- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.391
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
kocasi vardi yaninda birde allahim alisverise giderken kkya soruyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hic sorma 3 gecedir uyumuyoruz
mila dis cikariyor
simdi uyudu sipa bende yatim bari baksana algilama kapasitem dustu yerlerde suruniy
Nickim yazıyor saat tarih ne ararsanız var. Gerçekten keşke hiç paylaşım yapmasaydiM. Neyse ben alışverişe Canlar.
Ben de ne safım yahu. Fakir gibi para yakacak halin yoktu tabi.
Zengin olursam ben de alicam
Teşekkür ederim canım benim. Daha iyi anlamanız içindi benimki ama insanlar çok fenaymış.Keşke troll olsaydın kız. Neyse ben seni her türlü sevdim. Ama dolar üstünden yazsaydın daha mantıklı öneriler verirdik.
İyi alışverişler :)
Bu ayollar sizin öz kokoşluğunuzmuş meğersem...Nickim yazıyor saat tarih ne ararsanız var. Gerçekten keşke hiç paylaşım yapmasaydiM. Neyse ben alışverişe Canlar.
Kız sen bi fakir geldin gözüme
Plüton'u yapam mı üzerine
Ye kusum ye sen yemesen el yerMerhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
Yok ben güneşi istiyorum.Kız sen bi fakir geldin gözüme
Plüton'u yapam mı üzerine
Ya vallahi gülme krizine girdim supersinizzzNe guzel carpı o kac paraya aldın
Çatla kız hahhaa saka saka catlama :)Allah kahretmesin fake değil mi bu simdi yaaaaa
BNa da venüs yapar mısın nolur
Bu ayollar sizin öz kokoşluğunuzmuş meğersem...
Evli olsam ve kocamla alışverişe çıksam ne hediye istediğimi tanımadığım insanlara sormak aklıma gelen en son şey olurdu herhalde
Ben yanlis yere yorum yazmisim bura kaynamisSakin bu adama cocuk yapma bosanir misin bilmem ama hic ic acici degil
Yok ben güneşi istiyorum.
Güneş benim olacak..
Basıcam kumandasına
Basıcam kumandasına
Ama çok yüce gönüllüsün. Senin gibi zenginlere ihtiyacımız var
Bırak simdi venüsü
Fake degil mi lan bu