunda bir kabak çekirdeği...[/QUOTDayak sahnesini öyle bir anlattınız ki neyse karınızın ellerine sağlık hep kadınlarmı dayak yiyecek diycem bana sen şiddetimi savunuyosun diycekler
bence editörlerden ve modlardan çok şey bekleniyor, özel klup değilki burası paramla hizmet alıyorum tonla aidat ödüyorum diye isyan çıkaralım
gerisi teferruat...
aynen canım ya bende maffederdim o kocayıBen senaryo dersi aldım. Çok basit bir senaryo. Diyaloglu olan kısımlar sağ tarafa yazılmalı. Sol tarafada adam içerden elunde kevgirle gelir vs tarzında yazılmalı. Allah aşkına ben dayak yiycem ve burda edebi cumlelerle yazıcam burda. Kevgirden gelen tırank sesi falan. Kendimi geçtim kocam annemi dövücek bende muhsin abiye gidicem. Kocamı olduğu yere gömerdim be. Tabi gerçek bir hikayede.