Bende maalesef eşinize hak verdim. O görüntüleri saklamamalıydınız.
Bazıları niye izliyor demişlerde bende bulsam izlerdim hepsini ve sanırım eşiniz gibi düşünürdüm. Eşimin eski sevgilisiyle yarı çıplak gülüşüp, öpüşürken, cilveleşirken fotoğrafları+videolarını görmek hiç hoşuma gitmezdi. Eşlerimizin eski ilişkilerini bilmek başka, o ilişkilere gözüyle şahit olmak çok başka.
Siz bu usb yi sakladığınız için, eşiniz o kişiyi unutamadığınızı, eski sevgilinize benzediği için onunla evlendiğinizi, onunla kurduğunuz hayalleri eşinizle gerçekleştirdiğinizi sanıyor. Birde sevgilinizle gittiğiniz yere eşinizlede gitmek üstüne tuz biber olmuş. Yani kısaca eşinizi sevmediğinizi, değer vermediğinizi, sandığı kadar özel bir ilişkiniz olmadığını düşünüyor. Zaten duygusal biriymiş eşiniz, bu yüzden bu şekilde tepki veriyor.
O görüntüleri yedeklemesinin sebebi, eğer boşanmayı kabul etmezseniz, ya mahkemeye sunacak, ben bunlara şahit oldum soğudum diyecek, yada tanıdıklarınıza bunları gösteririm, diyerek sizi boşanmaya zorlayacak.
Daha önceden buna benzer bir konuda tartışmışsınız madem daha dikkatli olmanız lazımdı. Sizi biraz umursamaz ve sorumsuz gördüm bu konuda. Konuyada hep ucu açık cevaplar yazıyorsunuz, daha açık yazarsanız tahmin yürütmek yerine daha doğru tesbitler yapılabilir.
Birde, herkesin hoşlandığı tip aynıdır o yüzden eşimle benziyorlar, demişsiniz. Ne yazık ki bunada katılmıyorum, ben eşimle tanışmadan evvel beğendiğim tiplerin hiç biri birbirine benzemiyordu. Ama ne zaman ki eşim girdi hayatıma, ayrılık dönemlerimizde hep eşime benzeyen kişilerden hoşlandım, algıda seçicilik işte. Eşiniz de böyle düşünüyor bence, eski sevgilisini unutamamış ki benide ona benziyorum diye seçmiş, diyor.
Öyle basit bakmıyorum ben bu olaya, eşinizin gururu kırılmış, kendine güveni gitmiş, eski sevgilinizin taklidi ve onunla yaşayamadıklarınızın devamı gibi görüyor kendini. Neden bilmiyorum ama eşinize üzüldüm.
Evliliğiniz kurtulur mu bilmiyorum. Ama ayrılmak istemiyor ve gerçekten seviyorsanız, çaba göstermeniz, eşinize, onun sizin için ne kadar değerli olduğunu ispatlamanız lazım.