ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar bugünlerde giremiyorum oğlum diş çıkardı onun huysuzluğu bide emeklemeye başladı kızım da onu taklit ediyor banada bebeğim diyeceksin diyo ikisinde kucağımdan inmiyorlar gece uykuları deseniz dişten haram oldu arada qnir girip okuyorum öyle

Evet canim ya, dun 3- 4 bildirim eksikti tek tek bakip etiketlemeye usendim genel olarak yazdim bildirim yapmayanlar yapsin diye. Son haftalarda bir halsizlik oluyor aksamlari, erkenden uyuyorum. Kendimi toparlayabilirsem yine isim isim etiketlerim
Neyse sende paylaşmışım gibi davrn

Mrb arkadaşlar salı günü olunca çağırmaya kişiler bile evine çağırıyor sanki haberleri var Çarşamba. Tartı günü oldugundan
Sabah
Süt
Kahvaltı
1 yumurta et sucuk 4 dilim avuç içi kadar normal ekmek
Yarım gözleme
Öğlen
Komşum çağırdı
1 köy unundan patatesli sıkma
1 mandalina
1 dilim limonlu çiz kek pizza dilimi
Yanında 2 bardak şekersiz çay
Akşam yemiyorum
Gece kızı cayı ve süt içerim
I IRMAKK70 C cizen_bayan
1 saat spor
100 ip atladım

Sarem herşeyden önce evlatların mühim olan tabi ki Onlardan evden kalan zamanlarda burda seni görmek hepimizi mutlu ediyor

Nana sen hayırdır kuzummmm

Son düzenleme:
09.10.2018 menüm
Sabah
Muzlu yulaf

Ara
Yok

Öğlen
Çorba
2yk pilav
4 yk türlü

Ara
Yarım kare bisküvi pastası yarim dilim kek ev yapımı ofiste doğum günü vardı mecbur yedim

Akşam
Spordan önce muz sonra ayran

Böl bol su I IRMAKK70
Şu an spordan bildiriyorum isten geç çıkmama rağmen geldim 35 dk koşu yürüme 15 dk yatay bisiklet kol bacak hareketleri vs toplam 1.30 saat salondayım hesabı size bırakıyorum birde gün içinde 7000 adom @_LA_PATYA_

Aynisindan benim basimda da var canim ya. Allah kolaylik versin can sagligi versin. Ugrasicaz mecbur
Bizimki de emeklemeye basladigindan beri iki dakika sabit duramiyor. Emerken bari rahatim diyordum onda da degisik degisik hareketler yapmaya basladi. Surekli kipir kipir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…