Allah aşkına yardım edin

Otrera üniversitede yaşanan aşktan bahsediliyor, 30 yaşında yaşanan aşktan değil, üniversiteye giriş yaşı kaç? 18, o yaşlar ileride yaşadıklarım karşıma çıkar mı diye düşünülecek yaşlar değil, her 18 yaşındaki birey de aynı değil.
Üniversitenin bitmesiyle de farklı şehirlere gideceklerinden fotoları saklamış sonra ne olmuşsa ayrılmışlar, sanırım konu sahibesi 24 yaşındayken de eşiyle tanışıp flört etmeye başlamışlar, usb dışında her şey atılmış bu unutulmuş, kimse hatasız değildir, insan öleceği günü bilse mezarını hazırlar.

Kaydettiği şeyler garipsense de kimse normal fotolarını bile arşivlemiyor mu gerçekten? Eşimde kaç usb dolusu foto var içinde herkes var, boşanırsak falan adama diyeyim imha et bunları evlenirsen başın ağrımasın diye.
Kızımı da kütüğünden silsin beni anımsatır.

Flört ederken geçmişi önemsemeyen birlikte olmakta hiçbir sakınca görmeyen adam nikah sonrası sorun ediyor, benim ki yine yalnızca düşünce bağlayıcılığı veya kesinliği yok ama fikrimce nikahlım benim namusumdur diyen bir adam var karşımızda, eşim diyeceğim çocuklarımın annesi olacak kadın benden önce başkasıyla olamaz sendromu yaşamaya başlamış.

Dini nikahımız sırasında öyle bir kağıt vermedi hoca ama sözlü olarak kadının da boşanma yetkisinin olduğunu söylemişti

Evet sonradan sonraya oldu sanırım bu sendrom bir de bugün ya bir de çocuğumuz olmuş olsaydı Allah korumuş dedi. Halbuki kendisinden önceki yaşantımı bilmesi gerektiği kadar biliyordu. Bu son olayda yeni öğrendiği tek şey daha önce aynı yerde kalmış olmamızdı.

Evet aynı şeyle karşılaşsam ben de sizin gibi düşünürdüm. Eşim bugün o fotolarda birbirinizi çok sevdiğinizi gördüm,Çoğu şeyde ilkin olmadığını biliyordum ama bu çok fazla geldi dedi. Evet çok sevmiştim ama bitti gitti geçmişte kaldı. Sevmediğim bi adamla günübirlik bişey yaşayan biri olsaydım daha mı iyi olacaktı,ben sadece değer verdiğim bi insanla yaşadım bunları. Senin yerin ondan ayrı senle yaşadıklarım da öyle dedim ama taktı kafaya bi kere şu an kendini her anlamda o eski ilişkinin devamı gibi görüyor.

Sizin söylediklerinizi de söyledi aslında. Ben bunu efendice bitirmeye çalışıyorum çünkü kendimi biliyorum artık sana karşı eskisi gibi olamam ne yapacağız aynı evin içinde dedi

Bir insan neden öyle videolarını fotolarını saklar ki kendine neden kopyalamis amacı neymiş?

Çok özür dilerim ama ya eşiniz sinirle bu şekilde davranıyor, siz üzerine gittikçe sakinlesemiyor ya da bildiği şeylere artık tahammül edemediği için bahane arıyor ayrılmaya

Yok tabi ki Mune hanım ondan bahsetmiyorum. Elbette fotoğraflar çekilir albümler yapılır. Ancak cinsel içerikli fotoğrafların çekilip depolanmasını ben garip Buluyorum. Onu kast ettim. Yoksa güzel anıları saklamaya ben de bayılırım

Yanlış anlaşılma oldu sanırım bunun ilk olmadığını söylerken yine böyle bir eski sevgili mevzusundan kavga etmiştik onu demek istedim

Kesinlikle ayrılın veya ne yapıp edip sevdiğiniz için barışmaya çabalayın diyemem ama ne olursa olsun eşinizin söyledikleri ağır bence, çocuğumuz olsaydı Allah korusun ne demek? Geçmişinizde başka biri oldu diye sizden anne mi olmazmış yoksa boşanacağından aranızda çocuk bağı kalacağı için mi Allah korumuş? Sizinle birlikte olurken iyiydi ama, neyse umarım hakkınızda en hayırlısı ne ise o olur.

