-
- Konu Sahibi losinggame
Bakıp bakmamam önemli değil ki. Bir tane bile görsem durum ortada. Bunu daha önce de yaşamışım, ayrılığın eşiğinden dönmüşüm, daha altı aylık evliyken tekrar benzer bir durumla karşı karşıya kalıyorum. Bir videoda görsem, beş video da görsem zaten evliliğime zarar vermiştir o durum.Ama şöyle düşünün. Bir kaç fotoğraf gördüğünüzde ve o göreceğiniz ve izleyeceğiniz şeylerin evliliğinize zarar vereceğini bildiğinizde, bunu kaldıramayacağınızı düşündüğünüzde izlemeye, bakmaya devam eder miydiniz?
Ortak evde bulundugunu kanıtlayamaz. Karsı taraf bekar evımden aldı derse nasıl ıspatlayacak. Bundan zıyade adam bu bekaret konusu ve ılk tartısma yasadıgı konudan zaten doluymus, bıle ısteye aramıs bulmus bence. Konu sahıbı de hala gırmıyor, cok bosluk var konuda, gelıp adam gibi paragraf atması lazım kı bız de ona gore yorum yapalım, varsayımlar ustunden dallandı budaklandı bosyereSadakatsizlik değil ki haklı sebep. Ben bu admın/kadının bu tip fotoğraf ve videolarını ortak kullandığımız evde buldum. Bu beni rahatsız etti ve bu evliliği sürdürmek istemiyorum. Bu kadar.
Mesajları var adamın elinde. Kanıtlayabilir.Ortak evde bulundugunu kanıtlayamaz. Karsı taraf bekar evımden aldı derse nasıl ıspatlayacak. Bundan zıyade adam bu bekaret konusu ve ılk tartısma yasadıgı konudan zaten doluymus, bıle ısteye aramıs bulmus bence. Konu sahıbı de hala gırmıyor, cok bosluk var konuda, gelıp adam gibi paragraf atması lazım kı bız de ona gore yorum yapalım, varsayımlar ustunden dallandı budaklandı bosyere
Bak ondan haberim yoktu. Adam fazla kurnaz yalnız, yani sadece benim mi içim fesat yoksa bildiğin fırsat mı kollamış adam yaMesajları var adamın elinde. Kanıtlayabilir.
Arayıp bulmamış onu da yazdı konu sahibi. Ortak kullandıkları, kablo, usb vs koydukları kutudaymış bellek.
Farklı düşünüyoruzBakıp bakmamam önemli değil ki. Bir tane bile görsem durum ortada. Bunu daha önce de yaşamışım, ayrılığın eşiğinden dönmüşüm, daha altı aylık evliyken tekrar benzer bir durumla karşı karşıya kalıyorum. Bir videoda görsem, beş video da görsem zaten evliliğime zarar vermiştir o durum.
Valla arada bir yerlerde yazmıştı cicim konu çok uzun bulabilirsem alıntılarım bi ara.KudrAlobar daha önce de buna benzer bir şey yaşadığını nerede söyledi konu sahibi ya kaçırdım ben?
Yani bir kez yaşamışsınız ikinci kez yaşamamak için önlem almamışsınız ki konu sahibi?
Ben sizi de eşinizi de anlıyorum ama ben olsam muhtemelen sindiremezdim.. sevdiğim adamın başka bir kadınla olan görüntüleri beynimden silinmezdi kolay kolay.
silmeye çalıştıkça daha da yerleşiyor bu tarz anılar. İnsan beyninin bize muhalefeti işte...
ben sadece eşinizin neden yedeklediğini anlayamadım. Bu beni rahatsız etti.
bir de sizin eşinizden önce bir şeyler yaşamayız değil, bunları kaydedip depolamanız enteresan geldi
Ben tek fotoya baksam diğerlerine de bakmadan duramazdım, sabrınız takdire şayanFarklı düşünüyoruzbenim de eşim ile sevgiliyken başıma geldi. Bir tek fotoğraftan dosyanın içeriğini anladığım için bakmadım. Görüştüğümüzde de silmesini istedim. O da sildi. Gördüğüm ilk fotoğraf aynada kızın gecelik giydiği bir fotoğraftı. Devamına baksaydım muhtemelen hala içim içimi yerdi. Belki ona yansıtmazdım(buna hakkım yok) ama devam ettiğim takdirde sürekli o görüntüler gözümün önüne gelir ve çok huzursuz olurdum.
