ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

26 Eylül 2018 - Haftanin kupa kazananlari ve son siralama;

Esitlik durumunda yuzdelere bakildi.

Kilo veren , veremeyen , kilo vermeye calisan , sevdiği bayıldığı şeyler önüne gelince kendini frenleyen, azmeden ve başaran, hergün menüsünü bildiren, kendine hedef belirleyip o hedefe odaklanan, güzel günlere emek vererek yürüyerek gidileceğini çok iyi bilen, dereceye giren , aktif paylasim yapan herkesi tebrik ediyorum. Grup yüzdemiz yine 1 altında umuyorum haftaya 1 üstünde oluruz bu duruma üzülüyorum kızlar

1. I IRMAKK70 birincilik + menu + spor
yuzde : 2,42

2. Forever07 ikincilik
yuzde : 1,16

3. Nana929 üçüncülük + menu
yüzde:0,87

4: @_LA_PATYA_ menü + hedef
Yuzde: 0.50

5: Moon Light menu
Yuzde: 0,78

6: sarem2015 menu
yüzde: 0,48

Evettt gördüğünüz gibi herşey ortada hanımlar, kötü değiliz ama iyi de değiliz...
Bu haftanın iyisi muhteşem bir yüzde ile I IRMAKK70 oldu ayrıca tebrik ediyorum bebeğim
Ne kadar burada bizle oluyorsanız o kadar güzel kilo verebiliyorsunuz bu işin formülü bu...
Lütfen herkes menüsünü yazsın bugünden itibaren ve lütfen bir hedef koyun kendinize...
Sadece ben dahil 4 kişi hedef veriyoruz neden anlamıyorum açıkçası, isterseniz özelden yaznın hedefinizi ama lütfen kendinize hedef belirleyin

26.09.2018 Menüm
Sabah
Açma

Ara
Aşure Yarım porsiyon

Öğlen
2 yk pilav
3 yk barbunya
çorba

Ara
yok

Akşam
Kefir

bugün spor falan düşünmüyorum kolumu kaldırcak halim yok felaket durumdayım eve gidip ilaç ve ıhlamur içip uyumayı düşünüyorum . I IRMAKK70

Benim hedef belli 54

bu menü beğenilmedi baby sende farkındasın
6 kilo vermen için neler yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun ve yarın menün daha güzel olacak eminim

Sondan birinciyim

Tesekkur ediyorum canim, destekleriniz olmasa vaz gecmem icten bile degildi. Ne kadar burada belli etmemeye calissam da gercekten cok zorlu bir-iki hafta oldu isten dolayi adapte olmakta zorlandim ama desteginizle vazgecmedim. Inaniyorum ki artik takimca bir uyum tutturduk, birimiz sendelesek de bir digerimiz elinden tutup kaldiracagiz taaaki hedefimize hep birlikte ulasincaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…