- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
Gözüme girdi
Gecmıs olsun kız kıyamam ayol
Çok acıdı mı :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözüme girdi
Konuda zaten gerçekten endişeli bir kadın yoktu ki.Bize inat çanta mi aldın. Oysa ki biz almaman için uğraşmistik.
BOŞANIRDIM.
Gecmıs olsun kız kıyamam ayol
Çok acıdı mı :))
aman bizim nickler oyle degil de noluyo bacım o nickle Kanadada ve zengin biz Suriyede ve fakiriz ben nickimi yenigelin-93 olarak degistiricim"Yeni-Gelin92" nicki bir beni mi soğuturdu ya
Ne diyebilirim ki insanlara. Canlari sagolsun. Sonuna kadar kokosum vallaHahahah güle güle kullan :) Ben içinden gelerek kokoş olan kadın seviyorum, bir de kimseyi terslemiyorsun. Bir elimde cımbız, bir elimde ayna kafasındakilere kızamıyorum :)
Keske biraz önce uyusaydim...
Şu saatten sonra da uyuyamam ki
Cok acıdı çünkü
Aferin sana. Erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın demiş atalarımız.Ne diyebilirim ki insanlara. Canlari sagolsun. Sonuna kadar kokosum valla
Ne diyebilirim ki insanlara. Canlari sagolsun. Sonuna kadar kokosum valla
Diyorum ben kıyamıyorum o kadar para harcamanı istemiyorum diye. Sene de bir kez soguk günün bisey olmaz diyor. Ama bizler ev hanımları hep düşünürüz ev kirası ev masrafları falan diye bilirsin
Gokten adam yagsa bana kara patlıcan düşerBiz bekârlara bi önerin var mi? Nerden bulucaz biz böyle adami