Allah aşkına yardım edin

Yani herkes adam haklı demiş de bence saçmalık
Ondan önce olan bir ilişki için seni böyle yargılaması falan ne oluyoruz ya?
Kendisinin hiç ilişkisi olmadı mı senden önce?
Ne kadar saçma sapan şeyler bunlar
Bence konu onceden iliskisi olmasi degil. Zaten biliyormus da oldugunu.
Mesele o fotograflarin hala durup adamin onune kadar gelmesi.
Bir iliski bitince o iliskiye dair fotoğraf saklanmaz. Hele de evlenip kendi evinde...

"Hele bu öncede olmuş bu kez bunu kutsanmis bir ilahi işaret atfetmesi "
Gerçekten çok çirkin şu söz. Bu adama üzgünüm hak vermiyorum. Biz insaniz hata yapariz. Unutkanligimin bedeli bu mu? Sevgime zerre önem vermemiş, yaşanmış onca yılın hatrı bile yokmuş...
Usb yi yedeklemesi ve bir nevi kendini garantiye alması. Bunu asla affetmezdim.
Bak yazmış kendisi de nikah olmadan önce de beraber olmuş eşiyle. O zaman sorun yoktu da nikah kıyılınca mı bu kız senin namusun oldu kendini aldatılmış hissettin. Madem bir foto gördün hoşuna gitmedi bakma devamına ne izliyorsun. Üstüne yedek almak çok kurnazca. Resmen bir açık olursa kullanırım mantığı ile yapılmış. aşk sevgi bu mu ?
Bu erkeklerin namus kavramını aklım almıyor

@KudrAlobar daha önce de buna benzer bir şey yaşadığını nerede söyledi konu sahibi ya kaçırdım ben? 😱

Yani bir kez yaşamışsınız ikinci kez yaşamamak için önlem almamışsınız ki konu sahibi?
oyle bırsey yok zaten daha once de benzer sekılde bu tarz goruntulerını yakalamamıs adam
konu sahıbı bır konuda tartıssak bır olay olsa ben 2 gunde atlatırım esım aylarca atlatamaz dedı sadece
daha once de bu tarz yakalamıstı demedı

Bence konu onceden iliskisi olmasi degil. Zaten biliyormus da oldugunu.
Mesele o fotograflarin hala durup adamin onune kadar gelmesi.
Bir iliski bitince o iliskiye dair fotoğraf saklanmaz. Hele de evlenip kendi evinde...
Adam resmen kızın eşyalarını karıştırıp birşeyler bulmaya çalışmış
Tabiki silmesi gerek ama unutmuş işte ne var yani bunda bu kadar
Ben eşimin eski fotolarını görsem niye silmedin diye iki söylenirim büyütmem
Hayat kısa niye zorlaştırıyorlar ki insanlar anlamıyorum

Bak yazmış kendisi de nikah olmadan önce de beraber olmuş eşiyle. O zaman sorun yoktu da nikah kıyılınca mı bu kız senin namusun oldu kendini aldatılmış hissettin. Madem bir foto gördün hoşuna gitmedi bakma devamına ne izliyorsun. Üstüne yedek almak çok kurnazca. Resmen bir açık olursa kullanırım mantığı ile yapılmış. aşk sevgi bu mu ?
Bu erkeklerin namus kavramını aklım almıyor

yani hassasiyeti olan adamın hep hassasiyeti olur. en baştan yoktu, hatta beraber de oldu.
tamam görmek hoş değil ama tepkileri abartı.
en baştan bu tepkiyi verip hiç ilişki yürütüp evlenmeseymiş keşke

Kendimi biliyorum. Ben böyle şeylerde karşı tarafı suçlayamıyorum. Çok mantıksız geliyor. Sonuçta geçmişi. Ama duygusal olarak çok yıpranırım. O yüzden bakamam asla.
bu kendını bılmek ve olgun davranmaktır bence bende sızın gıbı dusunuyorum
hem ne hıssedecegını bılıp hem kurcalayıp hem kendıne ''bosanmada kullanırım (yanı senı ortalara dokerım)''seklınde yaklasım korkunc sahsen

konu sahıbı zaten olanı kımseye anlatmasın dıye mucadele eder adam gerekırse soylemek zorunda kalırım dese zaten tamam der bosanma davası adı altında kullanıcam dıyerek hınc cıkarmaya calısmak ,kendınle celısmek olur o resımlerı saklamak ve ne oldugunu anlamana ragmen sonuna kadar bakmaya devam etmek

adam sonuna kadar neye baktı ne aradı acaba olmayan beynını mı aradı oralarda merak ettım gordun resımı kapat ıste :KK70:

oyle bırsey yok zaten daha once de benzer sekılde bu tarz goruntulerını yakalamamıs adam
konu sahıbı bır konuda tartıssak bır olay olsa ben 2 gunde atlatırım esım aylarca atlatamaz dedı sadece
daha once de bu tarz yakalamıstı demedı

yakalamamışda eski sevgilisi ile ilgili bir mevzu olmuş o zamanda baya trip atmış zor toparlamış adam

