Allah aşkına yardım edin

Bende buna benzer bir olay yaşamıştım. Evliliğimin ikinci ayıydı. Erkenden uykuya dalmıştım. Eski eşimde telefonuma bakmış. Normalde çok karıştırmazdı ama karıştırası tutmuş o gece. 2 yıl önceki sevgilimle olan mesajlaşmalarımızı instadan görmüş okumuş. Resim video filan yoktu ama sevgili mesajlaşmalarıydı işte. Dersane çıkışı akşam sevgilimle parkta bankta oturmuştuk. Başını omzuma yaslayıp uyumuştu. Ona ithafen mesajda seninle tekrar uyumak istiyorum gibi bir şey yazmıştı. Bu gibi şeyler yani. Cinsel içerikli konuşma gibi değildi ama iki sevgili konuşması işte. Hiç unutmuyorum gecenin bir yarısı eşim geldi kulağıma fısıldayarak hani kimseyle yatmamıştın dedi. Bende anlamadım uyandım ne oluyor filan sordum mesajları gösterdi. Ne kadar yemin de etsem gerçeği de anlatsam inanmadı. Sen başkasıyla yatmışsın ben seninle bir daha yapamam dedi. 15 gün filan benimle konuşmadı. Ve ben bu süreyi yemeden içmeden kesilerek ona yalvararak geçirdim. Bu mesajlarında kopyasını alıp kendisine atıp saklamış. Sürekli tehdit etti bununla beni. Evliliğimizde şiddet hakaret her şey vardı. Bu mesajlar yüzünden benim bunları hakettiğimi söylüyordu. Taa boşanana kadar hakaret ediyordu. İşte seni s….ler yok başkasıyla yatmışsın hatta bana sen bakir değildin kesin diktirdin gibi çirkin şeyler bile söyledi. 2 ay vajinusmusla uğraşmamıza rağmen. Demek istediğim şey yani. Normal insan evet sinirlenir bozulur ama bir süre geçtikten sonra oturup kararını verir. Ya sindirip konuyu tamamen kapatıp devam edersin yada sindiremeyip boşanırsın. Benimki hem sindirmedi hemde boşanmadı. Ama bana etmediği kalmadı. Şiddet zaten vardı. Bu olayı yaşayınca şiddetin sebebini hep buna yordu. Başka bir şeye sinirleniyordu aslında ama sinirini yine bu mesajları kullanarak çıkarıyordu. Aman diyim sakın ikna edip yola devam etme. Bırak sindiriyorsa sindirsin yoksa da bitsin. Takıntılı biriyse asla unutmaz. Bir ömür kalkar başına.

Bakıp bakmamam önemli değil ki. Bir tane bile görsem durum ortada. Bunu daha önce de yaşamışım, ayrılığın eşiğinden dönmüşüm, daha altı aylık evliyken tekrar benzer bir durumla karşı karşıya kalıyorum. Bir videoda görsem, beş video da görsem zaten evliliğime zarar vermiştir o durum.

Sadakatsizlik değil ki haklı sebep. Ben bu admın/kadının bu tip fotoğraf ve videolarını ortak kullandığımız evde buldum. Bu beni rahatsız etti ve bu evliliği sürdürmek istemiyorum. Bu kadar.
Ortak evde bulundugunu kanıtlayamaz. Karsı taraf bekar evımden aldı derse nasıl ıspatlayacak. Bundan zıyade adam bu bekaret konusu ve ılk tartısma yasadıgı konudan zaten doluymus, bıle ısteye aramıs bulmus bence. Konu sahıbı de hala gırmıyor, cok bosluk var konuda, gelıp adam gibi paragraf atması lazım kı bız de ona gore yorum yapalım, varsayımlar ustunden dallandı budaklandı bosyere

Mesajları var adamın elinde. Kanıtlayabilir.

Arayıp bulmamış onu da yazdı konu sahibi. Ortak kullandıkları, kablo, usb vs koydukları kutudaymış bellek.

KudrAlobar daha önce de buna benzer bir şey yaşadığını nerede söyledi konu sahibi ya kaçırdım ben?

Yani bir kez yaşamışsınız ikinci kez yaşamamak için önlem almamışsınız ki konu sahibi?

