ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar hemen menümü yazıyorum bu gün misafirim vardı biraz saçma oldu

Emziren anne menüsü

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen
1 dilim pizza
1 poğaçacı
1 dilim ıslak kek( hepsi evde yapıldı)

Akşam
Zeytinyağlı pırasa

Merhaba arkadaslar. Bu arada Kmsl Hnd Kmsl Hnd hosgeldin canim. Sen sanki daha once de geldin bizim topige ama devam etmedin diye hatirliyorum. Eger kararli olursan devam edersen, buradaki pek cok arkadasimizin yaptigi gibi guzel kilolar verecegine inaniyorum.
Canım bi ara yazmıştım ama kimseden cvp alamadım tipik aktif değil diye düşündüm sonra 14. Takıma girdim tam başlamıştım ki hamile kaldım şimdi de doğurdum geldim
Aktif olunursa ben her zaman aktifim :deli:

Kızlar hemen menümü yazıyorum bu gün misafirim vardı biraz saçma oldu

Emziren anne menüsü

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen
1 dilim pizza
1 poğaçacı
1 dilim ıslak kek( hepsi evde yapıldı)

Akşam
Zeytinyağlı pırasa
Bence çok karbonhidrat alıyorsun pizza, poğaça,kek bunlar fena yiyecekler ,süt,peynir,yumurta,et,sebze,meyve, kuruyemiş,üzüm,fındık,ceviz,kuru kayısı gibi .Hem sağlıklı hem daha güzel kilo verirsin .

Zayıflayinca insan daha mutlu oluyor ,giyim hayalleri kuruyor.Simdi saçlarıma kalıcı perma yaptırmayı düşünüyorum.Kisa kestirmistim çok beğendim .Biraz değişiklik olması için perma yaptiricam .Bu arada haftaya pazartesi eşim izine geliyor 15 gün kalicak .Ben yine buralarda olurum canlarım merak etmeyin.:anneadayı:

Bence çok karbonhidrat alıyorsun pizza, poğaça,kek bunlar fena yiyecekler ,süt,peynir,yumurta,et,sebze,meyve, kuruyemiş,üzüm,fındık,ceviz,kuru kayısı gibi .Hem sağlıklı hem daha güzel kilo verirsin .
Evet canım biliyorum ama malum misafirim olunca böyle yemek zorunda kaldım... ayrıca protein diyeti bende çok işe yarıyor ona uymaya çalışacağım

@_LA_PATYA_ canım geldim burdayım ama ben emzirdiğim için çok katı diyetler yapamam Doğum yapalı 1 hafta oldu Doğuma 81.300 ile gitmiştim şuanda 71.200 oldum boyum 1.72 29 yaşındayım 55 kilo olmak istiyorum ama tabiki yavaş yavaş sütümü etkilemeden
Canim benim dedigim bu eylul ayinda bir geldin gittin oydu. Seni listeye yazmistim ordan hatirliyorum:süslü: Sen eger kararliysan tek bir topikte devam ederim diyorsan devam et bizle. Aktiflige cok takilma bizim topik arada bir durgunlasir, arada bir hareketlenir:KK19: Su an biraz durgun zamanimiz yakinda senleniriz yine insallah:KK66:

Canim benim dedigim bu eylul ayinda bir geldin gittin oydu. Seni listeye yazmistim ordan hatirliyorum:süslü: Sen eger kararliysan tek bir topikte devam ederim diyorsan devam et bizle. Aktiflige cok takilma bizim topik arada bir durgunlasir, arada bir hareketlenir:KK19: Su an biraz durgun zamanimiz yakinda senleniriz yine insallah:KK66:
:KK19:

Haftalar sonra menümü paylaşayım
I IRMAKK70
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1tereyağında yumurta
Peynir zeytin domates
1dilim ekmek
Çay

Yeşil çay

Öğlen
Sütlü muzlu yulaf ezmesi

2mandalina
1portakal

Akşam
Taze fasulye
2-3kaşık makarna
Salata

Beyaz çay
Bol bol su içildi :KK66:

Haftalar sonra menümü paylaşayım
I IRMAKK70
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1tereyağında yumurta
Peynir zeytin domates
1dilim ekmek
Çay

Yeşil çay

Öğlen
Sütlü muzlu yulaf ezmesi

2mandalina
1portakal

Akşam
Taze fasulye
2-3kaşık makarna
Salata

Beyaz çay
Bol bol su içildi :KK66:
Veee naz geri doner:dondurma: Aksam aksam makarna yemeyeydin iyiymis:KK53: Ben de bugun biraz cok yedim carsambaya yamulmayiz umarim:KK70:

Doğrudur valla unutmuş olabilirim eylül de doğum yaptım belki biraz zaman geçsin katılırım demişimdir kararlıyım tabi ki de inşallah ya çok istiyorum zayıflamayı

Doğrudur valla unutmuş olabilirim eylül de doğum yaptım belki biraz zaman geçsin katılırım demişimdir kararlıyım tabi ki de inşallah ya çok istiyorum zayıflamayı
Kuzum kararli olduktan sonra verirsin tabiki:KK49: Kilo vermek sanildigi kadar da zor degil, sadece istikrar ve sabir istiyor. Sen kararli olduktan sonra basaririz hep birlikte:KK50:

Menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta kayısı kıvamında
Avuç içi kadar çökelek
1 kupa süt
Bolca yeşillik limonlanmış
Salatalık
7 zeytin
1 ceviz
5 çiğ badem
2 kuru kayısı

Ara