yani hassasiyeti olan adamın hep hassasiyeti olur. en baştan yoktu, hatta beraber de oldu.
tamam görmek hoş değil ama tepkileri abartı.
en baştan bu tepkiyi verip hiç ilişki yürütüp evlenmeseymiş keşke
yoo onunla bakire olmamasına rağmen evlendiği için adam övgüleri hak ediyor. Kadın ona şükür etmeli niye çünkü ondan başkası evlenmezdi onunla. Çok anlayışlı bir adam olduğu için bu durumu göz ardı edip evlendi. Bunun karşılığında da kadını kendine köle yapacak

yoo onunla bakire olmamasına rağmen evlendiği için adam övgüleri hak ediyor. Kadın ona şükür etmeli niye çünkü ondan başkası evlenmezdi onunla. Çok anlayışlı bir adam olduğu için bu durumu göz ardı edip evlendi. Bunun karşılığında da kadını kendine köle yapacak

valla konu sahibi dik durmak zorunda. sevdiği için şu an tamamen duyguları ön planda, mantıklı düşünemiyor ama sakin ve dik olmak zorunda. yoksa bu adamın oyuncağı olur.

valla konu sahibi dik durmak zorunda. sevdiği için şu an tamamen duyguları ön planda, mantıklı düşünemiyor ama sakin ve dik olmak zorunda. yoksa bu adamın oyuncağı olur.
İnşallah iş işten geçmeden gerçekleri görür 🤷‍♀️

bu arada eski sevgilisiyle gittiği yere bu adamla gitmiş olmasında da tuhaf birşey yok bence.
mesela erkek arkadaşımla gidip yemek yemekten, müzik dinlemekten keyif aldığımız yerler aynı gibi. birbirimizi tanımadan öncede oralara gidiyorduk haliyle eski sevgililerimizle de oralara gitmişizdir. ama hiç aklıma bak beni aynı mekanlara götürüyor demek gelmedi.
tatil için de aynısı geçerli. alaçatıyı ikimizde seviyoruz, kendisi rüzgar sörfü yapıyor. eskiden de orada aynı mekanda takılmış, biz gidincede o mekanda takıldık. bu beni daha değersiz yapmıyor. biz orada kendi anılarımızı yarattık.
hiç de eski sevgilisini düşündüren bir hareketi olmadı.
yani adamın buna takması da çok aşırı duygusal ve bence gereksiz bir yaklaşım.

Abi bebe mi bu adam bı de sanki aldatmissiniz gibi hallere girmiş. Dedolsun gitsin em fazla ne kadar açık seçik olabilir öpüşürken pozlariniz vardır en fazla seks görüntüleriniz mi var yani. Drama Queen.

Evet aynı şeyle karşılaşsam ben de sizin gibi düşünürdüm. Eşim bugün o fotolarda birbirinizi çok sevdiğinizi gördüm,Çoğu şeyde ilkin olmadığını biliyordum ama bu çok fazla geldi dedi. Evet çok sevmiştim ama bitti gitti geçmişte kaldı. Sevmediğim bi adamla günübirlik bişey yaşayan biri olsaydım daha mı iyi olacaktı,ben sadece değer verdiğim bi insanla yaşadım bunları. Senin yerin ondan ayrı senle yaşadıklarım da öyle dedim ama taktı kafaya bi kere şu an kendini her anlamda o eski ilişkinin devamı gibi görüyor.
Ya bi gitsin ya
Kendi ilişkileri olmamış sanki
Kimbilir kaç kişi oldu senden önce

@sonbahar765544 bu adamla devam etmekte kararlı gibisiniz. Ne yapalım hayırlısı

Bize uzaktan davulun sesi hoş gelir C Calcifer Empati yaptigimda cok cok zor be! Devam etmemenin dogru oldugunu kimimiz tecrübe etmeden yaşamadan anlamiyor. Çünkü sevgi kadar güçlü bir şey yok...
konu sahıbı ateslere yuruyor bıle bıle lades dıyecegım dıyor sonra da buraya gelıp aglayacagım sızde bana kendı dusen aglamaz dıyeceksınız dıyor aslında bu ısrarıyla

yanı herseyın farkında bıle ısteye devam edıyor suan

nıkah oldu dıye dönüş yok sanıyor biterse benım ıcın ölüm dıyor oyle yanlıs bır dusunce kı ...evlense bıle adam bosanmakta ısrar edecek adam ıstemıyor zorlamaması lazım
bu konu yuzunden degıl konu sahıbı kendısı bosanmak ıstese bırsey canını sıktıgı ıcın, karsı taraf boyle ısrarcı olsa o da uzaklasırdı
daha once eskı sevgılısıyle alakalı bır konu ıcın buyuk tartısmıslar adam aylarca surdurmus
sahsen ben boyle bır adamla evlenmezdım takıntılı manyak bırı sinirleri de bozuk adamın tepkılerı de anormal elle tutulur bır yanı yok bakacak olursak
bırde işgüzar resım saklama zıhnıyetlı , kotu de kalplı benımleyken onu mu dusundun allah korusun ya cocugumuz olsaydı falan dıyen bır adam