Düğün dernek üstü fırsat kollayacağını sanmıyorum ama insanoğlu... Ayrılmayı kafasına koymuş olsa o kadar masrafa girmezdi bence.Bak ondan haberim yoktu. Adam fazla kurnaz yalnız, yani sadece benim mi içim fesat yoksa bildiğin fırsat mı kollamış adam ya
Devam etmeyi düşünmüşsünüz çünkü. Aklınızda bitirmek olsa tek foto 20 foto bir şeyi değiştirmezdi.Farklı düşünüyoruzbenim de eşim ile sevgiliyken başıma geldi. Bir tek fotoğraftan dosyanın içeriğini anladığım için bakmadım. Görüştüğümüzde de silmesini istedim. O da sildi. Gördüğüm ilk fotoğraf aynada kızın gecelik giydiği bir fotoğraftı. Devamına baksaydım muhtemelen hala içim içimi yerdi. Belki ona yansıtmazdım(buna hakkım yok) ama devam ettiğim takdirde sürekli o görüntüler gözümün önüne gelir ve çok huzursuz olurdum.
Oooo tamamdır abla ben bir karıştırayım, merak ettim. Yok artık çünkü.Valla arada bir yerlerde yazmıştı cicim konu çok uzun bulabilirsem alıntılarım bi ara.
Kendimi biliyorum. Ben böyle şeylerde karşı tarafı suçlayamıyorum. Çok mantıksız geliyor. Sonuçta geçmişi. Ama duygusal olarak çok yıpranırım. O yüzden bakamam asla.Ben tek fotoya baksam diğerlerine de bakmadan duramazdım, sabrınız takdire şayan
. Bi keresinde yine çok kötü kavga etmiştik buna benzer bi mevzuda o zaman atlatmam aylar sürdü bunun tam düğünden bi hafta önce çıkması bana bi işaret ben artık mücadele etmeyeceğim sen buna değmezsin dedi
Al şekerim.Oooo tamamdır abla ben bir karıştırayım, merak ettim. Yok artık çünkü.
Adam son bir olay beklıyormus demek kiDüğün dernek üstü fırsat kollayacağını sanmıyorum ama insanoğlu... Ayrılmayı kafasına koymuş olsa o kadar masrafa girmezdi bence.
daha önce de buna benzer bir şey yaşadığını nerede söyledi konu sahibi ya kaçırdım ben?
Yorumunuz için teşekkür ederim. Acı içindeyim. Uçaktan iner inmez ofisine gittim kapıyı açtı buz gibiydi. Tiksinir gbi bakıyordu bana. Senden önceydi sana hiç bir hatam olmadı desem de o fotoların arasında beraber hayallerimizi fikirlerimizi yazdığımız şeyler vardı. Bir de eşimle daha önce birlikte kaldığımız bi yerde onunla da kalmıştım o fotolar. Nasıl için kaldırdı dedi. O çocukla ilişkin bitmiş ona benzer birini bulup aynı ilişkiyi devam ettirmeye çalışmış evlenmişsin dedi. Sana karşı içimde hiçbişey yok artık bitti dedi. Ailesini arayacakmış düğün iptal diye. Bi keresinde yine çok kötü kavga etmiştik buna benzer bi mevzuda o zaman atlatmam aylar sürdü bunun tam düğünden bi hafta önce çıkması bana bi işaret ben artık mücadele etmeyeceğim sen buna değmezsin dedi.Dokunmaya çalıştım uzaklaştı eve git ben akşam geleceğim dedi. Ama akşam da bişey farketmeyecek kafasında bitirmiş durumda hiç bişey gerçek gibi gelmiyor
O zaman bu durumda konu sahibinin eşi kendine bahane mi arıyordu? Çünkü devam etmek istemiyor muydu?Devam etmeyi düşünmüşsünüz çünkü. Aklınızda bitirmek olsa tek foto 20 foto bir şeyi değiştirmezdi.
