Allah aşkına yardım edin

Yanı çok çok üzüldüm ne denirki maalesef erkekler için oldukça hassas bir durum sizi affetse dahi hayatınız boyunca bunu her fırsatta dile getirecek sizi baskılayacaktır..buda uzun vadede mutsuzluk getirir..
Zaten dinen boşamış sizi kendince dönüşü yok belliki
Olan da olmuş zaten. Konu daha fazla ortalığa dökülmeden boşanmak en mantıklısı..gençsiniz önünüzde uzun bir yol var..zamanla azalacak acınız hafifleyecek yeniden seveceksiniz..
Yapabileceğiniz çokta bir şey yok zaten

İşte kötü şeyler göreceğinizi düşündüğünüz an kapatsanız görmemiş olursunuz. Bilerek saklıyorsa haklısınız ama unutmuşsa, farkında olmadan bir yerlerde kalmışsa izlememek, devamını tahmin edince rahatsız hissetmeden orda bırakmak bana daha mantıklı geliyor.

Anlatamıyorum görmek değil mesele. O görüntülerin çekilmiş ve saklanmış olması.

İnsanlar ileride kendilerini etkileyecek fotoğraf çekmemeliler. Özellikle gençlerde bu olay yaygın. İleride nasıl etkilenecekleri bilmiyorlar. Her şey iki insan arasında yaşanır mahrem olmalı.
Yoksa kafede oturup çektirdiğin fotoğraf seni etkilemez.

Yani bence mesele görmek değil de, öyle görüntülerin bir yerlerde var olduğunu , birilerinin onları depoladığını bilmek bence asıl huzursuz eden şey.. ben öyle düşünüyorum

Neden bişey bulmsk ıcın araştırmıskı .Daha onceden benım face sıfrem sevgılımdeydı .Nıye ole bır mok yedım bılmıom onun da dıfresı bendeydı .Gızlı resımler vardı .Erkek arkadaslarımız ve kız arkadaslarımız tatıle gıtmıstık.Sosyal arkadas .Sen nasıl bu kadar ozgursun diye ayrılmıştı benden .Senı cok ıyı anlıorum.Cunku bende sevgılımı sevıodun.Ondan sonrada hıc bır sey duzelmedı zaten.Baxıları nelerı kabul edıo baxılarıda boyle işte .Zor ama buda gecer .Çok aglıcskdın uzuluceksın ama oldu olsn ne yapalım .

Anlatamıyorum görmek değil mesele. O görüntülerin çekilmiş ve saklanmış olması.
Aaaa eeee şimdi siz eşinizle sarmaş dolaş fotoğraf çekmiyor musunuz? mesela bir fotoğraf çekiyırsunuz telefonla bulut’tur, icloud’tur, drive’dır habersiz bir sürü yere kaydoluyor. Sonra yıllar sonra silseniz bile hoooppp önüne çıkıyor. Valla zor mesele. İnsan birlikte olduğu kişiyle ya bir gün ayrılırız diye yaşamıyor ki. O yüzden de yaşadıkları anıları (müstehcen bile olsa) fotoğraflıyor.

İşte o müstehcen bile olsa kısmı bana göre değil. Yeni nesil bunu çok eğlenceli buluyor olabilir ama bana çok avam geliyor, üzgünüm.

Bende maalesef eşinize hak verdim. O görüntüleri saklamamalıydınız.

Bazıları niye izliyor demişlerde bende bulsam izlerdim hepsini ve sanırım eşiniz gibi düşünürdüm. Eşimin eski sevgilisiyle yarı çıplak gülüşüp, öpüşürken, cilveleşirken fotoğrafları+videolarını görmek hiç hoşuma gitmezdi. Eşlerimizin eski ilişkilerini bilmek başka, o ilişkilere gözüyle şahit olmak çok başka.

Siz bu usb yi sakladığınız için, eşiniz o kişiyi unutamadığınızı, eski sevgilinize benzediği için onunla evlendiğinizi, onunla kurduğunuz hayalleri eşinizle gerçekleştirdiğinizi sanıyor. Birde sevgilinizle gittiğiniz yere eşinizlede gitmek üstüne tuz biber olmuş. Yani kısaca eşinizi sevmediğinizi, değer vermediğinizi, sandığı kadar özel bir ilişkiniz olmadığını düşünüyor. Zaten duygusal biriymiş eşiniz, bu yüzden bu şekilde tepki veriyor.

O görüntüleri yedeklemesinin sebebi, eğer boşanmayı kabul etmezseniz, ya mahkemeye sunacak, ben bunlara şahit oldum soğudum diyecek, yada tanıdıklarınıza bunları gösteririm, diyerek sizi boşanmaya zorlayacak.

Daha önceden buna benzer bir konuda tartışmışsınız madem daha dikkatli olmanız lazımdı. Sizi biraz umursamaz ve sorumsuz gördüm bu konuda. Konuyada hep ucu açık cevaplar yazıyorsunuz, daha açık yazarsanız tahmin yürütmek yerine daha doğru tesbitler yapılabilir.

Birde, herkesin hoşlandığı tip aynıdır o yüzden eşimle benziyorlar, demişsiniz. Ne yazık ki bunada katılmıyorum, ben eşimle tanışmadan evvel beğendiğim tiplerin hiç biri birbirine benzemiyordu. Ama ne zaman ki eşim girdi hayatıma, ayrılık dönemlerimizde hep eşime benzeyen kişilerden hoşlandım, algıda seçicilik işte. Eşiniz de böyle düşünüyor bence, eski sevgilisini unutamamış ki benide ona benziyorum diye seçmiş, diyor.

