Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle bir kilo tavuk göğsü aldım kuşbaşı halinde onu kaynattim suyunu süzdum buzdolabı posetine koydum çorbalarda pilavlarda kullanıyorum.Haslanmis tavuklarida iki günlük olacak şekilde poşetlere ayırdım difrize koydum,derin dondurucuya.Bugun ve yarinlik yaptım yani dolapta sadece bir gün bekletip tüketiyorum.Digerlerini zaten hasladigim için alıp soğan ,domates kendi suyunda pişiriyorum ,baharat olarak biraz pul biber,karabiber ve kekik döküp 5 dakika daha pişirip altını kapatıyorum.Bu yemeği öğle akşam ekmeksiz yanında salata yada yoğurt olabilir yiyorum.Her gün tazemi pişiyorsun canım
Bence en sağlıklı diyet protein diyeti hem tok tutuyor,hem yağdan gidiyor.Ben şimdi bir hafta yapicam sonucu pazartesi söylerim.Kacamak yapmazsam iki kilo kesin diyorum .Kacamak yaparsam 1 buçuk falan gider.Simdi 69 lardayimHurma aldım hırma diyeti için hergün niyetleniyorum :)))
Bir türlü kısmet olmadı
İnşallah canımmmmKesinlikle verirsin benim boyunda kısa 150 kesin 54 olmalıyım yaza kadar.Burasi çok iyi zayıflama kampı gibi
İnşallah canımmmmKesinlikle verirsin benim boyunda kısa 150 kesin 54 olmalıyım yaza kadar.Burasi çok iyi zayıflama kampı gibi
Afiyet olsun yaaaa aslında yediklerimizi burda foto da atsak daha çok motive olmaz mıyızEvet hanımlar 1 hafta bu yemeği yiycem Eki Görüntüle 2216269
Ben bazen atıyorum.Diyet zamanlarımda lahana ve karnabahar diyeti yapmıştım onlarida paylaştım.Tesekkur ederim.Afiyet olsun yaaaa aslında yediklerimizi burda foto da atsak daha çok motive olmaz mıyız
Hoşgeldin cnmİnşallah canımmmm
Afiyet olsun cnmŞöyle bir kilo tavuk göğsü aldım kuşbaşı halinde onu kaynattim suyunu süzdum buzdolabı posetine koydum çorbalarda pilavlarda kullanıyorum.Haslanmis tavuklarida iki günlük olacak şekilde poşetlere ayırdım difrize koydum,derin dondurucuya.Bugun ve yarinlik yaptım yani dolapta sadece bir gün bekletip tüketiyorum.Digerlerini zaten hasladigim için alıp soğan ,domates kendi suyunda pişiriyorum ,baharat olarak biraz pul biber,karabiber ve kekik döküp 5 dakika daha pişirip altını kapatıyorum.Bu yemeği öğle akşam ekmeksiz yanında salata yada yoğurt olabilir yiyorum.
TeşekkürlerAfiyet olsun cnm
Maalesef gelmediler ama ben hep burdayim
bolll eksili günler inşallahhhjHoşgeldin cnm
bolll eksili günler inşallahhhjHoşgeldin cnm
Ben bazen atıyorum.Diyet zamanlarımda lahana ve karnabahar diyeti yapmıştım onlarida paylaştım.Tesekkur ederim.