ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

A AklinYolu1 başkanım bana bir çare :KK43:
Menümü gördün yazdım fazla yemedim
Akşam hasta ziyaretine gidicem eşimle şimdi akşam ne yapayım gittiğim kişide tabak dolu geliyor bana bir fikir ve akraba eşimin yakını :KK43:
tabağı al bir çiçeğin dibine boşalt çaktırmadan :KK70::KK70:
Nana yersen yarın artı gelirsin yemezsen eksi gelirsin
:cool:

Hadi bi ÖNCE/SONRA da (türkğz biz ayol) benden gelsin

Eklentiler

• 74BC328E-A0E2-472D-B9A3-6E623B072D1B.jpeg
    74BC328E-A0E2-472D-B9A3-6E623B072D1B.jpeg
    145,4 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar lahana diyetini bitirdim normal öğünlere geçtim .Şimdi kalori diyeti yapıyorum.Cok zevkli herşey yiyebiliyorum.Gunluk 1000 ile 1200 arası alıyorum.Bugun menüm:sabah: şekersiz türk kahvesi,ikisi bir arada Nescafe ardından 1 saat yürüyüş ve sonra yarım yağlı sütle bir kase mısır gevreği.Oglen:tavuk köftesi orta boy 5 adet, 5 adette patates kızartması,karışık acı tatlı turşu ev yapımı ve üzerine 3 gofret (malum gune yaklaşıyorum feci tatlı istiyor canım ) akşam sadece ikisi bir arada nescafe.Ogunlerde ekmek yazmıyorum çünkü hiç ekmek yemiyorum .

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar lahana diyetini bitirdim normal öğünlere geçtim .Şimdi kalori diyeti yapıyorum.Cok zevkli herşey yiyebiliyorum.Gunluk 1000 ile 1200 arası alıyorum.Bugun menüm:sabah: şekersiz türk kahvesi,ikisi bir arada Nescafe ardından 1 saat yürüyüş ve sonra yarım yağlı sütle bir kase mısır gevreği.Oglen:tavuk köftesi orta boy 5 adet, 5 adette patates kızartması,karışık acı tatlı turşu ev yapımı ve üzerine 3 gofret (malum gune yaklaşıyorum feci tatlı istiyor canım ) akşam sadece ikisi bir arada nescafe.Ogunlerde ekmek yazmıyorum çünkü hiç ekmek yemiyorum .
Canim etiketlemeyi unutma. Bu hafta hic etiket yapmadin. Normalde yazilanlari tek tek okuyorum o yuzden genelde gozumden kacmaz ama yogun zamanima denk gelirse yazilanlarin arasinda menu gozumden kacabilir.

X