ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Balık yedim uzerinede bitter çikolata duman oldum mide küçülmüş kabul etmiyor artı.Gece gece 10 dakika koşu bandı 15 dk kadar egzersiz yaptım .Ama hala kendimi yorgun hissediyorum.Acken daha iyiydim.Valla doydumu kalkican dökülmesin diye eziyet ettim kendime daha doyduğum hatta doymadan kalkicam .

Herkese günaydın.Bugun gittim taze tavuk göğsünu aldım ,haşlıyorum.Artik yağlar yumuşamışken protein diyetine basliycam .İnşallah güzel bir kilo veririm.Bakalim önümüzdeki pazartesi yani bir hafta kaç kilo vericem.

canım çncelikle merhaba , bu yarışmamız yılbaşında bitiyor seni o zaman yarışmaya dahil edebiliriz diye düşünüyorum kaptanımızda o zaman geliyor ama o sürece kadar bizimle olabilrsin sadece yılbaşına kadar yarışmaya dahil olmazsın kurallarımızı biliyormusun anlatalım mı

Selam kızlar bu hafta memleketten kuzenim geldi o yüzden aşırı yoğun günler geçiriyorum. Cumartesi işten çıktıktan sonra eminönü karaköy galata falan derken akşam kuzenimi gittik , pazar kadıköy beşiktaş gezmeler bir de grip oldum fena durumdayım o yüzden pek aktif olamadım sizde durumlar nasıl

Yılbaşında yeni yarışmamı olucak yoksa aynı mı olucak .

Aynen canım çok haklısın ben tatlı sevmiyorum onun yerine abur cubur kola ekmek yiyiyorum o da bana kilo yapıyor hamileliğinde 22,5 kilo aldım doğumdan önce 60 kiloydum şimdi de ilk hedefim 60 ama durmak yok inşallah yaza kadar 55 kilo olucam 20 kilo vermem gereken... canım bende evlendiğimde 45 kiloydum boyum da 1.72 düşün yani nasıl zayıfmışım..... yaa dün avm ye gittik kızıma dedim beni arkadan çek bakalım ayyyyy nasıl kilo almışım yokkk yokkkkk kesin vermem gerekiyor.... buraya da hergün menülerimi yazayım da inşallah veririm

Aaaaa öyle mi bilmiyordum... tamam o zaman yılbaşında dahil olayım ... kuralları tam bilmiyorum anlatırsan sevinirim...

Aaaaa öyle mi bilmiyordum... tamam o zaman yılbaşında dahil olayım ... kuralları tam bilmiyorum anlatırsan sevinirim...

Kuzum başlayabilirsin ama yarışmaya yılbaşında dahil olursun. kurallarımız basit aktif olmak, her gün menü ve spor paylaşmak menüler için I IRMAKK70 spor içinde @Papatya gelini etiketliyorsun kaçamak yaparsan da benş etiketliyorsun ben sana bi ayar çekiyorum bir daha kaçamak yapmak aklının ucundan geçmiyor aktiflik her zaman çok önemli ne kadar aktiflik o kadar kilo kaybı yapar her çarşamba 14,00 a kadar tartı resmini paylaşman lazım ve çarşamba günü atrtıdan sonra bir sonraki hafta için kendine hedef belirliyorsun bu kadar

Tmm canım benim sizlerle birlikte inşallah kilo vericem menülerimi paylaşırım ama spor çok bi yapacağımı sanmıyorum kızım 3,5 aylık ondan fırsat bulursam Leslie yaparım malum havalar soğuk kızı arabaya atıp yürüyüşe de çıkamam ama inanıyorum çok güzel kilo vericek zaten yılbaşına az kaldı o zamana kadar aktif olup neler yiyiorsunuz bakarım Nasıl verilmiş kilolar

Kesinlikle verirsin benim boyunda kısa 150 kesin 54 olmalıyım yaza kadar.Burasi çok iyi zayıflama kampı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…