Allah kolaylık versin bizimde banyodan su akıyodu neyseki ben kırılıp dökülmedim 5. Katta çıktı sorunSorma canım çok sıkkın bütün ihale benim daireye patladı resmen
Olsun regle rağmen bu sonuç
Ayyy dimi canımmm svet yaaaOlsun regle rağmen bu sonuçtebrikler beybi 60 a ne kaldı şurda
Geçen hafta tartın yoktu ya kuzum haftaya hedefini belirle güzelcebir tartıda benden gelsin regliden önce kilo bile vermiştim regliyim ve sonuç buve kızlar bi sorum olacak bi hafta spora mecburu ara verdim rahatsızlandım falan sonra bacaklarım ağrımaya başladı pazartesi tekrar başladım yürümekte bile zorluk çakiyorum he le merdiven inip çıkarken daha çok acıyor neden olur bileniniz var mı
Saglik olsun, gerisi onemli degil canim. Sen daha coook kupalar alirsinDişim öyle ağrıdı ki teli elime alamadım bile, son günle yine kaçırdım ırmak görüyor musun
Tammamen pilavin etkisi kuzumIrmakkkk tebrikler tatlım süper ötesi bir sonuç bu
Ben pilv ysmiyorhm diye 300 gr verdşm dimiTammamen pilavin etkisi kuzum#pilavcandir diyorum inanmiyorsunuz
kararında yiyende yemeyende karda kuzum aşure yiyen zarardaBen pilv ysmiyorhm diye 300 gr verdşm dimi
kararında yiyende yemeyende karda kuzum aşure yiyen zararda
Tatlım bana mail atabilirsinBen fotograf atamiyorum bi turlu ya. Telefondan giriyorum siteye. Uc browser diye bi uygulamadan. Burdan atamadim zaten. Chrome a da biseyler olmus. Ordan da atamiyorum. Ozur dilerim.
Kilom 77.4
600 gram gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?