Valla arada bir yerlerde yazmıştı cicim konu çok uzun bulabilirsem alıntılarım bi ara.
Yok yanlış anlaşılma olmuş bu konuda. Böyle bir olayı 2.kez yaşayışımız değil bu. Daha önce de yine eski sevgili mevzusundan bi tartışmamız olmuştu,ona istinaden

18-19 yaşındaki gençler birbirini öptüğü fotoları saklayabiliyor, biraz yaşın getirdiği cahillikler diyeyim, anı yaşarken doğru gelebiliyor sonra baş ağrıtabiliyor aynı bu konuda olduğu gibi.

Mesela şu an gençler arasında en çok tiktok popüler sanırım, öyle abuk şeyler paylaşılıyor ki gençler 30 yaşına gelince o videolar yok olsun isteyecekler, kısaca 18 yaş ergenlik döneminde garip gelmeyebiliyor

peki o yere gitmek için ısrarcı mı oldunuz yoksa tesadüfen mi gelişti ?

adamın yedeklemesi dışında hatalı diyeceğim birşeyi yok. herkes normal karşılamak zorunda değil. daha doğrusu şöyle, ilişkisi olduğunu zaten biliyormuş ama görmek tuhaf. yani görsel hafızaya kaydediliyor bir kere.
bazısı es geçebilir bazısı için ciddi sıkıntı olabilir. amaaan ne var yani görmüşse diyemiyorum malesef.
ama saklaması, affedecek gibi olursam açar bakarım demesi kötü. adamı gözümde haksız yapan bu.

Dini nikahımız sırasında öyle bir kağıt vermedi hoca ama sözlü olarak kadının da boşanma yetkisinin olduğunu söylemişti
İmza olmadan dini nikah da olmaz. Anneniz veya kayınvalideniz almıştır. Sizin de yetkinizin olduğunu söylediyse boşadı beni demeyin. Ayrıca mesajla boşanma olmaz en az 2 kişinin duyması lazım o sırada söylerken.

@sonbahar765544 bu adamla devam etmekte kararlı gibisiniz. Ne yapalım hayırlısı
Bize uzaktan davulun sesi hoş gelir C Calcifer Empati yaptigimda cok cok zor be! Devam etmemenin dogru oldugunu kimimiz tecrübe etmeden yaşamadan anlamiyor. Çünkü sevgi kadar güçlü bir şey yok...

Bize uzaktan davulun sesi hoş gelir C Calcifer Empati yaptigimda cok cok zor be! Devam etmemenin dogru oldugunu kimimiz tecrübe etmeden yaşamadan anlamiyor. Çünkü sevgi kadar güçlü bir şey yok...
Çoğumuz anlamıyor ki Neler olacağını görmek istiyoruz bir çoğumuz. Şu an konu sahibi suçlu psikolojisinde o yüzden ayrılmayacak. Hala daha adama kendini affettirme çabasında. Bak bu olay değil sadece şu affettirme çabası bile çok sıkıntı yaşatacak ona.
Gerçi zaten evlilermiş ki sadece düğün yapılmamış

"Hele bu öncede olmuş bu kez bunu kutsanmis bir ilahi işaret atfetmesi "
Gerçekten çok çirkin şu söz. Bu adama üzgünüm hak vermiyorum. Biz insaniz hata yapariz. Unutkanligimin bedeli bu mu? Sevgime zerre önem vermemiş, yaşanmış onca yılın hatrı bile yokmuş...
Usb yi yedeklemesi ve bir nevi kendini garantiye alması. Bunu asla affetmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…