Hayatımın en zor yolculuğuna çıkacağım birazdan kabus gibi. Şu an yaşadığım hiç birşey gerçek gibi gelmiyor. Yeni üyelik açtım öncekinde kişisel bilgilwrim ifşa olur diye lütfen kapatmayın
4 senelik beraberlik ve 6 aylık bir evlilik çoK sevdik çok mücadele ettik nihayet evlendik ge herşey o kadar güzeldi ki... bir kaç günlüğüne ablamın yanına geldim. O evde kaldı. Dün bana bi usb fotosu attı içinde resimlerin var dedi. Yemin ederim hatırlamadım. Daha önce ilişkim oldu üniversitedeydim üzerinden 6-7 sene geçti. İçindeki fotolardan attı bi kaç tane benim üni zamanondaki erkek arkadaşımla açık seçik denilebilecek foto ve videolarım var. Yemin ederim unutmuştum bu evde olduğunu bile hatırlamıyorum. Attım sildim sanıyorum herşeyi. 1 hafta sonra memlekette düğünümüz var. Corona yüzünden sadece nikah yapmıştık. Aradım onlarca kez açmadı bitti dedi 3 kere de boş ol. Yeminler ettim geçmişteydi senden sonra asla bişey olmadı diye. Evet ama bu gördüklerimi nasıl unutacağım dedi. Zaman ver biraz sakinleş dedim o fotolardan kendine de yedeklemiş. Sana karşı insafa gelmeyeceğim yumuşamayacağım dedi. Ailene söyle bitti bu iş. Ben de yarın ailemin yanına gideceğim dedi. Dönünce medeni insanlar gibi ayrılalım zorlaştırma bu işi ben artık seni sevemem dokunamam dedi. Ünide ilişkim olduğunu biliyordu öncesinde konuşmuştuk ama görmek bitirdi onu.Elim ayağım titriyor sabahı zor ettim. Ne kadar yalvaraam da kabul etmiyor birazdan uçağa binip yanına gideceğim. Evde mi bilmiyorum,yola çıktı mı? Kızlar yemin ederim ben eşimi çok seviyorum o hayatıma girdikten sonra asla bi ihanetim yanlışım olmadı. Tövbe ettim yanlışlarıma Allah biliyor. Ama bunları nasıl unutacağız nasıl atlatacağız istemiyorum seni gelme görürsem kendimi kaybederim dedi. Allah aşkına ben ne yapacağım bitik haldeyim bir erkek için çok çok zor anlıyorum ama bişey değişmedi ki sevgimden. Nolur bana dua edin napacağım ben
Hayır onu demek istemiyorum. Kendimden örnekle açıklayayım. Eşimi seviyorum, boşanmak gibi bir düşüncem yok. Benden önceki sevgilisini tanıyorum, seviştiklerini ve bir süre birlikte yaşadıklarını biliyorum. Kadınla hiç bir derdim de yok. Ama şu an eşimin o kadınla cinsellik içeren fotoğraf ya da videosunu görsem bu evlilik benim için biter. 1 tane ya da 10 tane görmem bir şeyi değiştirmez. Niye seviştin diye bitmez.O zaman bu durumda konu sahibinin eşi kendine bahane mi arıyordu? Çünkü devam etmek istemiyor muydu?
Gördüğüm tek şey gecelikli bir fotoğraftı. Kız arkadaşı yalnızdı. Ama eminim devamında başka fotoğraflar ve videolar vardır. Baksaydım devam edemezdim. Ne göreceğim belli değil. Evet geçmişi, onu suçlamaya hakkım yok ama gözümün önünden gitmezdi. Bakamadım o yüzden. İyi ki de bakmamışımDevam etmeyi düşünmüşsünüz çünkü. Aklınızda bitirmek olsa tek foto 20 foto bir şeyi değiştirmezdi.