Harikasın canımKızlar spordan geldim ama pertim çıktı foto atacaktım telefondan atamıyorum malesef ama şöyle anlatayım 40 dk koşu bandı 15 dk yatay bisiklet squat ve bacak hareketleri kol hareketleri mekik ve cizzy pert
Neyse sende paylaşmışım gibi davrnEvet canim ya, dun 3- 4 bildirim eksikti tek tek bakip etiketlemeye usendim genel olarak yazdim bildirim yapmayanlar yapsin diye. Son haftalarda bir halsizlik oluyor aksamlari, erkenden uyuyorum. Kendimi toparlayabilirsem yine isim isim etiketlerim
Tamam canim aramizda kalsin kimseye soyleme hemmenn dunku menu icin bir arti atiyorumNeyse sende paylaşmışım gibi davrn
Sarem herşeyden önce evlatların mühim olan tabi kiKızlar bugünlerde giremiyorum oğlum diş çıkardı onun huysuzluğu bide emeklemeye başladı kızım da onu taklit ediyor banada bebeğim diyeceksin diyo ikisinde kucağımdan inmiyorlar gece uykuları deseniz dişten haram oldu arada qnir girip okuyorum öyle
Şşşşşşş ne oluyor orda bakimTamam canim aramizda kalsin kimseye soyleme hemmenn dunku menu icin bir arti atiyorumYalniz spor bildirimini yapmayi unutursam bu artiyi hatirlatabilirim
Nana sen hayırdır kuzummmmMrb arkadaşlar salı günü olunca çağırmaya kişiler bile evine çağırıyor sanki haberleri var Çarşamba. Tartı günü oldugundan
Sabah
Süt
Kahvaltı
1 yumurta et sucuk 4 dilim avuç içi kadar normal ekmek
Yarım gözleme
Öğlen
Komşum çağırdı
1 köy unundan patatesli sıkma
1 mandalina
1 dilim limonlu çiz kek pizza dilimi
Yanında 2 bardak şekersiz çay
Akşam yemiyorum
Gece kızı cayı ve süt içerim
I IRMAKK70 C cizen_bayan
1 saat spor
100 ip atladım
Kullanmazsan ev işleri ne olacek duyguÇookk yoruldum yaa ben izin kullanmasammı acaba yaa
Ne sikesi baskanim olur mu hic oyle seyŞşşşşşş ne oluyor orda bakimşike mi var yoksa
Kuzum sen ne zamanNana sen hayırdır kuzummmm
Sağol canım iyiki varsınız sayenzde kafam dağılıyor birazSarem herşeyden önce evlatların mühim olan tabi kiOnlardan evden kalan zamanlarda burda seni görmek hepimizi mutlu ediyor
Aynisindan benim basimda da var canim ya. Allah kolaylik versin can sagligi versin. Ugrasicaz mecburKızlar bugünlerde giremiyorum oğlum diş çıkardı onun huysuzluğu bide emeklemeye başladı kızım da onu taklit ediyor banada bebeğim diyeceksin diyo ikisinde kucağımdan inmiyorlar gece uykuları deseniz dişten haram oldu arada qnir girip okuyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?