ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Her gün tazemi pişiyorsun canım
Şöyle bir kilo tavuk göğsü aldım kuşbaşı halinde onu kaynattim suyunu süzdum buzdolabı posetine koydum çorbalarda pilavlarda kullanıyorum.Haslanmis tavuklarida iki günlük olacak şekilde poşetlere ayırdım difrize koydum,derin dondurucuya.Bugun ve yarinlik yaptım yani dolapta sadece bir gün bekletip tüketiyorum.Digerlerini zaten hasladigim için alıp soğan ,domates kendi suyunda pişiriyorum ,baharat olarak biraz pul biber,karabiber ve kekik döküp 5 dakika daha pişirip altını kapatıyorum.Bu yemeği öğle akşam ekmeksiz yanında salata yada yoğurt olabilir yiyorum.

Hurma aldım hırma diyeti için hergün niyetleniyorum :)))
Bir türlü kısmet olmadı
Bence en sağlıklı diyet protein diyeti hem tok tutuyor,hem yağdan gidiyor.Ben şimdi bir hafta yapicam sonucu pazartesi söylerim.Kacamak yapmazsam iki kilo kesin diyorum .Kacamak yaparsam 1 buçuk falan gider.Simdi 69 lardayim

Şöyle bir kilo tavuk göğsü aldım kuşbaşı halinde onu kaynattim suyunu süzdum buzdolabı posetine koydum çorbalarda pilavlarda kullanıyorum.Haslanmis tavuklarida iki günlük olacak şekilde poşetlere ayırdım difrize koydum,derin dondurucuya.Bugun ve yarinlik yaptım yani dolapta sadece bir gün bekletip tüketiyorum.Digerlerini zaten hasladigim için alıp soğan ,domates kendi suyunda pişiriyorum ,baharat olarak biraz pul biber,karabiber ve kekik döküp 5 dakika daha pişirip altını kapatıyorum.Bu yemeği öğle akşam ekmeksiz yanında salata yada yoğurt olabilir yiyorum.
Afiyet olsun cnm

Merhaba arkadaslar. Bu arada Kmsl Hnd Kmsl Hnd hosgeldin canim. Sen sanki daha once de geldin bizim topige ama devam etmedin diye hatirliyorum. Eger kararli olursan devam edersen, buradaki pek cok arkadasimizin yaptigi gibi guzel kilolar verecegine inaniyorum.

X