Ben sizi de eşinizi de anlıyorum ama ben olsam muhtemelen sindiremezdim.. sevdiğim adamın başka bir kadınla olan görüntüleri beynimden silinmezdi kolay kolay.

silmeye çalıştıkça daha da yerleşiyor bu tarz anılar. İnsan beyninin bize muhalefeti işte...

ben sadece eşinizin neden yedeklediğini anlayamadım. Bu beni rahatsız etti.

bir de sizin eşinizden önce bir şeyler yaşamayız değil, bunları kaydedip depolamanız enteresan geldi

Mesajları var adamın elinde. Kanıtlayabilir.

Arayıp bulmamış onu da yazdı konu sahibi. Ortak kullandıkları, kablo, usb vs koydukları kutudaymış bellek.
Bak ondan haberim yoktu. Adam fazla kurnaz yalnız, yani sadece benim mi içim fesat yoksa bildiğin fırsat mı kollamış adam ya

Farklı düşünüyoruz benim de eşim ile sevgiliyken başıma geldi. Bir tek fotoğraftan dosyanın içeriğini anladığım için bakmadım. Görüştüğümüzde de silmesini istedim. O da sildi. Gördüğüm ilk fotoğraf aynada kızın gecelik giydiği bir fotoğraftı. Devamına baksaydım muhtemelen hala içim içimi yerdi. Belki ona yansıtmazdım(buna hakkım yok) ama devam ettiğim takdirde sürekli o görüntüler gözümün önüne gelir ve çok huzursuz olurdum.

Valla arada bir yerlerde yazmıştı cicim konu çok uzun bulabilirsem alıntılarım bi ara.

Ben tek fotoya baksam diğerlerine de bakmadan duramazdım, sabrınız takdire şayan

Bak ondan haberim yoktu. Adam fazla kurnaz yalnız, yani sadece benim mi içim fesat yoksa bildiğin fırsat mı kollamış adam ya
Düğün dernek üstü fırsat kollayacağını sanmıyorum ama insanoğlu... Ayrılmayı kafasına koymuş olsa o kadar masrafa girmezdi bence.

Devam etmeyi düşünmüşsünüz çünkü. Aklınızda bitirmek olsa tek foto 20 foto bir şeyi değiştirmezdi.

Ben tek fotoya baksam diğerlerine de bakmadan duramazdım, sabrınız takdire şayan
Kendimi biliyorum. Ben böyle şeylerde karşı tarafı suçlayamıyorum. Çok mantıksız geliyor. Sonuçta geçmişi. Ama duygusal olarak çok yıpranırım. O yüzden bakamam asla.

daha önce de buna benzer bir şey yaşadığını nerede söyledi konu sahibi ya kaçırdım ben?

Burada ifade etmiş:

O zaman bu durumda konu sahibinin eşi kendine bahane mi arıyordu? Çünkü devam etmek istemiyor muydu?
Hayır onu demek istemiyorum. Kendimden örnekle açıklayayım. Eşimi seviyorum, boşanmak gibi bir düşüncem yok. Benden önceki sevgilisini tanıyorum, seviştiklerini ve bir süre birlikte yaşadıklarını biliyorum. Kadınla hiç bir derdim de yok. Ama şu an eşimin o kadınla cinsellik içeren fotoğraf ya da videosunu görsem bu evlilik benim için biter. 1 tane ya da 10 tane görmem bir şeyi değiştirmez. Niye seviştin diye bitmez.

1-ben hayatıma aldığım adamı tanımamışım
2-bu içeriklerin bizim evimizde saklanıyor olması bana saygısızlık olduğu için biter.

Devam etmeyi düşünmüşsünüz çünkü. Aklınızda bitirmek olsa tek foto 20 foto bir şeyi değiştirmezdi.
Gördüğüm tek şey gecelikli bir fotoğraftı. Kız arkadaşı yalnızdı. Ama eminim devamında başka fotoğraflar ve videolar vardır. Baksaydım devam edemezdim. Ne göreceğim belli değil. Evet geçmişi, onu suçlamaya hakkım yok ama gözümün önünden gitmezdi. Bakamadım o yüzden. İyi ki de bakmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…