Allah aşkına yardım edin

Eşinizle başlamanıza sevindim Inşallah büyük bir olgunlukla bundan sonraki hayatınızda bu olayı ne olursa olsun sizin önünüze getirmez
Buradaki çoğunluk haklı olarak bunun sizin için dezavantaj olduğunu düşünüyor ama inşallah olmaz demekten başka birşey gelmiyor elden ben şahsen kalpten sevindim

Çok fazla insan yprum yazdı hangisi hangi görüşteydi bunu takip etmedim. Yazan kişiyi de suçlamadım sadece bir cümlesi üzerinden yorum yaptım ki madem herkes istediğini yazabiliyor birinin bi tavrından hoşlanmadığımızı belirtmek de çok doğal olsa gerek. Kimse kötü değil öyle görmüyorum,sakin olun

Ben gayet sakinim, bu tavırları görmeye çok alıştık zaten. Siz mutlu olun biz de mutlulugunuzla mutlu oluruz ama kendi iyiliğiniz için yazılanları göz ardı etmeyin derim. Mutluluklar dilerim.

bana ınsanların travmalarını hafıfe alıyorsun dedı
bana dedı bunu
kendısını travmadan travmaya surukleyen bırı oldugu ıcın salt destek vermıs konuyu cok cıddıye almıs bana dedı
2 gun zaman ayırıp dua edıp hayrlısını ısteyen sonuna kadar destekleyıp gercegı gormesı ıcın ornekler veren hatta esımın bıle fıkrını alıp yazan bana soyledı
ben eşşekligime doymayayım dıyor ve gıdıyorum

Ben gayet sakinim, bu tavırları görmeye çok alıştık zaten. Siz mutlu olun biz de mutlulugunuzla mutlu oluruz ama kendi iyiliğiniz için yazılanları göz ardı etmeyin derim. Mutluluklar dilerim.
Yukarıda dedim ya ben herşetin düzeleceğine inanarak bir tercih yaptım diye. Bu tercihi yaparken körükörüne toz pembe hayaller kurduğum sanılmasın. Sizin yazdıklarınızın da o yönde olduğunu biliyorum ve emin olun dikkate alıyorum. Yoksa kimse manyak değil tanımadığı etmediği birinin mutluluğuna niye laf soksun ki? Tam tersine günlerdir beniml birlikte siz de dertlendiniz,vakit ayırdınız,düşündünü,akıl verdiniz. Herkes düşüncelerinde kendi yaşam tecrübesine göre haklı. Çok beklenen bir dizinin sezon finali bazen çok fos çıkar ya aklımızdaki hiç bi soru işareti giderilmez. Çok yüzeysel bitirilir, bi sürü soruyla bu muydu yani deriz. Bizimki de öyle oldu, seyircilerden memnun olmayan da var. Ama yönetmenin elinden gelenin en iyisi buydu

Kari koca arasına girilmezmis ben artık tovbe ediyorum :) gunun sonunda barış sağlanınca biz kötü oluyoruz. Gerek yok.

18-19 yaşındaki gençler birbirini öptüğü fotoları saklayabiliyor, biraz yaşın getirdiği cahillikler diyeyim, anı yaşarken doğru gelebiliyor sonra baş ağrıtabiliyor aynı bu konuda olduğu gibi.
aaa yok yok,bence öpüşmek cinsel içerikli bir durum değil,ondan da bahsetmiyordum mune hanım

ben yanlış hatırlamıyorsam müstehcen içerikli fotoğraflar çekilip depolanmış usb'de. o tarz bir durumdan bahsediyordum :)

yoksa öpüşmek bence normal bir şey :) hoş ben fotoğraflamam ama, dediğiniz gibi o yaştaki ergenler yapabiliyor ,kanları deli akıyor napsınlar,anlamak lazım

İnsanlar iki gündür sizin derdinizle dertlendi, hem yaşadıklarınıza, hem burada eşinizin savunulmasına çok kalbim kırıldı. Üstüne kadın dayanışmasını gördüğüm bu platformda tek yaptığı sizi savunmak olan bir hemcinsinize olan cevabınıza da kalbim kırıldı. Belki duygularınızdan dolayı bazı şeyleri gözardı ediyorsunuz, ama insanların desteğini, mantıklı yorumlarını dinlemeseydiniz eşiniz hiç geri adım atmamış olabilirdi. Duyduklarınızdan fazlasını da duyabilirdiniz. Neyse umarım hisleriniz doğrudur ve mutlu olursunuz diyorum, en nihayetinde bu hayat sizin.

Kari koca arasına girilmezmis ben artık tovbe ediyorum :) gunun sonunda barış sağlanınca biz kötü oluyoruz. Gerek yok.

Tesekkur ederim kızlar

Bir tek ben mi şaşırıyorum anlamadım. Fotolar dâhi hala duruyormuş

Aklımda kaldığı kadarıyla yazayım +18'lik görüntüler değilmiş, hatta eş ilk fotoları masumane bulmuş diye okudum, yani ilk fotolar sarmaş dolaş ama o kadarla kalan görüntüler galiba, sonrakilerde anadan doğma halde çekilmiş fotolar değil, ilk başlarda birliktelik yaşanırken çekilmiş şeyler sanıldı ama mahiyeti öyle değil.

Yaş göz önünde bulundurulunca erkek arkadaşla yanak yanağa ya da öperken çekilmiş fotoları saklayabiliyorlar, o yaşları düşününce normal geliyor bana, bizim zamanımızda cep telefonu yok tabii, aman ne mektuplar ne notlar, seviyorum diye aldığı çikolata paketlerine kadar sakladım hala duruyorlar, ileride torun torba bulursa

Shshsjhj...
Aklıma şu hikayeyi getirdi bu yaklaşım...

Hırsızın biri gece bir eve girer.

Öte beriyi çantasına doldururken ses çıkarmış olacak ki ev sahibi uyanmış.
Hırsız camdan atlamış ev sahibi peşine koşmuş.
Biraz ileride de bekçiyle polisle yakalamışlar herifi.
Karakolu,Savcısı Hakimi derken hapse atıvermişler bizimkini.

İçeri girdiğinde de koğuş ağası;
-Allah Kurtarsın Kardeş. De hele suçun nedir?
Bizimki cevap verir;
-Hızlı Koşamamak !

E öyledir.Hızlı koşsa/kaçsa idi yakalanmayacak,hırsız olmayacaktı dimi? :)

Konudaki arkadaşın tek suçu usbde unutması hakikaten

çok şükür sevindim
eh bide yatsaydınız ayol
ay pardon pazartesiye pek enerjik başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…