-
- Konu Sahibi losinggame
İşte kötü şeyler göreceğinizi düşündüğünüz an kapatsanız görmemiş olursunuz. Bilerek saklıyorsa haklısınız ama unutmuşsa, farkında olmadan bir yerlerde kalmışsa izlememek, devamını tahmin edince rahatsız hissetmeden orda bırakmak bana daha mantıklı geliyor.Hayır onu demek istemiyorum. Kendimden örnekle açıklayayım. Eşimi seviyorum, boşanmak gibi bir düşüncem yok. Benden önceki sevgilisini tanıyorum, seviştiklerini ve bir süre birlikte yaşadıklarını biliyorum. Kadınla hiç bir derdim de yok. Ama şu an eşimin o kadınla cinsellik içeren fotoğraf ya da videosunu görsem bu evlilik benim için biter. 1 tane ya da 10 tane görmem bir şeyi değiştirmez. Niye seviştin diye bitmez.
1-ben hayatıma aldığım adamı tanımamışım
2-bu içeriklerin bizim evimizde saklanıyor olması bana saygısızlık.
Anlatamıyorumİşte kötü şeyler göreceğinizi düşündüğünüz an kapatsanız görmemiş olursunuz. Bilerek saklıyorsa haklısınız ama unutmuşsa, farkında olmadan bir yerlerde kalmışsa izlememek, devamını tahmin edince rahatsız hissetmeden orda bırakmak bana daha mantıklı geliyor.
Yani bence mesele görmek değil de, öyle görüntülerin bir yerlerde var olduğunu , birilerinin onları depoladığını bilmek bence asıl huzursuz eden şey.. ben öyle düşünüyorumİşte kötü şeyler göreceğinizi düşündüğünüz an kapatsanız görmemiş olursunuz. Bilerek saklıyorsa haklısınız ama unutmuşsa, farkında olmadan bir yerlerde kalmışsa izlememek, devamını tahmin edince rahatsız hissetmeden orda bırakmak bana daha mantıklı geliyor.
Neden bişey bulmsk ıcın araştırmıskı .Daha onceden benım face sıfrem sevgılımdeydı .Nıye ole bır mok yedım bılmıom onun da dıfresı bendeydı .Gızlı resımler vardı .Erkek arkadaslarımız ve kız arkadaslarımız tatıle gıtmıstık.Sosyal arkadas .Sen nasıl bu kadar ozgursun diye ayrılmıştı benden .Senı cok ıyı anlıorum.Cunku bende sevgılımı sevıodun.Ondan sonrada hıc bır sey duzelmedı zaten.Baxıları nelerı kabul edıo baxılarıda boyle işte .Zor ama buda gecer .Çok aglıcskdın uzuluceksın ama oldu olsn ne yapalım .Hayatımın en zor yolculuğuna çıkacağım birazdan kabus gibi. Şu an yaşadığım hiç birşey gerçek gibi gelmiyor. Yeni üyelik açtım öncekinde kişisel bilgilwrim ifşa olur diye lütfen kapatmayın
4 senelik beraberlik ve 6 aylık bir evlilik çoK sevdik çok mücadele ettik nihayet evlendik ge herşey o kadar güzeldi ki... bir kaç günlüğüne ablamın yanına geldim. O evde kaldı. Dün bana bi usb fotosu attı içinde resimlerin var dedi. Yemin ederim hatırlamadım. Daha önce ilişkim oldu üniversitedeydim üzerinden 6-7 sene geçti. İçindeki fotolardan attı bi kaç tane benim üni zamanondaki erkek arkadaşımla açık seçik denilebilecek foto ve videolarım var. Yemin ederim unutmuştum bu evde olduğunu bile hatırlamıyorum. Attım sildim sanıyorum herşeyi. 1 hafta sonra memlekette düğünümüz var. Corona yüzünden sadece nikah yapmıştık. Aradım onlarca kez açmadı bitti dedi 3 kere de boş ol. Yeminler ettim geçmişteydi senden sonra asla bişey olmadı diye. Evet ama bu gördüklerimi nasıl unutacağım dedi. Zaman ver biraz sakinleş dedim o fotolardan kendine de yedeklemiş. Sana karşı insafa gelmeyeceğim yumuşamayacağım dedi. Ailene söyle bitti bu iş. Ben de yarın ailemin yanına gideceğim dedi. Dönünce medeni insanlar gibi ayrılalım zorlaştırma bu işi ben artık seni sevemem dokunamam dedi. Ünide ilişkim olduğunu biliyordu öncesinde konuşmuştuk ama görmek bitirdi onu.Elim ayağım titriyor sabahı zor ettim. Ne kadar yalvaraam da kabul etmiyor birazdan uçağa binip yanına gideceğim. Evde mi bilmiyorum,yola çıktı mı? Kızlar yemin ederim ben eşimi çok seviyorum o hayatıma girdikten sonra asla bi ihanetim yanlışım olmadı. Tövbe ettim yanlışlarıma Allah biliyor. Ama bunları nasıl unutacağız nasıl atlatacağız istemiyorum seni gelme görürsem kendimi kaybederim dedi. Allah aşkına ben ne yapacağım bitik haldeyim bir erkek için çok çok zor anlıyorum ama bişey değişmedi ki sevgimden. Nolur bana dua edin napacağım ben
AaaaAnlatamıyorumgörmek değil mesele. O görüntülerin çekilmiş ve saklanmış olması.
