allah canımı alsa da kurtulsam, eşim annemi sokağa atmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahaha :rolleyes: konu başlığı gerçekten merak ettirici insan bakmadan duramıyor ama bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası :rolleyes: çok senaryo tadın da olmuş katılıyorum arkadaşlara :KK70: bir de yukarıda bir arkadaşım yazmış gerçekten üşenmiyor musunuz yeni mail yeni üyelik şifresi yeni bilgiler vs vs vallahi ben bunları yazarken üşeniyorum :KK47: pes doğrusu :cool::cool:

Kurban olduğum Allah beni sevdiklerime sadık olasım diye yaratmış ben de sadığım...

ama düştüğüm durumlar da bu, illa ben de mi kötü olayım, ben de mi eşimi dövüp aldatayım.... bunu mu istiyorsunuz yani?

Dün de böyle bir hikaye vardı, aynı kişi sanırım.

Canım yazın iyi dedik diye şımardın sen de. Tadında bırak artık. Dün komikti eğlendik falan da artık itici olmaya başladın.

Ay dün kü konu neydi canım ben kaçırmışım bakınayım biraz zaman geçmiyor :KK51:

hikaye eğer kurguysa iyi bir gözlemcisin ve hayal gücün de iyi sayılabilir konu sahibesi
kalemine gelince ehh işte, daha fazla kitap okumalısın

yok eğer gerçekse anneni de al ve yerine yurduna geri dön
gidecek yerin yurdun, kimin kimsen yoksa da tez zamanda darp raporu al ve bir kadın sığınma evine başvur, eminim yardımcı olurlar

[QUOTE="haksever, post: 38489289, member: 138848"]bence konuları okuyan editörler olsun her önüne gelen konu açıyo:KK11: hatta belli bi sayıda mesaj yazmayan konu açamasın !!! saçma sapan işler yazarken de yorulmamış arkadaş :cool:[/QUOTE]
anlamadım. ne demek istediniz

sadık bak, işsizsen sana iş ayarlayabilirim, okuyorsan bilemicem, okulunun bitmesini bekleriz üzülme yine de

Allahimmm valla bastan okuyup okuyup guluyorummm yaaa adamdaki zekaya bakk acmis onune bi kitabi catir catir yazmis hic usenmeden.ama makara oluyo arada lazim boyle seyler iyi geliyo guluyoruz.

hikaye eğer kurguysa iyi bir gözlemcisin ve hayal gücün de iyi sayılabilir konu sahibesi
kalemine gelince ehh işte, daha fazla kitap okumalısın

yok eğer gerçekse anneni de al ve yerine yurduna geri dön
gidecek yerin yurdun, kimin kimsen yoksa da tez zamanda darp raporu al ve bir kadın sığınma evine başvur, eminim yardımcı olurlar

Erkekleri almıyolar:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X