- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.386
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
Haydi canım kimseyi kandıramadın, ufaktan yol al.Benim aklıma fazla şey gelmez siz bisey diyin diye cinim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi canım kimseyi kandıramadın, ufaktan yol al.Benim aklıma fazla şey gelmez siz bisey diyin diye cinim
Çok yaşa kahkaha attım.Altin al ozaman ileride para lazim olursa bozdurursun.
Ayrica simdi harcamasan adam kumbaraya mi atacak parayi ileride çıkarır kullanırız diye
O bizi aşar ama Micheal Kors aldiricam tatlım :)Hermes marka canta aldır tatlım
2 bine hermes bulsam alirim vallaHermes marka canta aldır tatlım
okullar kapandı ya öğrencilerdir :)gece gece milletin isi gucu yok sanirim
E okullar tatil oluncaHahahahahah yazık ama ne kadar safça yazmış. Ben sevdim bu trollü :)
2 bine hermes bulsam alirim valla
bende ciddi ciddi cvp verdim kekleniyoruz galiba
Nöbetçi Zara mı varmış? Konum at geliyoruz
Hahahahahah yazık ama ne kadar safça yazmış. Ben sevdim bu trollü :)
O bizi aşar ama Micheal Kors aldiricam tatlım :)
E okullar tatil olunca
ahhaaa sen de haklisinAyol 1 gune 2 bin veren adam 25 bine bir hermes alır o da en ucuzu nolacak :)
Yeni evliyim eşimle ilk Doğum günüm. Yurtdışında yasıyoruz. Türk parası ile miktar fazla biliyorum ama İnan ki samimi şekilde sordum yanı daha doğrusu aldır kız bisey olmaz diye duymak istedim sizden . Hepiniz buralarda kalın aldıklarımı paylaşım ilerde inanmazsanız.
Aldır kız bişey olmaz ne yaYeni evliyim eşimle ilk Doğum günüm. Yurtdışında yasıyoruz. Türk parası ile miktar fazla biliyorum ama İnan ki samimi şekilde sordum yanı daha doğrusu aldır kız bisey olmaz diye duymak istedim sizden . Hepiniz buralarda kalın aldıklarımı paylaşım ilerde inanmazsanız.
Çok iyisinya belki yurt dışındadır demeyin öyle ben yemiştim ya :)))
sanirim ilkokulokullar kapandı ya öğrencilerdir :)