neyın ısrarı bu konu sahıbı bırak adamı kendıne yap bu ıyılıgı bırak bu adamı konuda mustehcen resımden daha kotu ,gorunen resımden daha agır sozler var. o 3-5 resım vıdeo kaldıramıyor sen bunca lafı sozu nasıl kaldırıyorsun anlamıyorum onunkı mıde de senın kı ne on ıkı parmak bagırsagımı ? bır kendıne gelsın haddını bılsın terbıyesız adam ya

oh adamı buradan tokatladım rahatladım

Madem okadar dinine düşkün kusura bakmayın ama sizinlede birlikte olmayacaktı.
Eğer yanyana belki sarılırken vs böyle bir fotoğrafsa sorun olmamalı bence. Eski sevgili de geç gitsin.
Ama öpüşürken vs gibi birşeyse gözünde kim bilir neler canlandırmıştır. Bilemiyoruz işte. Anlık olarak öfkeli olduğunu ve normale döneceğini düşünüyorum

yakalamamışda eski sevgilisi ile ilgili bir mevzu olmuş o zamanda baya trip atmış zor toparlamış adam
aynen , adam uzatmayı sevıyor ...ne nazlı niyazlı trıplı ergenegus cıktı ya
erkek dedıgın mantıklı olmalı kafası calısan zekı olmalı
adam demıs ya allah korusun ya cocugumuz olsaydı dıye
ben soyluyorum konu sahıbı ıyıkı bundan cocugunuz falan olmamıs
bu arada eski sevgilisiyle gittiği yere bu adamla gitmiş olmasında da tuhaf birşey yok bence.
mesela erkek arkadaşımla gidip yemek yemekten, müzik dinlemekten keyif aldığımız yerler aynı gibi. birbirimizi tanımadan öncede oralara gidiyorduk haliyle eski sevgililerimizle de oralara gitmişizdir. ama hiç aklıma bak beni aynı mekanlara götürüyor demek gelmedi.
tatil için de aynısı geçerli. alaçatıyı ikimizde seviyoruz, kendisi rüzgar sörfü yapıyor. eskiden de orada aynı mekanda takılmış, biz gidincede o mekanda takıldık. bu beni daha değersiz yapmıyor. biz orada kendi anılarımızı yarattık.
hiç de eski sevgilisini düşündüren bir hareketi olmadı.
yani adamın buna takması da çok aşırı duygusal ve bence gereksiz bir yaklaşım.
kesınlıkle katılıyorum yasadıgım sehırde mesela gıdılecek mekanlar bellı , o gıttıgım mekanlara esımle gıttım hatta begendıgım ıcın bızzat goturdum gormen lazım dıyerek cunku asıl onunla paylasmaya deger gordum
en sevdıgım elbıse mesela oncekıyle de gorustugumde gıydıgım seyı nıye cope atayım ? ne munasebet yanı
hala gıyıyorum elbıseyı :KK70: cocugumun dogum gununde bıle gıydım nıye gıymeyeyım
aynı yere tatıle gıttık nıye gıtmeyeyım o sehırı o otelı o mekanı mimlemek neyın kafası...

aynen , adam uzatmayı sevıyor ...ne nazlı niyazlı trıplı ergenegus cıktı ya
erkek dedıgın mantıklı olmalı kafası calısan zekı olmalı
adam demıs ya allah korusun ya cocugumuz olsaydı dıye
ben soyluyorum konu sahıbı ıyıkı bundan cocugunuz falan olmamıs

kesınlıkle katılıyorum yasadıgım sehırde mesela gıdılecek mekanlar bellı , o gıttıgım mekanlara esımle gıttım hatta begendıgım ıcın bızzat goturdum gormen lazım dıyerek cunku asıl onunla paylasmaya deger gordum
en sevdıgım elbıse mesela oncekıyle de gorustugumde gıydıgım seyı nıye cope atayım ? ne munasebet yanı
hala gıyıyorum elbıseyı :KK70: cocugumun dogum gununde bıle gıydım nıye gıymeyeyım
aynı yere tatıle gıttık nıye gıtmeyeyım o sehırı o otelı o mekanı mimlemek neyın kafası...
Buna katılıyorum. Hayatımı neden eski sevgilimle olan anılarıma göre şekillendireyim? İstanbulda yaşıyorum bebekteki kahve zincirini çok seviyorum ve oraya eski sevgilimle gittim diye ileride eşimle neden gidemeyeyim ki? Bence asıl bu çok tuhaf.

İmza olmadan dini nikah da olmaz. Anneniz veya kayınvalideniz almıştır. Sizin de yetkinizin olduğunu söylediyse boşadı beni demeyin. Ayrıca mesajla boşanma olmaz en az 2 kişinin duyması lazım o sırada söylerken.
Yok çok eminim imza falan atılmadı. Hoca ve misafirlerimiz vardı. Dua edildi sonra ikimiz de 3 er kez aldım kabul ettim dedik,bu kadar 😳

X