- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
-
- Konu Sahibi losinggame
Bence konu onceden iliskisi olmasi degil. Zaten biliyormus da oldugunu.Yani herkes adam haklı demiş de bence saçmalık
Ondan önce olan bir ilişki için seni böyle yargılaması falan ne oluyoruz ya?
Kendisinin hiç ilişkisi olmadı mı senden önce?
Ne kadar saçma sapan şeyler bunlar
Konu sahibi bu ani boşanma nedeniyle tazminat isterse kullanmak içindirHazır olup konuşmaya başlarsanız bir ara video ve fotoğrafları kopyalama amacını da sorun.
Bak yazmış kendisi de nikah olmadan önce de beraber olmuş eşiyle. O zaman sorun yoktu da nikah kıyılınca mı bu kız senin namusun oldu kendini aldatılmış hissettin. Madem bir foto gördün hoşuna gitmedi bakma devamına ne izliyorsun. Üstüne yedek almak çok kurnazca. Resmen bir açık olursa kullanırım mantığı ile yapılmış. aşk sevgi bu mu ?"Hele bu öncede olmuş bu kez bunu kutsanmis bir ilahi işaret atfetmesi "
Gerçekten çok çirkin şu söz. Bu adama üzgünüm hak vermiyorum. Biz insaniz hata yapariz. Unutkanligimin bedeli bu mu? Sevgime zerre önem vermemiş, yaşanmış onca yılın hatrı bile yokmuş...
Usb yi yedeklemesi ve bir nevi kendini garantiye alması. Bunu asla affetmezdim.
oyle bırsey yok zaten daha once de benzer sekılde bu tarz goruntulerını yakalamamıs adam@KudrAlobar daha önce de buna benzer bir şey yaşadığını nerede söyledi konu sahibi ya kaçırdım ben?
Yani bir kez yaşamışsınız ikinci kez yaşamamak için önlem almamışsınız ki konu sahibi?
Adam resmen kızın eşyalarını karıştırıp birşeyler bulmaya çalışmışBence konu onceden iliskisi olmasi degil. Zaten biliyormus da oldugunu.
Mesele o fotograflarin hala durup adamin onune kadar gelmesi.
Bir iliski bitince o iliskiye dair fotoğraf saklanmaz. Hele de evlenip kendi evinde...
Bak yazmış kendisi de nikah olmadan önce de beraber olmuş eşiyle. O zaman sorun yoktu da nikah kıyılınca mı bu kız senin namusun oldu kendini aldatılmış hissettin. Madem bir foto gördün hoşuna gitmedi bakma devamına ne izliyorsun. Üstüne yedek almak çok kurnazca. Resmen bir açık olursa kullanırım mantığı ile yapılmış. aşk sevgi bu mu ?
Bu erkeklerin namus kavramını aklım almıyor
bu kendını bılmek ve olgun davranmaktır bence bende sızın gıbı dusunuyorumKendimi biliyorum. Ben böyle şeylerde karşı tarafı suçlayamıyorum. Çok mantıksız geliyor. Sonuçta geçmişi. Ama duygusal olarak çok yıpranırım. O yüzden bakamam asla.
oyle bırsey yok zaten daha once de benzer sekılde bu tarz goruntulerını yakalamamıs adam
konu sahıbı bır konuda tartıssak bır olay olsa ben 2 gunde atlatırım esım aylarca atlatamaz dedı sadece
daha once de bu tarz yakalamıstı demedı
yoo onunla bakire olmamasına rağmen evlendiği için adam övgüleri hak ediyor. Kadın ona şükür etmeli niye çünkü ondan başkası evlenmezdi onunla. Çok anlayışlı bir adam olduğu için bu durumu göz ardı edip evlendi. Bunun karşılığında da kadını kendine köle yapacakyani hassasiyeti olan adamın hep hassasiyeti olur. en baştan yoktu, hatta beraber de oldu.
tamam görmek hoş değil ama tepkileri abartı.
en baştan bu tepkiyi verip hiç ilişki yürütüp evlenmeseymiş keşke
yoo onunla bakire olmamasına rağmen evlendiği için adam övgüleri hak ediyor. Kadın ona şükür etmeli niye çünkü ondan başkası evlenmezdi onunla. Çok anlayışlı bir adam olduğu için bu durumu göz ardı edip evlendi. Bunun karşılığında da kadını kendine köle yapacak
İnşallah iş işten geçmeden gerçekleri görürvalla konu sahibi dik durmak zorunda. sevdiği için şu an tamamen duyguları ön planda, mantıklı düşünemiyor ama sakin ve dik olmak zorunda. yoksa bu adamın oyuncağı olur.
