Uzulme canim asure gunu bitti, asure falan da yok artik tam gaz devamArtı geldim o kadar aşure yersem olacağı buydu
Eki Görüntüle 2192518
Gunaydin arkadaslar. Ilk tarti resmi benden gelsin, acilisi yapayim.Forever07 -1.6 kilo
bir tartıda benden gelsin regliden önce kilo bile vermiştim regliyim ve sonuç buve kızlar bi sorum olacak bi hafta spora mecburu ara verdim rahatsızlandım falan sonra bacaklarım ağrımaya başladı pazartesi tekrar başladım yürümekte bile zorluk çakiyorum he le merdiven inip çıkarken daha çok acıyor neden olur bileniniz var mı
Kupayıda kaçırmıcam menüde tam olacak canımBen o yuzden diyorum kupayi kacirsaniz bile paylasin menuyu. Yoksa ayari kacirmak coook kolay
Nasıl üzülmem gerçekten üzülüyorum kaç haftadır aynı yerimde sayıyorumUzulme canim asure gunu bitti, asure falan da yok artik tam gaz devam
Gecmis olsun canim. Dis agrisi da ne berbat biseydir yaaGünaydın kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum tek tek döneceğim size.
Diş ağrım var akşam berievde ki sorun çözülmedi daha. bi kısmını yıkadım falan duruyorlar öyle ...sağ tarafım bende değil
biraz sakinlersem gelicem
Bende vermişim şükür 69.1
yok kuzum evde kaldığım sürece hep hareket halindeydim ama çözemedimVaaaaaaay tebrikler
Benim bi fikrim yok canim cok mu hareketsiz kaldin acaba ondan mi?
Gecmisi bosver canim gelecege bakNasıl üzülmem gerçekten üzülüyorum kaç haftadır aynı yerimde sayıyorum
İnşallah@_LA_PATYA_ Reglin bitsin sen bir de o zaman tartil da bak nasil dans edersin
Geçmiş olsun canım ben çok çektim iyi bilirim haliniGünaydın kızlar
Diş ağrım var akşam berievde ki sorun çözülmedi daha. bi kısmını yıkadım falan duruyorlar öyle ...sağ tarafım bende değil
Hamlamışsın kasların ağrıyobir tartıda benden gelsin regliden önce kilo bile vermiştim regliyim ve sonuç buve kızlar bi sorum olacak bi hafta spora mecburu ara verdim rahatsızlandım falan sonra bacaklarım ağrımaya başladı pazartesi tekrar başladım yürümekte bile zorluk çakiyorum he le merdiven inip çıkarken daha çok acıyor neden olur bileniniz var mı
Kesinlikle evet canım yetti canıma artık bu kilolar gidecek o kadarGecmisi bosver canim gelecege bakGecen haftaya uzulecegine bu hafta bomba gibi menulerle donus yapiyor musun sahalara sen ondan haber ver
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar
Bilemedim canim ya hamlik dicem de o da spor sonrasi olur. Normal hareket halinde bi insan merdiven cikarken olur mu bilmiyorumyok kuzum evde kaldığım sürece hep hareket halindeydim ama çözemedim
Dişim öyle ağrıdı ki teli elime alamadım bile, son günle yine kaçırdım ırmak görüyor musun
Sorma canım çok sıkkın bütün ihale benim daireye patladı resmenYaa cok gecmis olsun. Allah kolaylik versin canim. Butun is sana cikmis.
Irmakkkk tebrikler tatlım süper ötesi bir sonuç buEki Görüntüle 2192518
Gunaydin arkadaslar. Ilk tarti resmi benden gelsin, acilisi yapayim.Forever07 -1.6 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?