Yani bence mesele görmek değil de, öyle görüntülerin bir yerlerde var olduğunu , birilerinin onları depoladığını bilmek bence asıl huzursuz eden şey.. ben öyle düşünüyorum
İşte o müstehcen bile olsa kısmı bana göre değil. Yeni nesil bunu çok eğlenceli buluyor olabilir ama bana çok avam geliyor, üzgünüm.Aaaaeeee şimdi siz eşinizle sarmaş dolaş fotoğraf çekmiyor musunuz? mesela bir fotoğraf çekiyırsunuz telefonla bulut’tur, icloud’tur, drive’dır habersiz bir sürü yere kaydoluyor. Sonra yıllar sonra silseniz bile hoooppp önüne çıkıyor. Valla zor mesele. İnsan birlikte olduğu kişiyle ya bir gün ayrılırız diye yaşamıyor ki. O yüzden de yaşadıkları anıları (müstehcen bile olsa) fotoğraflıyor.
Anladım. Tabi sizin fikriniz saygı duyuyorumİşte o müstehcen bile olsa kısmı bana göre değil. Yeni nesil bunu çok eğlenceli buluyor olabilir ama bana çok avam geliyor, üzgünüm.
Afedersiniz ama siz kendinizi yerip ona hak verirken o sizin üstünüze nasıl gelmesin?Hayatımın en zor yolculuğuna çıkacağım birazdan kabus gibi. Şu an yaşadığım hiç birşey gerçek gibi gelmiyor. Yeni üyelik açtım öncekinde kişisel bilgilwrim ifşa olur diye lütfen kapatmayın
4 senelik beraberlik ve 6 aylık bir evlilik çoK sevdik çok mücadele ettik nihayet evlendik ge herşey o kadar güzeldi ki... bir kaç günlüğüne ablamın yanına geldim. O evde kaldı. Dün bana bi usb fotosu attı içinde resimlerin var dedi. Yemin ederim hatırlamadım. Daha önce ilişkim oldu üniversitedeydim üzerinden 6-7 sene geçti. İçindeki fotolardan attı bi kaç tane benim üni zamanondaki erkek arkadaşımla açık seçik denilebilecek foto ve videolarım var. Yemin ederim unutmuştum bu evde olduğunu bile hatırlamıyorum. Attım sildim sanıyorum herşeyi. 1 hafta sonra memlekette düğünümüz var. Corona yüzünden sadece nikah yapmıştık. Aradım onlarca kez açmadı bitti dedi 3 kere de boş ol. Yeminler ettim geçmişteydi senden sonra asla bişey olmadı diye. Evet ama bu gördüklerimi nasıl unutacağım dedi. Zaman ver biraz sakinleş dedim o fotolardan kendine de yedeklemiş. Sana karşı insafa gelmeyeceğim yumuşamayacağım dedi. Ailene söyle bitti bu iş. Ben de yarın ailemin yanına gideceğim dedi. Dönünce medeni insanlar gibi ayrılalım zorlaştırma bu işi ben artık seni sevemem dokunamam dedi. Ünide ilişkim olduğunu biliyordu öncesinde konuşmuştuk ama görmek bitirdi onu.Elim ayağım titriyor sabahı zor ettim. Ne kadar yalvaraam da kabul etmiyor birazdan uçağa binip yanına gideceğim. Evde mi bilmiyorum,yola çıktı mı? Kızlar yemin ederim ben eşimi çok seviyorum o hayatıma girdikten sonra asla bi ihanetim yanlışım olmadı. Tövbe ettim yanlışlarıma Allah biliyor. Ama bunları nasıl unutacağız nasıl atlatacağız istemiyorum seni gelme görürsem kendimi kaybederim dedi. Allah aşkına ben ne yapacağım bitik haldeyim bir erkek için çok çok zor anlıyorum ama bişey değişmedi ki sevgimden. Nolur bana dua edin napacağım ben
Kusura bakmayın ama siz daha geçenlerde burada şort giyen kadınlarla ilgili çirkin genellemelerde bulunmuştunuz.En başta siz ayrım yapıyor kendi cinsinizi ve kendinizi oteliyorsunuz ona bu gücü siz veriyorsunuz ve daha nicesine.
Abooo ne kindar ne başkasının açığını arayan biriymissiniz meğerKusura bakmayın ama siz daha geçenlerde burada şort giyen kadınlarla ilgili çirkin genellemelerde bulunmuştunuz.
Hemcinslerinizin olduğu bir sitede eşinizin sözleri üzerinden bir kısmı ötelediğinizi hatırlıyorum. Belki o an kendinizi yanlış ifade ettiniz ona bir şey diyemem ama diğer türlü şu an söylediklerinizle çelişmiş olursunuz.
Yok hiç öyle değilim. Daha önceden yazdığınız şey üzerinden de hatırlatma yapmak istemezdim normalde ama merak ettiğim için alıntıladım. Belki fikriniz değişmiştir ya da ben o gün yanlış anlamışımdır diye.Abooo ne kindar ne başkasının açığını arayan biriymissiniz meğerçevrenize sabırlar size başsagligi dilerim