Öyle basit bakmıyorum ben bu olaya, eşinizin gururu kırılmış, kendine güveni gitmiş, eski sevgilinizin taklidi ve onunla yaşayamadıklarınızın devamı gibi görüyor kendini. Neden bilmiyorum ama eşinize üzüldüm.

Evliliğiniz kurtulur mu bilmiyorum. Ama ayrılmak istemiyor ve gerçekten seviyorsanız, çaba göstermeniz, eşinize, onun sizin için ne kadar değerli olduğunu ispatlamanız lazım.

Afedersiniz ama siz kendinizi yerip ona hak verirken o sizin üstünüze nasıl gelmesin?

Bir erkek için çok çok zor anlıyorum ???? Bu ne demek .
Bir kadın için niye çok çok zor değil ?
Onlar neden bizi anlamıyorlar
Onlarda yapmasın etmesin ?
En başta siz ayrım yapıyor kendi cinsinizi ve kendinizi oteliyorsunuz ona bu gücü siz veriyorsunuz ve daha nicesine.

Sizin ihmalkarlılığınız var. 6-7 senede o fotografları silecek hiç mi vaktiniz olmadı?
Ben ilk evliliğim bitince eşime ait elbiseleri çöpe attım, değil fotografını saklamayı.
Evlilik özen gerektirir. Şimdiki Eşimle ilişkimiz ciddiye bindiğinde facebook’undaki kadınları silmesini istedim. Listesinde 4000 kişi varsa, 3000 tanesi kadındı. İhmal etse, üşense silmese ciddi problem olurdu benim için.
Kaldı ki eski sevgilisiyle fotografını saklaması benim içinde ayrılık sebebi olur. Herkesin bir geçmişi var. Buna saygımız var. Ama kafamda başkasıyla öpüştüğü, koklaştığı imajı silemezdim.
Bazı hataların bedeli büyüktür. Sizin hatanızın bedeli de düğün arefesinde ayrılmak olmuş.

En başta siz ayrım yapıyor kendi cinsinizi ve kendinizi oteliyorsunuz ona bu gücü siz veriyorsunuz ve daha nicesine.
Kusura bakmayın ama siz daha geçenlerde burada şort giyen kadınlarla ilgili çirkin genellemelerde bulunmuştunuz.

Hemcinslerinizin olduğu bir sitede eşinizin sözleri üzerinden bir kısmı ötelediğinizi hatırlıyorum. Belki o an kendinizi yanlış ifade ettiniz ona bir şey diyemem ama diğer türlü şu an söylediklerinizle çelişmiş olursunuz.

Abooo ne kindar ne başkasının açığını arayan biriymissiniz meğer çevrenize sabırlar size başsagligi dilerim

Abooo ne kindar ne başkasının açığını arayan biriymissiniz meğer çevrenize sabırlar size başsagligi dilerim
Yok hiç öyle değilim. Daha önceden yazdığınız şey üzerinden de hatırlatma yapmak istemezdim normalde ama merak ettiğim için alıntıladım. Belki fikriniz değişmiştir ya da ben o gün yanlış anlamışımdır diye.

Konu sahibinin yasadigi gibi yorumlarda da ayni durumu yasayan cok üye olmuş.Telefonunuzda ne sevgilinizle bu tarz görüntüler çekip kaydedin,ne de tek bile olsaniz uygunsuz fotoğraflarınızi cekmeyin.Telefonunuzu bir yerde unutursunuz,kötü niyetli insanlarin eline geçer en basiti bir tlf tamircisine bile verseniz sizin sildiğinizi sandığınız fotolari videoları bile geri getirebiliyorlar basiniza is alırsınız durduk yerde..Konu sahibi arkadasim, bu konuda hata etmişsin ama yine de durumuna cok üzüldüm.Insaniz hersey bizim için..Bence esinin huyunu yine en iyi sen bilirsin ama esinle yüzyüze konuşamayacak durumda iseniz buraya yazdigin gibi bir mesaj veya esine bir kagida içini dök,bu durumdan ne kadar pisman olduğunu,o usb cihazındakileri unuttuğunu vs hepsini guzelce anlat..Ondan sonra onun vicdanina bırak.Elbette bu görüntüleri görmek cok yıkıcı ama seninle evlenirken de senin bakire olmadığını biliyormuş.Ve dini hassasiyeti cok fazla diyorsun ama nikahtan önce de birlikte yaşamissiniz.Bu kadar muhazakar olup nikahsız ayni evde yasamasi,bakire olmadığını bildiği halde kabul etmesi cok celiskili degil mi..Bitiren insan da bitirir ayrica o fotolari ve videoları görüntülemesi senin dedigin gibi sana karsi yumusarsa onlara bakıp sana hıncınin artmasi icin olmasi da çok saçma.Bu görüntüleri evliliginiz devam etse bile her kavga ettiginizde sana karsi kullanabilir,ayrilsaniz hayatina baskasi girse seni kiskanip yine bu görüntülerle tehdit edip ayirabilir...Yani seni her hususta tehdit edebilir maddi manevi..Lutfen erkeklere bu kadar güvenme.O görüntüleri sil ve ondaki yedeklediklerini de sil..Düğüne 1 hafta kaldiysa organizasyon icin arayanlara ne cevap veriyor..Ne bilim gelinligini teslim alman gerekiyordur,kuafor randevunuzu teyit etmek icin ariyordur burdan verdiği cevaplardan vazgecip vazgecmedigini anlarsin aslinda

bilmekle görmek ayrı
ben de olsam unutmazdım sanırım
yine medeni davranmış diğer sayfalarda başka yorum yoksa
zor iş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…