Ya bi gitsin yaEvet aynı şeyle karşılaşsam ben de sizin gibi düşünürdüm. Eşim bugün o fotolarda birbirinizi çok sevdiğinizi gördüm,Çoğu şeyde ilkin olmadığını biliyordum ama bu çok fazla geldi dedi. Evet çok sevmiştim ama bitti gitti geçmişte kaldı. Sevmediğim bi adamla günübirlik bişey yaşayan biri olsaydım daha mı iyi olacaktı,ben sadece değer verdiğim bi insanla yaşadım bunları. Senin yerin ondan ayrı senle yaşadıklarım da öyle dedim ama taktı kafaya bi kere şu an kendini her anlamda o eski ilişkinin devamı gibi görüyor.
@sonbahar765544 bu adamla devam etmekte kararlı gibisiniz. Ne yapalım hayırlısı
konu sahıbı ateslere yuruyor bıle bıle lades dıyecegım dıyor sonra da buraya gelıp aglayacagım sızde bana kendı dusen aglamaz dıyeceksınız dıyor aslında bu ısrarıyla
aynen , adam uzatmayı sevıyor ...ne nazlı niyazlı trıplı ergenegus cıktı yayakalamamışda eski sevgilisi ile ilgili bir mevzu olmuş o zamanda baya trip atmış zor toparlamış adam
kesınlıkle katılıyorum yasadıgım sehırde mesela gıdılecek mekanlar bellı , o gıttıgım mekanlara esımle gıttım hatta begendıgım ıcın bızzat goturdum gormen lazım dıyerek cunku asıl onunla paylasmaya deger gordumbu arada eski sevgilisiyle gittiği yere bu adamla gitmiş olmasında da tuhaf birşey yok bence.
mesela erkek arkadaşımla gidip yemek yemekten, müzik dinlemekten keyif aldığımız yerler aynı gibi. birbirimizi tanımadan öncede oralara gidiyorduk haliyle eski sevgililerimizle de oralara gitmişizdir. ama hiç aklıma bak beni aynı mekanlara götürüyor demek gelmedi.
tatil için de aynısı geçerli. alaçatıyı ikimizde seviyoruz, kendisi rüzgar sörfü yapıyor. eskiden de orada aynı mekanda takılmış, biz gidincede o mekanda takıldık. bu beni daha değersiz yapmıyor. biz orada kendi anılarımızı yarattık.
hiç de eski sevgilisini düşündüren bir hareketi olmadı.
yani adamın buna takması da çok aşırı duygusal ve bence gereksiz bir yaklaşım.
Buna katılıyorum. Hayatımı neden eski sevgilimle olan anılarıma göre şekillendireyim? İstanbulda yaşıyorum bebekteki kahve zincirini çok seviyorum ve oraya eski sevgilimle gittim diye ileride eşimle neden gidemeyeyim ki? Bence asıl bu çok tuhaf.aynen , adam uzatmayı sevıyor ...ne nazlı niyazlı trıplı ergenegus cıktı ya
erkek dedıgın mantıklı olmalı kafası calısan zekı olmalı
adam demıs ya allah korusun ya cocugumuz olsaydı dıye
ben soyluyorum konu sahıbı ıyıkı bundan cocugunuz falan olmamıs
kesınlıkle katılıyorum yasadıgım sehırde mesela gıdılecek mekanlar bellı , o gıttıgım mekanlara esımle gıttım hatta begendıgım ıcın bızzat goturdum gormen lazım dıyerek cunku asıl onunla paylasmaya deger gordum
en sevdıgım elbıse mesela oncekıyle de gorustugumde gıydıgım seyı nıye cope atayım ? ne munasebet yanı
hala gıyıyorum elbıseyıcocugumun dogum gununde bıle gıydım nıye gıymeyeyım
aynı yere tatıle gıttık nıye gıtmeyeyım o sehırı o otelı o mekanı mimlemek neyın kafası...
Yok çok eminim imza falan atılmadı. Hoca ve misafirlerimiz vardı. Dua edildi sonra ikimiz de 3 er kez aldım kabul ettim dedik,bu kadarİmza olmadan dini nikah da olmaz. Anneniz veya kayınvalideniz almıştır. Sizin de yetkinizin olduğunu söylediyse boşadı beni demeyin. Ayrıca mesajla boşanma olmaz en az 2 kişinin duyması lazım o sırada söylerken.